Widok

Jakie krople na katar

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam juz dosc. Synek jest od kilu dni przeziebiony, dostaje leki przeciwwirusowe i niby wszystko dobrze ale nie mozemy sie pozbyc kataru... Najpierw cieklo z nosa, po dwoch dniach ustalo i niby bylo sucho ale syn oddychal buzia. Zaczelam go inhalowac sola fizjologiczna i plukac nos sterimarem. Katar wrocil i znowu sie leje nosem. Probowalam Euphorbium, nie pomogl, daje nasivin soft wczoraj podany na noc pomogl dzis podany w dzien przed drzemka nie pomogl i dzieciak nie moze oddychac nosem bo gluty graja... Nie mam juz sily, synek sie meczy no nie mam slow czy nie ma zadnej rady na katar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agusia inhalujesz go solą?
albo zalewaj nos dużą ilością soli, psiukaj ta w spraju to mu rozluźni te gile ..

u mnie Jachu akurat miał ostatnio taki katar, że była masakra, ale jak mu zalewałam solą to te giluny same wylatywały ;)

jakie krople to nie mam pojęcia bo ja zazwyczaj nasivinu używam, ale on jest na cieknący wodny katar a nie zapchany nos
Ja z czystym sumieniem mogę polecić brązowe krople do nosa robione w aptece. Mój syn często łapał katar (taki głęboki). Jak miał cztery latka pediatra zapisała nam te krople i po 2 dniach przeszło jak ręką odjął.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim dzieciakom bardzo pomaga Oxalin w żelu. Jego konsystencja jest jedną z wielu zalet. Nie spływa do gardła co dla dzieciaków jest bardzo ważna. Ja polecam ze szczerego serca :)
Polecam Sulfarinol. Krople bez recepty, niedrogie, przeciwbakteryjne i w kilka minut genialnie odtykają nos przy gęstym katarze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jaki był skład tego leku?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry