Widok

Jakie kapturki na sutki najlepsze?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jakiej firmy i rozmiar są najlepsze na malutkie, wklęsłe sutki? Kupiłam dziś AVENTA uniwersalne, ale niestety są za duże i muszę kupić mniejsze :( Jakieś konkretne polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lovi ma kilka rozmiarow, wiec jak masz male, to kup rozmiar S. Przez zalozeniem mozesz tez delikatnie pobudzic brodawki np. szczypaniem

medela, mięciutkie,cieniutkie i w kilku rozmiarach

A ja polecam podpytać się na grupie fb z doświadczeniem z karmieniem piersią a nie tu :) nie powiem może ktoś się trafi kto ma wiedzę w tym temacie, ale pewniej sięgnąć do grupy tylko w tym temacie :) co do wklęsłych brodawek to są takie specjalne cośtam na n które wyciągają brodawkę :) ale mówię ja bym szukała gdzieś gdzi wiedzą (przed pierwszym porodem też czytałam i pisałam na tym forum, a jak było po porodzie to się okazało żę nie mam totalnie wiedzy co się dzieje z karmieniem i moim dzieckiem i prawie przestałam karmić piersią gdybym nie poszła do certyfikowanego doradcy laktacyjnego i nie trafiła na grupę dotyczącą karmienia na fb - "karmiące cyce na ulice" - prawdziwa skarbnica wiedzy i doświadczenia:) )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry