Widok

Jak dojechac na ul. Meissnera w Gdańsku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, prosze o podpowiedz jak najsprawniej dojechac na ul. Meissnera w Gdańsku komunikacją miejską z Gdańska Głownego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
generalnie polecam jak dojade.pl

a tak to 2 lub 8 do przystanku jana pawłą 2 a potem przez most isc w prawa strone i albo na piechotę albo na autobus 127 do przystanku Leszczyńskich
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki :)
SKM do Zaspy i z dworca autobusem do szpitala na Zaspie. Po przeciwnej stronie ulicy będzie Biedronka, bloki za nią to Meissnera. Czego dokładnie szukasz? Bloku, szkoły, restauracji Tenisowa?

Możesz też dojechać tramwajem(chyba) 2, 8, 11 do wiaduktu na Zaspie i przejść przez park, koło nowych bloków. (w stronę morza)
Bez 11 ;) ten tramwaj jedzie przez Oliwę i tylko to pętli na Zaspie :)
konkretnie chodzi mi o szkole. a czy z tramwaju to daleko jeszcze pieszo, w sensie ile minut? :)
Pi razy drzwi ok 1 km :)

Moje stare liceum ;) (XIV) teraz zespół szkół ;)

Możesz od wiaduktu podjechać 1 przystanek autobusem :) wysiądziesz wtedy naprzeciwko Lux Medu :)
I idziesz z pięć minut, wliczając brnięcie i ślizganie. :)

Agusia! :)
:))))

Hokasia - wpisz "gdańsk meissnera 9" http://maps.google.com/ na Al. Rzeczypospolitej masz tramwaj :] Więc zobacz jaka to odległość :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry