Widok
Polecam dr Jarosława Nosowicza (lux med Gdańsk).
Pan doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci, wszystko wnikliwie wyjaśnia rodzicom, szybka i skuteczna ocena stóp. Zalecenia szczegółowo wytłumaczone. Doktor zalecił dziecku wkładki i ćwiczenia. Dzięki doktorowi od razu trafiliśmy do profesjonalistów, którzy dopasowali odpowiednie wkładki.
Polecam!
Pan doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci, wszystko wnikliwie wyjaśnia rodzicom, szybka i skuteczna ocena stóp. Zalecenia szczegółowo wytłumaczone. Doktor zalecił dziecku wkładki i ćwiczenia. Dzięki doktorowi od razu trafiliśmy do profesjonalistów, którzy dopasowali odpowiednie wkładki.
Polecam!
ja polecam dr Krola przyjmuje w gdyni w clinice medice i rimedzie, prowadzi nas 5 lat. corka ma stwierdzona fizjologiczna koslawosc stop ( koslawosci kolan sie juz pozbyla), zadnych wkladek ale porzadne zwiazane ( tzn takie ktore trzymaja stope) obuwie, w domu chodzenie na bosaka i na palcach, zalecony balet i cwiczenia. to wszystko zalezy co dzieci maja stwierdzone, moja mialka kilka razy usg robione calych nog. ja nie slyszalam zeby inni lekarze to zalecali...