Widok

Jaką wybrać tablicę magnetyczną?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie. Wybór jest duży a rozpiętość cenowa jeszcze większa. Oto moje przykłady:
http://allegro.pl/tablica-edukacyjna-magnetyczna-stojaca-jumbo-i2092299512.html
http://allegro.pl/smoby-tablica-magnetyczna-dwustronna-59-akcesorii-i2089337504.html
http://allegro.pl/2w1-tablica-magnetyczna-i-kredowa-literki-promocj-i2093331560.html

Może któraś z Was może powiedzieć coś o tych tablicach, albo polecić jakąś inną sprawdzoną. Tablica do rysowania kredą nie jest obowiązkowa. Zależy mi bardziej na tej tablicy magnetycznej i ewentualnej możliwości przyczepienia kartek.
Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc w podjęciu decyzji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dużo podstawowych akcesoriów biurowych biorę przez biurwa.pl/ , bo przekonałem się, że faktycznie mają na składzie i szybko wysyłają. U innych czekam czasami po tydzień na zwykłe długopisy, a u nich maksymalnie dwa dni. Dużo przecen na poziomie ponad 50%. Jedynie u nich coś takiego widziałem, w takiej skali oczywiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

U nas jest tablica magnetyczna z e-tablica. Wybraliśmy taką mobilną i trochę mocniejszą, żeby przydała się również za kilka lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również tutaj kupowałam bardzo miły pan

Ja zapraszam do kontaktu z firmą http://e-arttech.pl/ bardzo mi pomogli w wyborze tablicy.
Mamy tę z drugiego linka Smoby i mówiąc szczerze jestem rozczarowana. Po pierwsze dość ciężko było ją złożyć, ze stabilnością jest tak sobie tzn nie przewróciła się ale zbyt stabilnie nie stoi. Ona jest dwustronna czyli magnetyczna a po drugiej stronie normalna do pisania kredą. Jednak bym wybrała coś tańszego ale jednak z opcją pisania kredą
Powiem szczerze że jak ją oglądałam na allegro przed urodzinami Nikoli to miałam takie wrażenie ;-D Nikoli kupiła chrzestna w Tesco tą tablice i jak zobaczyłam opakowanie od razu pomyślałam bubel ;-/Ale mąż ją złożył i mała po niej pisała ani nie drgneła tablica..Powiem Ci nie jest droga i ma trzy funkcje magnetyczna,z możliwością doczepienia bloku i można pisać kredkami i jeszcze funkcja pisania markerem to ojej małej się podoba piszę i zmazuje i od nowa zaczyna ;-D W zestawie są magnezy i marker i gąbka .Są trzy poziomy wysokości ..A też rozważałam kredową ale jak poszłam do koleżanki i zobaczyłam jak zmazywała tą krede z tablicy ile poleciało na ziemie to moje zdanie było Nie chce tego w domu !!!!
A i jest lekka moja mała przenosi sobie gdzie chce (śmiejemy się że szuka dobrego światłą ;-D)Mam nadzieje że choć ciut podpowiedziałam ;-)Ta druga magnetyczna też jest ok widziałam ją w sklepie u nas )
Dzięki za podpowiedzi.
Boję się trochę, że podczas rysowania kreda będzie się kurzyć i ogólnie w mieszkaniu będzie mocny syf od tego.

Justyna, a czy ta tablica jest dość stabilna i nie wywraca się jak dziecko przy niej rysuje?

Może ktoś jeszcze coś wie na ten temat :-)
MY MAMY 1 I W SUMIE JESTEM ZADOWOLONA :-D ZNACZY CÓRECZKA
Ja wybrala bym 2w1 pod pozycja nr 3 .
Dziecku moze sie sie znudzis jedna to pomaluje po drugiej :) Sama kupie taka na drugie urodzinki mojej corki .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry