Widok

Jaki najlepszy pediatra z przychodni Gdynia Dąbrowa Dąbrówka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chcemy przepisać dziecko, możecie polecić lekarza? Chodzi o takiego naprawdę zaangażowanego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam ten sam problem ;) również w tej przychodni ;)
Nie polecam Korzeckiej. Ma duzo pacjentow, wieczne kolejki, duze opoznienia,mam wrazenie ze jest przemeczona, zakrecona i nie do konca sie skupia na tym co rodzic mowi.
Nie jest chetna przepisywaniu antybiotykow co moze jest i plusem, ale czasem potrzeba szybkiej reakcji a nie leczenie syropkami bo moze sie uda.
Nalezalam kiedys do niej, nie bylam do konca zadowolona ale dawalam jej ciagle szanse bo opinie miala niby dobra... Do czasu jak 7 miesieczna corke tak leczyla przez miesiac czasu, ze jak nie bylo do konca poprawy to zostawila ja bez lekow a jak po 3 dniach poszliszlismy do niej znow bo z corka bylo gorzej to rozlozyla rece i wypisala skierowanie do szpitala z zapaleniem pluc:/
Przed szpitalem uratowala nas dr Galińska. Zajela sie nami i odrazu przepisalam do niej dzieci.

Ostatnio bylam tez kilka razy u dr Reszczyńskiej bo dr Galinskiej nie było i też była bardzo rzeczowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
póki co zapisaliśmy się do dr Reszczyńskiej, byliśmy akurat w godzinach pracy na dzieciach zdrowych i pani doktor też nas od razu przyjęła bo mieliśmy kilka pytań; miła, konkretna - oby tak dalej :)
A ja nie polecam żadnej stamtąd. Każda jakby sie nauczyła na pamięć leków i bez przerwy: Pulneo, Bactrim, Fenistil, Atrovent, Neosine....
Jakby nie było nic innego. A jak sie nie sprawdzi no to antybiotyk.
Cieżko znaleźć dobrego lekarza, mi to zajęło 3 lata i mam nadzieje ze w końcu trafiłam na kogoś, kogo szukałam. Tylko ja chodzę prywatnie, a końowalow z przychodni omijam z daleka. Chodzę tylko na szczepienia i nawet wtedy jestem pełna watpliwości czy oby napewno dokładnie przebadały dziecko.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry