Widok

Invicta - wyniki na maila

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Podobno w Invicie można zażyczyć sobie przesłania wyników badań na adres mailowy? Czy któraś z Was może z tego korzystała? Jak to działa w rzeczywistości - przysyłają faktycznie terminowo, czy trzeba się upominać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Musisz złożyć oświadczenie w Invictcie że chcesz otrzymać wyniki na maila. Mi wysłali w wyznaczonym terminie. Dla mnie super opcja. Tym bardziej, że nie jestem z Trójmiasta. Lekarzowi pokazałam wynik wcześniej przesłany, a oryginalny odebrałam później.
image image
oo, to super :) też muszę tak zrobić :) zawsze to wygodniej niż pędzić po pracy do Medisona :) dzięki!
mi sie raz zdarzylo, ze raz mi nie doslali w obiecanym terminie, napisalam maila, nie odpisali, zadzwonilam i wynik byl pol godz. pozniej w mojej poczcie mailowej.

dla mnie tez super opcja,
tylko nie zapomnij zlozyc oswiadczenia w rejestracji.
image
image
przesyłają wyniki, ale dopiero wieczorem następnego dnia. ostatnio dostałam takie, których nie mogłam odczytać (mały skan), a po powiększeniu napisy były zamazane. udało się dopiero po moim telefonie.
teraz mają też możliwość sprawdzenia wyników na stronie - wpisujesz kod swojego zlecenia i znasz już wyniki w dniu badania po 17:00
rano robilam badanie i wieczorem dostalam maila z wynikami, tylko trzeba bylo napisac na miejscu oswiadczenie
ale jest u nich nowa opcja strona w internecie invictaonline czy jakos tak i przy pobieraniu krwi dostalam wizytowke z numerem indywidualnym i juz o 12 w poludnie byly tam wyniki po podaniu tego numeru z wizytowki bardzo fajna opcja:)
http://mojedziecikreatywnie.pl/ Zobacz jak spędzić czas z dzieckiem:-)

image

Zgadza się - wypróbowałam. Strona www.invicta-online.pl
Trzeba wpisać kod zlecenia (ta naklejka) i można podejrzeć wyniki. I uważam , że jest to chyba jeszcze wygodniejsze niż te na maila, bo to trzeba za każdym razem wypełniać ankietę. (Wczoraj byłam, to się dopytałam :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry