Widok

Irish pub

Czwartek 20 marzec

Live Music&Funky . Gorące rytmy!!! Gramofony, Piano, Sax & Bongosy. Start 20.30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

złamałam swoje postanowienie

obiecalam sobie nigdy sie nie zakochac, tymczasem wpadłam po uszy..kocham go i swiata poza nim nie widzę..zawsze myslalam ze najwazniejszy jest sex i przyjazn, a teraz wiem ze milosc to cos dla czego wart zyć...pozdrawiam wszystkich zakochanych

Nefernefernefere ..hmm och Ty...w sieciach plusa i ery nie trzeba niczego aktywowac-usluga mail sms jest juz aktywowana od

taki zlodziejski operator powiazany z TPSA i u nich trzeba wszystko aktywowac :(((ja mam ERE, aktywowany mail sms jest od zawsze kiedy tylko pamietam...Dostaje setki smsow z sieci, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, bys mogla mi wyslac Nefernefernefer...Chyba, ze ograniczenie bramki Ci zabroni:((srednio dobowo na ere mozna wyslac z bramki tego operatora 20 smsow na ten sam nr)
Wiec pisz prosze:)
A jakies poczucie humoru jeszcze mam, nie przejmuj sie:)
Serdeczne ucalowania z pozdrowieniami zasyla :

Anka

eh...

Kiwdul

zadałam być moze idiotyczne pytanie ale nie chciało mi wysyłać sms-ków do Ciebie. Wyślę Ci cosik na skrzynkę, wszystko co pomyślisz złóż na karb Pierwszego Dnia Wiosny. Pozdrówka.

...

Zgubiłem gdzieś
Kompasy ze szczerego złota
Siedmiomilowe buty
Platynowe etui na mapy

A może ja sam
Zgubiłem się
Temu wszystkiemu...

Blizej juz...

...o kazda mijajaca chwile, o kazda godzine i kazdy dzien, ktore za Nami ...by tych dni, ktore pozostaja do "R" coraz mniej moglo byc...

Zółte żonkile ponownie dla Busha

Jejciu! Trochę mnie to przeraża, ponieważ wychodzi z tego małe prawo dżungli i to że silniejszy ma zawsze rację. Z drugiej strony dlaczego akurat USA wcieliło się w rolę światowego adwokata, choć najwyraźniej nikt ich o to nie prosi. Dziwne jest również atakowanie kraju co do którego są jedynie podejrzenia o posiadanie broni, natomiast Korea która na pewno posiada broń masowego rażenia już nie wzbudza takiego zainteresowania u Busha....dziwne....żółte żonkile dal Busha

I kto to mowi

Najsmutniejsze jest to ze wypowiadaja sie na temat wojny w Iraku ludzie nie majacy pojecia o wojnie. Czesto sa to studenciki cale zycie uciekajacy przed wojskiem i odpowiedzialnoscia za bezpieczenstwo swojego kraju. Zauwazalne jest zniewiescienie mlodych meszczyzn uznajacych sie za inteligencje. Szkoda ze potem uciekaja z kraju za lepszym swiatem - po co w takim razie wypowiadaja sie w sprawach kraju za ktory nie chcieliby walczyc lub w nim pracowac i zyc.

Kocham

go

Przypomnienie

Jutro o 12 w Gdansku, pod pomnikiem Sobieskiego, jesli ktos zapomnial
pozdrawiam

Plagiat

Widzę że wytrwale dążysz do zgromadzenia jak największej ekipy gratkowiczów w jednym miejscu. Brzmi to podejrzanie.

mała rzabka

jak dla ciebie

ponadto

zycze dobrej nocy i do wybranych ktorzy nie mysla ze jestem wyslannikiem bin ladena czy innego saddama bede jutro znow siedzial z petem w gebie o 12 pod sobieskim.
pa pa

tylko..

...po co ten..

Do tego, który niedawno się odrodził

Widzisz znowu jest między nami ciemność, a przede wszystkim cisza, cisza, cisza. Przeklęta! Kiedyś oboje ją ukochaliśmy. Pamiętasz? Na przekleństwo nasze nadal ją kochamy. Być może jednak ją usłyszysz i odpowiesz.Czekam

Cisza

szlocha dziko w kacie
gniewem zagoniona i wrzaskiem

wycieczka free

Zabiore ze soba na 2 tyg. dziewczyne 18-24 lat do Egiptu w terminie calego kwietnia.
Oczywiscie pokrywam wszelkie koszty + cos extra
Zainteresowane dziewczeta prosze o kontakt :
qwerty310@op.pl

FATE

"BYĆ MOŻE DLA ŚWIATA JESTEŚ TYLKO CZŁOWIEKIEM, ALE DLA NIEKTÓRYCH LUDZI JESTEŚ CAŁYM ŚWIATEM"

Zapamiętaj to na całe DOROSŁE(tak, tak fate ma dziś osiemnastkę!!!napewno się nie obrazi jeśli złożycie jej życzenia...:D)życie i uwierz!A ja gdy tylko wyzdrowieję wpadnę na ciacho:)

Manifestacja

Moze zrobimy w Gdansku manifestacje ZA wojną w Iraku bo juz nie chce mi sie patrzec na te chore dzieci z pacyfkami :)

...

W palarni
Za stołem
Pod krzesłem
Gdzieś w kącie
Gdzieś na lewo od kontaktu

Poniekąd
Kochany
Od zawsze
Szlocham
Od zawsze
Rozpaczam

W wyniku
Podboju
Ojczyznę
Zyskałem
Wiarę
Przysięgłem
I stoję
Choć kule
Choć bomby
Cuchnący
Spocony
Ze strachu
Nieprzytomny
Stoję

A Ty
KIedy zechcesz
W końcu
Mnie zdobyć?

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry