Widok

Jaki perfum??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jaki perfum na ten wyjatkowy dzień dla Panny młodej i Pana młodego?
Macie jakies pomysły??
Bardzo mi sie podoba Treselle z AVONU z tym, że nie wiem czy nadaje sie na tak wyjątkowa okazje....
doradzcie.......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zostajemy przy swoich stalych zapachach:
ja - AramaniMania
moj miś - Jean Paul Gaultier
chciałabym tylko dokupić sobie żel pod prysznic i balsam z tej samej serii, tylko nie wiem czy są...

image
perfumy, nie perfum...
ale dowciapna jestes lea ;/
ja sie pytam poważnie
Ja już po, ale jeżeli mogę...
Miałam dylemat, Miracle (Lancome), Eternity (Clein),Intensive (Boss). Wybrałam Eternity (chyba dla nazwy) chociaż wszystkie trzy uwielbiam.

Ja natomiast poważnie odpowiadam:)
Zapachy z firmy typu Avon, Oriflame czy Yves Rocher maja na ogół tę wadę, że są mało trwałe, tzn zapach szybko "znika", nawet jeśli jest ładny. Chyba warto wykosztować się na coś trwalszego. A co do samych perfum zależy, czy lubisz zapachy lekkie i świeże, czy raczej cieplejsze i mocne. Przejdź się raz czy drugi do perfumerii i zrób próbę - czy zapach Ci odpowiada i czy dobrze się trzyma. Na każdym perfumy pachną trochę inaczej i najlepiej kierować się własnym nosem (dosłownie) niż poradami, bo co na jednej osobie pachnie niebiańsko, na innej już tak sobie.
Pozdrawiam:)
lea święta racja :) ja się zastanwaim między Romance Laurena albo czerwonego Bossa. ale to się pewnie rozstrzygnie w dniu ślubu :) bo zazwyczaj używam perfum w zależności od nastroju :)

Nom racja ;)
Perfumy z avonu racja nie sa zbyt trwałe ale treselle trzyma wyjatkowo długo;) zobaczymy jak to bedzie;)
Polecam Chanson d'eu J'adore. Rewelacja:-)
a ja polecam DOLCE VITA Diora.............:)są śliczne i ..........od dnia ślubu czeka nas tylko "słodkie zycie";)
ja bardzo lubię Opium. i na dodatek jest bardzo trwały
a ja polecam nowy zapach wlasnie z yves rocher - jest nowy (od poniedzialku w sprzedazy), jest woda perfumowana (a nie toaletowa) i trzyma sie bardzo dlugo - wyprobowalam sama.. poza tym jest taki cieply, jakby otulajacy... ..
no ale zapach perfum zalezy chyba od gustu... oraz od zasobnosci portfela...
w kazdym razie - polecam ten nowy zapach - przynajmniej mozecie sprobowac ..;)

swonko a jak się nazywa? :)

A ja mialam CK ONE. Jestem mu wierna i pomimo ze lekko sportowy mi odpowiadal. :)
Ja juz kupilam Lacoste Tough of Pink-polecam
a ja z przejęcia zapomniałam o perfumach w dniu ślubu :)
A ja lubię Little Black Dress Avonu i zawsze używam go na szczególne okazje bo jest bardzo elegancki i wyjątkowo trwały, pomimo,że z Avonu. Jest kilka perfum tej marki, które są trwałe.
A ja polecam sie umyc:)))
heheh to też jakieś rozwiązanie ;)

Romance - Ralph Lauren (według mnie to idealny zapach na tę okazję, jest lekki a jednocześnie głęboki. Co ważne nie przytłacza. Weź pod uwagę, że tego dnia zostaniesz wyściskana i wycałowana niezliczoną ilość razy. To ważne żeby gości nie owiał jakiś mocny,korzenny aromat).
ew. Chance - Chanel
Promosse-Cacharel
Lolita Lempicka
do góry