Widok

Jakie butelki polecacie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jakie butelki polecacie oraz jakie smoczki uspakajające

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
~asmarforol napisała:

A ja kupiłam cały zestaw Avent ale córcia absolutnie nie chciała pić z tej butelki. Smoczek uspokajający jak najbardziej aventu. Eksperymentowałam długo zanim udało nam się dopasować butle (nic nie chciała pić), dopiero smoczek Lovi jej podpasował. Dodam tylko że smoczki Lovi pasują do butelek aventu:-)

Najlepiej dla twojego dziecka jak się zaczniesz leczyć. Moze zmień mieszkanie, jeżeli dziecku nie pasuje widok. Można też wymienić samochód, meble... Zastanawiam się, co jeżeli nie będzie przepadało na dziadkami albo tatusiem? - Wymiana?
Możemy mieć też do czynienia z paradoksem - jednemu dziecku (X) nie bedzie się podobało drugie (Y) i na odwrót - wtedy spełniamy zachciankę tego, które bardziej kochamy (np X). W tym momencie zmuszeni jesteśmy oddać (Y) do adopcji:)

Ja do zmuszenia mojego dziecka do picia musze stanąć na głowie i pomalować stopy na niebiesko, a w tym czasie moja żona w jednej ręce trzyma butelkę (wybrana po długich naradach z dzieckiem) a w drugiej kastaniety.

tomme tippe i dwie butelki tommee tippe zawala mi to wszystko w domu, bo juz nie uzywam, wszytsko 20 zł, tylko laktator mam bez pojemnika do steryzlizacji. Laktator= dwie butelki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry