Widok

Jak sprać marchewkę ?? POMOCY !!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak sobie radzicie ze spieraniem marchewkowych plam na ciuszkach? Polałam Vanish'em, wyprałam i dalej widać takie jasne pomarańczowe plamki. Może macie jakis prawdzony sposób??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mam przetestowaną OxY z Biedronki, cudowny środek !!! Marcheweczka zniknęła, z pomarańczką troszkę gorzej ale tez schodzi :) tyle tylko ze w następnym praniu.

Beta karoten zawarty w marchwi znika pod wpływem promieniowania UVA i UVB, wiec jak nie chcecie stosować drażniących środków, polecam upranie w zwykłym proszku i rozwieszenie na słoneczku

działa w 100 %
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja namaczam w wodzi i posypuje Vanish Oxy Action prosto na plame, pomocze tak ok. godz i pozniej do pralki
rzeczy ubrudzone marchewką wystaw na słońce- sposób niezawodny;) pozdrawiam :)
ja pieluszkami i sliniaczkami to juz nawet nie zawracam sobie głowy - piore na 60 st. i co zostanie to zostanie, co do ciuszków - na domowe ciuchanie i konsumpcje idealnie sprawdza sie kolekcja z jednej z sieci sklepów dyskontowych np. body po 5,90 - oczywiście najlepiej wybierac te wzorzyste ;)
wywiesic na słońce.
Mokre czy suche na to słonko wywieszac?

Wyprane i wysuszone. U mnie po max 2 dniach "opalania" na razie wszystkie plamy schodziły.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry