Widok
U nas wczoraj do 15-tej pięknie wołała i ją wysadzałam a jak pojechałyśmy do mojej bratowej to z 2 razy zawołała a reszta w pieluchę (kupa też :() - chyba bardzo ją zabawa z kuzynką zajmowała i nie chciała wołać. Ale za to dziś byliśmy na dworze (plac zabaw i spacer nad morze) i wróciliśmy z suchą pieluchą dopiero w domu się wysiusiała. A później pojechaliśmy do znajomych i pomimo że siedzieliśmy na dworze to pięknie wołała i siusiu i kupkę i żadnej wpadki nie było więc też jestem z niej bardzo dumna :)
hej dziewczyny jak sprawozdanie z dnia dzisiejszego ??
U nas pieluszka tylko założona była do spania po południu, ale była sucha po przebudzeniu, takze sukces. Dodam że był więszkość dnia na dworze bez pieluchy ;:) i było suchutko ani razu nieprzebierany.
Jedynie po południu w domku, bieg nagle chwycił się za klejnowy i spojrzał na mnie, to jago hyc szybko na nocnik i poszło pieknie siku, ale troszkę popuścił. Kupki dziś nie było, takzę jutro po śniadanku moja mama będzie łapać bo ja do lekarza niestety musze.
Jestem dziś z niego strasznie dumna :)
U nas pieluszka tylko założona była do spania po południu, ale była sucha po przebudzeniu, takze sukces. Dodam że był więszkość dnia na dworze bez pieluchy ;:) i było suchutko ani razu nieprzebierany.
Jedynie po południu w domku, bieg nagle chwycił się za klejnowy i spojrzał na mnie, to jago hyc szybko na nocnik i poszło pieknie siku, ale troszkę popuścił. Kupki dziś nie było, takzę jutro po śniadanku moja mama będzie łapać bo ja do lekarza niestety musze.
Jestem dziś z niego strasznie dumna :)
u nas dziś poł na pół nawet 1,5 godziny był na dworze bez pieluchy i 2 razy zrobić siuku pod drzewekiem.W zasadzie więszkość w pieluszce bo na dworze, w domu żadnej wpadki, sen w południe z suchą pieluszką i siku zaraz po przebudzeniu, niestety kupa na dworze w pieleuche :( ale uważam ze nie było tak źle bo choć z pieluchą to nie tak zawaloną jak zawsze.
no ja dziś byłam z młodym pierszy raz w ubikacji że tak powiem nie domowej , własnie w loopy , na początku miałam dylemat, do męskiej czy do damkiej :) heheh , stwierdziałam ze ide do damskiej
chyba tak lepiej :) alle na jakieś stacji w toy, czy w jakiś marketach to wolałabym młodego na dworze wysadzić .
Dziękujemy za gratualcjie i równiż gratulujemy :)
chyba tak lepiej :) alle na jakieś stacji w toy, czy w jakiś marketach to wolałabym młodego na dworze wysadzić .
Dziękujemy za gratualcjie i równiż gratulujemy :)
nitusia to gratulacje dla synka :)
U nas dziś tylko jedne majty mokre, a tak wszystko na nocnik :)
Właśnie zastanawiam się jak to będzie jak gdzieś wyjdziemy na dłużej, ja nienawidzę publicznych toalet i nigdy z nich nie korzystam a co dopiero małą tam wysadzać :/ Za tydzień jedziemy na komunię do mojego chrześniaka, ciekawe jak będzie czy młoda nadal będzie wołać - a nocnik chyba wezmę ze sobą.
U nas dziś tylko jedne majty mokre, a tak wszystko na nocnik :)
Właśnie zastanawiam się jak to będzie jak gdzieś wyjdziemy na dłużej, ja nienawidzę publicznych toalet i nigdy z nich nie korzystam a co dopiero małą tam wysadzać :/ Za tydzień jedziemy na komunię do mojego chrześniaka, ciekawe jak będzie czy młoda nadal będzie wołać - a nocnik chyba wezmę ze sobą.
tutaj fajny art odnosnie zalatwiania sie poza domem http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,11750952,Siusianie_pod_chmurka___savoir_vivre.html
Może wasze maluszki nie są jeszcze gotowe na odpieluchowanie? Jak ja moją córcie próbowałam odpieluchować miesiąc temu to mała ciągle sikała w majtki i bardzo rzadko na nocnik (nawet 3h potrafiła trzymać a i tak jak tylko zdjęłam ją z nocnika to nasikała w majtki) - więc po 4 dniach dałam sobie spokój. A teraz idzie nam super :) Jak na razie dzisiaj żadnej wpadki, wszystko pięknie na nocniczek, a pielucha zarówno po spacerze jak i po drzemce sucha :)
od rana praktycznie bylismy w loopy world, więc była pieucha, w loppy się spytałam go czy chce siusiu, powiedział, tak poszlismy i na stojaka zrobił pieknie, pieluszka troche zasikana, ale bałam się go tam bez pieluchy puścić. NO teraz śpi, też ma pielucha, ale jak wstanie to ściagam, napisze sprawozdanie ( hehe ) wieczorkiem . :)