Widok

Jakie kapturki na sutki najlepsze?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny jakiej firmy i rozmiar są najlepsze na malutkie, wklęsłe sutki? Kupiłam dziś AVENTA uniwersalne, ale niestety są za duże i muszę kupić mniejsze :( Jakieś konkretne polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecam podpytać się na grupie fb z doświadczeniem z karmieniem piersią a nie tu :) nie powiem może ktoś się trafi kto ma wiedzę w tym temacie, ale pewniej sięgnąć do grupy tylko w tym temacie :) co do wklęsłych brodawek to są takie specjalne cośtam na n które wyciągają brodawkę :) ale mówię ja bym szukała gdzieś gdzi wiedzą (przed pierwszym porodem też czytałam i pisałam na tym forum, a jak było po porodzie to się okazało żę nie mam totalnie wiedzy co się dzieje z karmieniem i moim dzieckiem i prawie przestałam karmić piersią gdybym nie poszła do certyfikowanego doradcy laktacyjnego i nie trafiła na grupę dotyczącą karmienia na fb - "karmiące cyce na ulice" - prawdziwa skarbnica wiedzy i doświadczenia:) )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

medela, mięciutkie,cieniutkie i w kilku rozmiarach
Lovi ma kilka rozmiarow, wiec jak masz male, to kup rozmiar S. Przez zalozeniem mozesz tez delikatnie pobudzic brodawki np. szczypaniem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry