Widok

Jaka kolejka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moja córka bardzo chce dostać kolejkę z torami. Czy ktoś może mi doradzić jaka jest fajna i niedroga? Czytałam, że tory warto kupić w Tesco czy Ikea i o ile na str. Ikea moge sprawdzić co mają, tak w Tesco bywam bardzo sporadycznie i nie mam pojęcia jakie maja kolejki i w jakich cenach (znalałam tylko coś takiego: http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/kolejka-drewniana-carousel-60-elementow ). No i czy te kolejki sa na baterie? A jeżeli nie (tak się domyślam) to jaką dokupić żeby pasowała?

Prosze o radę bo jestem kompletnie zielona w tym temacie, a chciałabym kupić zabawkę która trochę małej posłuży.
Dodam, że moja córcia ma 3-latka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pasują do siebie my mamy z ikea i brio a teraz dokupiliśmy te z lidla i jest ok. jeden szkopuł taki że pod mostem ikea nie mieszczą się pojazdy z lidla bo są wyższe ale my podstawiamy klocek i jest ok, najważniejsze ze tory pasują :) polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Założyłam parę dni temu podobny wątek - polecam i zakupiłam z lidla, ale schowana na mikołajki póki co:)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=577381&c=1&k=160
A my mamy kolejke jixin i maly ja ubostwia a cena super.
Hej Ja mam kolejkę z Tesco - Carausel..jest super mój synek uwielbia się nią bawić, można do niej w Tesco wszystko dokupić - wagony, tory, mosty a nawet elektryczną lokomotywę...teraz niedawno kupiłam pociąg e\w loidlu i też pasował do torów z Tesco także jest w czym wybierać. ale drewniaane tory super się sprawdzają można bawić się manualnie i dodać lokomotywę na baterie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry