Widok
My mielismy dr Brown's ale u nas sie nie sprawdzily. Na kolki pomogly tylko kropelki Sab Simplex (w Polsce niedostepne). Ewentualnie polski odpowiednik Bobotic. Chociaz niby ten sam sklad, to Sab Simplex sprawdzal sie bardziej, nie wiem z czego to wynika. Espumisan z kolei tez za slaby byl na poczatek, za to teraz swietnie sie sprawdza na bol brzuszka.
Wracajac do butelek, w moim otoczeniu nie sprawdzily sie u nikogo. Mi tez odradzano ale ja sie uparlam i wyrzucilam kase w bloto.
Pewnie ile mam tyle opini.
Wracajac do butelek, w moim otoczeniu nie sprawdzily sie u nikogo. Mi tez odradzano ale ja sie uparlam i wyrzucilam kase w bloto.
Pewnie ile mam tyle opini.
moja mała była na cycu kiedy przechodziła okres kolek i to co sprawdzało się u nas to masaże brzuszka i chustowanie (ataki zaczynały się ok 17 i trwały do 22, po kilku dniach noszenia w chuście tak od 15-16 ataki były krótsze i mniej intensywne) podawałam też Bobotic i Delicol (przy podejrzeniu nietolerancji laktozy)
jak już skończyłam karmic piersią to używałam butelek dr Browna - super są :) moja córcia ma refluks więc cały czas musieliśmy uważać żeby powoli jadła, nie nałykała się powietrza itd, Brown się sprawdził
jak już skończyłam karmic piersią to używałam butelek dr Browna - super są :) moja córcia ma refluks więc cały czas musieliśmy uważać żeby powoli jadła, nie nałykała się powietrza itd, Brown się sprawdził
ja przy poprzednim dziecku też używałam tej dr brown ale teraz zasnatawiam się nad tańszą opcją, co sądzicie o tej z BabyOno? http://happybabby.pl/produkt/butelka-antykolkowa-szerokootworowa-240ml/