Widok
ja polecam dr Krola przyjmuje w gdyni w clinice medice i rimedzie, prowadzi nas 5 lat. corka ma stwierdzona fizjologiczna koslawosc stop ( koslawosci kolan sie juz pozbyla), zadnych wkladek ale porzadne zwiazane ( tzn takie ktore trzymaja stope) obuwie, w domu chodzenie na bosaka i na palcach, zalecony balet i cwiczenia. to wszystko zalezy co dzieci maja stwierdzone, moja mialka kilka razy usg robione calych nog. ja nie slyszalam zeby inni lekarze to zalecali...
Polecam dr Jarosława Nosowicza (lux med Gdańsk).
Pan doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci, wszystko wnikliwie wyjaśnia rodzicom, szybka i skuteczna ocena stóp. Zalecenia szczegółowo wytłumaczone. Doktor zalecił dziecku wkładki i ćwiczenia. Dzięki doktorowi od razu trafiliśmy do profesjonalistów, którzy dopasowali odpowiednie wkładki.
Polecam!
Pan doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci, wszystko wnikliwie wyjaśnia rodzicom, szybka i skuteczna ocena stóp. Zalecenia szczegółowo wytłumaczone. Doktor zalecił dziecku wkładki i ćwiczenia. Dzięki doktorowi od razu trafiliśmy do profesjonalistów, którzy dopasowali odpowiednie wkładki.
Polecam!