Widok

Jaka kolejka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja córka bardzo chce dostać kolejkę z torami. Czy ktoś może mi doradzić jaka jest fajna i niedroga? Czytałam, że tory warto kupić w Tesco czy Ikea i o ile na str. Ikea moge sprawdzić co mają, tak w Tesco bywam bardzo sporadycznie i nie mam pojęcia jakie maja kolejki i w jakich cenach (znalałam tylko coś takiego: http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/kolejka-drewniana-carousel-60-elementow ). No i czy te kolejki sa na baterie? A jeżeli nie (tak się domyślam) to jaką dokupić żeby pasowała?

Prosze o radę bo jestem kompletnie zielona w tym temacie, a chciałabym kupić zabawkę która trochę małej posłuży.
Dodam, że moja córcia ma 3-latka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pasują do siebie my mamy z ikea i brio a teraz dokupiliśmy te z lidla i jest ok. jeden szkopuł taki że pod mostem ikea nie mieszczą się pojazdy z lidla bo są wyższe ale my podstawiamy klocek i jest ok, najważniejsze ze tory pasują :) polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Założyłam parę dni temu podobny wątek - polecam i zakupiłam z lidla, ale schowana na mikołajki póki co:)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=577381&c=1&k=160
A my mamy kolejke jixin i maly ja ubostwia a cena super.
Hej Ja mam kolejkę z Tesco - Carausel..jest super mój synek uwielbia się nią bawić, można do niej w Tesco wszystko dokupić - wagony, tory, mosty a nawet elektryczną lokomotywę...teraz niedawno kupiłam pociąg e\w loidlu i też pasował do torów z Tesco także jest w czym wybierać. ale drewniaane tory super się sprawdzają można bawić się manualnie i dodać lokomotywę na baterie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry