Widok

JAKĄ BUTELKĘ POLECACIE?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, moja córeczka skończyła 5 m-cy, cały czas jest wyłącznie na piersi, ale planuje niedługo wprowadzic inne jedzonko - i tu pytanie: jaką polecacie butelkę i czemu uważacie ją za dobrą?a może da się dziecko nauczyć od razu z kubka-niekapka pić?jak to jest u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dziecko jest na piersi to najlepiej pozniej odrazu przejsc na niekapek,przynajmiej bedziesz miala pozniej z glowy.Sa takie od 6 mca.
Moj maly byl od poczatki na butki,ja mialam tommee tippee i moim zdaniem jest super,ani razu nie mial kolki.
Co do kubków - może spróbuj kubka Doidy? Dzieci w wieku ok. 4-5 miesięcy już potrafią pić z takich kubeczków (pod nadzorem dorosłego).
Ja od dawna jak karmię butlą to TT, zwykłą. Miałam też Aventa, ale jak mały pił z niej to więcej ulewał.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry