Widok
Nefernefernefere ..hmm och Ty...w sieciach plusa i ery nie trzeba niczego aktywowac-usluga mail sms jest juz aktywowana od
taki zlodziejski operator powiazany z TPSA i u nich trzeba wszystko aktywowac :(((ja mam ERE, aktywowany mail sms jest od zawsze kiedy tylko pamietam...Dostaje setki smsow z sieci, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, bys mogla mi wyslac Nefernefernefer...Chyba, ze ograniczenie bramki Ci zabroni:((srednio dobowo na ere mozna wyslac z bramki tego operatora 20 smsow na ten sam nr)
Wiec pisz prosze:)
A jakies poczucie humoru jeszcze mam, nie przejmuj sie:)
Serdeczne ucalowania z pozdrowieniami zasyla :
Wiec pisz prosze:)
A jakies poczucie humoru jeszcze mam, nie przejmuj sie:)
Serdeczne ucalowania z pozdrowieniami zasyla :
Zółte żonkile ponownie dla Busha
Jejciu! Trochę mnie to przeraża, ponieważ wychodzi z tego małe prawo dżungli i to że silniejszy ma zawsze rację. Z drugiej strony dlaczego akurat USA wcieliło się w rolę światowego adwokata, choć najwyraźniej nikt ich o to nie prosi. Dziwne jest również atakowanie kraju co do którego są jedynie podejrzenia o posiadanie broni, natomiast Korea która na pewno posiada broń masowego rażenia już nie wzbudza takiego zainteresowania u Busha....dziwne....żółte żonkile dal Busha
I kto to mowi
Najsmutniejsze jest to ze wypowiadaja sie na temat wojny w Iraku ludzie nie majacy pojecia o wojnie. Czesto sa to studenciki cale zycie uciekajacy przed wojskiem i odpowiedzialnoscia za bezpieczenstwo swojego kraju. Zauwazalne jest zniewiescienie mlodych meszczyzn uznajacych sie za inteligencje. Szkoda ze potem uciekaja z kraju za lepszym swiatem - po co w takim razie wypowiadaja sie w sprawach kraju za ktory nie chcieliby walczyc lub w nim pracowac i zyc.