Widok

Jak sprać marchewkę ?? POMOCY !!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jak sobie radzicie ze spieraniem marchewkowych plam na ciuszkach? Polałam Vanish'em, wyprałam i dalej widać takie jasne pomarańczowe plamki. Może macie jakis prawdzony sposób??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
marta mi niczym nie zeszło
vanich jest dobry na kazda inna plame ale nie na marchewke

nawet pieluszki gotowałam i nie zeszły -juz dałam sobie z nimi spokój

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
alycja....dzięki....ja zalałam vanish'em na pół godzinki.....może za krótko.....spróbuję na drugi raz dłużej potrzymać.... :-)
wiesz co Marta, ja uzywam vanisha wlasnie i jakos schodzi... z tym ze uwazam bardzo podczas posilkow zeby nie ubrudzic ubranek a jedynie sliniaczek wiec nawet jesli sie nie dopierze...;)
ja najpierw zalewam vanishem ubrudzona rzecz, zostawiam na kilka godzin i dopiero wrzucam do pralki:) jak narazie nie wymyslilam nic innego;)
Gratuluję małego lokatora.......ale jednak proszę o pomoc już doświadczone przez marchewkowe zupki mamy....
moja dzidzia ma 6 tygodni i nadal jest w moim brzuchu wiec nie wiem:-)
HALO.....no nie mówcie, że Was ominęły takie atrakcje......podrzućcie mi jakis pomysł......proszę :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry