Widok
Jaki odkurzacz przy dziecku?
Dziewczyny, mój stary odkurzacz poległ. Macie już jakieś sprawdzone, które radzą sobie z kurzem bardziej niż takie zwyczajne?
Wcześniej miałam taki na wodę. Ale nie podpasował mi.
Będę wdzięczna za Wasze opinie.
Wcześniej miałam taki na wodę. Ale nie podpasował mi.
Będę wdzięczna za Wasze opinie.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Rainbow :)))) ... żartowałam.
Czy masz w domu małego alergika? Wodne w takim przypadku są chyba jednak najlepsze. Jeżeli workowe, to z filtrem HEPA. Wciąganie kurzu chyba we wszystkich odkurzaczach jest takie samo i zależy od mocy silnika. Kwestią jest wydmuchiwanie powietrza z kurzem i tu wszystko zależyod filtrów. Odkurzacze z filtrami dla alergików przepuszczają najmniej kurzu w wydmuchiwanym powietrzu. Na odkurzaczu są napisy, że filtr jest "antyalergiczny". Może rozejrzyj się właśnie za takim?
Czy masz w domu małego alergika? Wodne w takim przypadku są chyba jednak najlepsze. Jeżeli workowe, to z filtrem HEPA. Wciąganie kurzu chyba we wszystkich odkurzaczach jest takie samo i zależy od mocy silnika. Kwestią jest wydmuchiwanie powietrza z kurzem i tu wszystko zależyod filtrów. Odkurzacze z filtrami dla alergików przepuszczają najmniej kurzu w wydmuchiwanym powietrzu. Na odkurzaczu są napisy, że filtr jest "antyalergiczny". Może rozejrzyj się właśnie za takim?
Może i bym się skusiła - gdybym wiecej kasy w portfelu miała:)
A tak muszę się zadowolić czymś tańszym.
Ja w sumie w domu alergików nie mam. Ale coraz częściej u siebie widzę, że podczas sprzątania w domu kicham strasznie.
Dlatego chciałabym zdecydować się na coś co nie kurzy.
Wcześniej miałam taki na wodę. Ale nieprzyjemnie pachniało przy odkurzaniu.
A tak muszę się zadowolić czymś tańszym.
Ja w sumie w domu alergików nie mam. Ale coraz częściej u siebie widzę, że podczas sprzątania w domu kicham strasznie.
Dlatego chciałabym zdecydować się na coś co nie kurzy.
Wcześniej miałam taki na wodę. Ale nieprzyjemnie pachniało przy odkurzaniu.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Tinker Bell ja też mam Electroluxa Ultra Silencer z filterm HEPA - rewelacja. Super szczotka, która nie rysuje paneli, odkurzacz zgrabny i cichy - nie tak jak w reklamie lae jednak cichszy niz inne. No i rzeczywiscie filtr dobry, bo nie czuć kurzu w powietrzu. Przedtem miałam jakis "no name" i była ogromna różnica ;-)
ja tez mam UltraSilencera :) generalnie jestem zadowolona, nawet mając psa. ściąga futro jak trzeba, a czy śmierdzi to juz ciężko stwierdzić, bo ze zwierzątami w domu to już cały dom nimi przesiąka :) my dokupilśmy takie zapachowe krążki, które sie wrzuca do worka i przy odkurzaniu delikatnie sie ten zapach unosi. super sprawa, bo kurzu naprawdę nie cczuć, a w domu nagle aromaterapia sie robi. to niewielki koszt, a na długo starczają, tylko nie polecam zapachu leśnego, jakiś taki zbyt chemiczny i koło choinek to nie stał :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Christopher Morley