Widok
Ja natomiast poważnie odpowiadam:)
Zapachy z firmy typu Avon, Oriflame czy Yves Rocher maja na ogół tę wadę, że są mało trwałe, tzn zapach szybko "znika", nawet jeśli jest ładny. Chyba warto wykosztować się na coś trwalszego. A co do samych perfum zależy, czy lubisz zapachy lekkie i świeże, czy raczej cieplejsze i mocne. Przejdź się raz czy drugi do perfumerii i zrób próbę - czy zapach Ci odpowiada i czy dobrze się trzyma. Na każdym perfumy pachną trochę inaczej i najlepiej kierować się własnym nosem (dosłownie) niż poradami, bo co na jednej osobie pachnie niebiańsko, na innej już tak sobie.
Pozdrawiam:)
Zapachy z firmy typu Avon, Oriflame czy Yves Rocher maja na ogół tę wadę, że są mało trwałe, tzn zapach szybko "znika", nawet jeśli jest ładny. Chyba warto wykosztować się na coś trwalszego. A co do samych perfum zależy, czy lubisz zapachy lekkie i świeże, czy raczej cieplejsze i mocne. Przejdź się raz czy drugi do perfumerii i zrób próbę - czy zapach Ci odpowiada i czy dobrze się trzyma. Na każdym perfumy pachną trochę inaczej i najlepiej kierować się własnym nosem (dosłownie) niż poradami, bo co na jednej osobie pachnie niebiańsko, na innej już tak sobie.
Pozdrawiam:)
a ja polecam nowy zapach wlasnie z yves rocher - jest nowy (od poniedzialku w sprzedazy), jest woda perfumowana (a nie toaletowa) i trzyma sie bardzo dlugo - wyprobowalam sama.. poza tym jest taki cieply, jakby otulajacy... ..
no ale zapach perfum zalezy chyba od gustu... oraz od zasobnosci portfela...
w kazdym razie - polecam ten nowy zapach - przynajmniej mozecie sprobowac ..;)
no ale zapach perfum zalezy chyba od gustu... oraz od zasobnosci portfela...
w kazdym razie - polecam ten nowy zapach - przynajmniej mozecie sprobowac ..;)
Romance - Ralph Lauren (według mnie to idealny zapach na tę okazję, jest lekki a jednocześnie głęboki. Co ważne nie przytłacza. Weź pod uwagę, że tego dnia zostaniesz wyściskana i wycałowana niezliczoną ilość razy. To ważne żeby gości nie owiał jakiś mocny,korzenny aromat).
ew. Chance - Chanel
Promosse-Cacharel
Lolita Lempicka
ew. Chance - Chanel
Promosse-Cacharel
Lolita Lempicka