Widok
Jaki rozmiar kocyka?
Gondola robi nam się coraz ciaśniejsza :P wiadomo - dodatkowo miejsce zabiera gruby śpiwór wełniany ;)
do tego Gabryś w kombinezonie...
no i czapka z pomponem ;)
hehe :P a Młody i tak należy do długasów ;)
wpadłam na pomysł, żeby teraz na początek wiosny śpiworek zamienić na gruby kocyk - żebym mogła nim wyłożyć gondolę i ewentualnie przykryć Gabrysia :P
i tutaj moje pytanie - jakiej wielkości powinien być taki kocyk? domyślam się, że gruby akrylowy - jak hiszpańskie :)
ale jaka wielkość żeby nie był ani za mały ani za duży?
do tego Gabryś w kombinezonie...
no i czapka z pomponem ;)
hehe :P a Młody i tak należy do długasów ;)
wpadłam na pomysł, żeby teraz na początek wiosny śpiworek zamienić na gruby kocyk - żebym mogła nim wyłożyć gondolę i ewentualnie przykryć Gabrysia :P
i tutaj moje pytanie - jakiej wielkości powinien być taki kocyk? domyślam się, że gruby akrylowy - jak hiszpańskie :)
ale jaka wielkość żeby nie był ani za mały ani za duży?
No właśnie, pamiętam, że za czasów Dominika w gondoli miałam z tym taki sam problem :-((((
Zobacz Aga na allegro, bo w akpolu czy mama i ja nie znajdziesz :-( najlepszy byłby taki dla "dorosłych"- jeżeli chodzi o rozmiary.
Zobacz Aga na allegro, bo w akpolu czy mama i ja nie znajdziesz :-( najlepszy byłby taki dla "dorosłych"- jeżeli chodzi o rozmiary.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Dima jeżeli AgusiaGda nie będzie chętna na ten kocyk, to napisz mi proszę ile byś za niego chciała, bo ja bym wtedy ewentualnie od Ciebie jego odkupiła :-) Aha i jak można by było to poproszę fotki na maila :-)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
W necie wybór jest ogromny https://rerki.pl/koce-na-kazda-pore-roku/ coś na pewno wpadnie Ci w oko.