Widok

Jakiej firmy zimowe kombinezony?h&m,tchibo,cocodrillo,smyk?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakiej firmy polecacie kombinezony zimowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z pewnością mogę polecić Cocodrillo - mieliśmy dwa w użyciu i są naprawdę niezawodne. Dostałam je używane i po moich dzieciach są nadal w świetnym stanie. Niestety nowe są b. drogie, dlatego polecam kupować używankę.
U nas świetnie sprawdził się kappahl i w tym roku też taki kupujemy.
ja rowniez polecam cocodrillo, wg mnie sa najlepsze. Ja mam jeden z cocodrillo i jeden z wójcika, leżą i czekaja na zime ale przeglądałam sporo innych firm np h&m i różnica w jakości jest duża. Na allegro na pewno jest sporo w rozsądnych cenach
tchibo
kappahl u nas sprawdził się rewelacyjnie
ja miałam trzy z coccodrillo jedno i dwuczęściowe i rewelacja jeśli chodzi o wykonanie i praktyczność, nigdy mnie nie zawiodły teraz kupilam na zime h&m i zobaczę ale wydaje sie cieńszy trochę nie wiem czy będę zadowolona ale mężowi sie podobał wzór, nie firmowe kiedyś kupiłam i raz ze smyka to się pruły spodnie w kroku, Tchibo też wszyscy na forach zachwalają ale ja nie przepadam za nimi według mnie to marketing kwestia gustu Mariquita tez są fajne polecam nie miałam ale u koleżanki sie super sprawdził
Miałam już dla dzieci Tchibo, Coccodrillo, H&M, Kappahl.
Najlepszy wg mnie dwuczęściowy Kappahl, ale bardzo drogi. H&M jednoczęściowy fajnie sprawdził się w wózku, nie wiem, jak by było na śniegu.
Tchibo ok, ale bez fajerwerków, chociaż kombinezon dwuczęściowy za niecałe 200 zł to niezła cena.
Coccodrillo oceniam najgorzej, po dwóch praniach sprały się kompletnie napisy z kombinezonu.
dzieki,po niedzieli czas wybrac sie na zakupy.
ja też polecam Cocodrillo rewelacja ! na tą zimę skusiłam się na Tchibo i zobaczymy
Wójcik, niestety drogie, nawet za używane sobie dużo życzą. Do jednoczęściowego przymierzam się do Tchibo. Z tańszych fajne są też Tup-Tup
Mieliśmy w tamtym roku dwuczęściowy Coccodrillo byłam z niego mega zadowolona dobrze jakościowo wykonany małej było ciepło szkoda że z niego wyrosła.Mieliśmy też Coccobello śpiworek/kombinezon ale to dla niemowlaków ale też super był.Teraz na ten sezon mam dwa jednoczęsciowe jeden taki cieńszy kupiony uwaga w lumpeksie za jedyne 1 zł na sanki i zabawy w śniegu w sam raz jest cały i czysty.
I drugi grubszy ale biały troche słabo mi się on widzi może polukam i kupię używany z coccodrillo lub h&m.
image
http://www.mivokids.pl/mailing/mailing31.php
http://www.hm.com/pl/product/99900?article=99900-B#article=99900-A
narazie mam na oku ten,ale koniecznie zobacze jeszcze cocodrillo i tichbo.
dla roczniaka mieliśmy Coccodrillo - jednoczęściowy :] był super :) cieplutki, nie przemakał :] kupiłam używkę i jeszcze dalej sprzedałam - tak dobrej jakości materiał :] właściwie nie było śladów noszenia :) o taki
http://forum.trojmiasto.pl/Kombinezon-jednoczesciowy-Coccodrillo-rozm-92-czapka-HM-dla-chlopca-t260649,1,16.html

dla dwulatka mieliśmy Tchibo - w sumie mało noszony, bo i zima słaba była ;) założony raptem z 5-6 razy na sanki :] ale nie mam mu nic do zarzucenia :] chociaż Koleżanka miała 2 Tchibo dla swoich Synów i absolutnie nie była zadowolona

zeszłą zimę (dwulatek) Młody przechodził w kurtce Coccodrillo(kupiliśmy nówkę od Forumki) i drugiej H&M :] obie polecam :]
ja kupiłam na tę zimę coccodrillo w fh trafiłam na dzień w którym mieli dostawę i był jeszcze wybór na nasz rozmiar i ceny sa przystępne jedne droższe inne tańsze
nam pani w sklepie powiedziała żeby kurtek nie płukać w płynie do pukania
A ile teraz mniej więcej kosztuje nowy cocodrillo ?
kurtki tańsze kosztuja 56 lub 59 a droższe ponad 100ale niewiem dokładnie ile bo nam udało sie kupić tańsze spodni już ocieplanych tańszych niemieli więc wzieliśmy za 104 zl ale trafiają sie tańsze nam niestety nieudało się trafiś a wiemy że do fh nam nie po drodze i trudno ale nic mała obkupiona to najważniejsze
Właśnie, w sklepie cocodrillo w FH jak się trafi na wyprzedaż to można się obkupić - rok temu upolowałam 2 pary ślicznych tenisówek (po 8zł za parę), szkoda, że też mi nie po drodze.
Byłam w FH w Cocodrillo tydzień temu i kiepsko, małe albo bardzo duże rozmiary, tam to trzeba mieszkać blisko, aby często zachodzić. Nowy jednoczęściowy kombinezon w sklepie w Batorym kosztuje 200zł z groszami.
w fh w cocodrillo dostawy są w tygodniu i w sobotę zazwyczaj w sobotę rano juz nic niema a fakty jak się trafi to można cos fajnego upolować mój mąż jak był to dostał numer i zadzwoniłam babeczka powiedziała że mieli dzisiaj dostawe jaki rozmiar i mi kurtkę odłożyła wieczorkiem pojechałam z męzem i obkupilismy małą ale mówiła że wszystko schodzi jak ciepłe bułeczki
A jaki konkretnie model kombinezonu polecacie? Dwuczęściowe, jedno, z butkami bez?
imageimage
Równiez polecam coccodrillo ,juz drugiemu dziecku kupuje z tej firmy a co do ceny to w zeszłym roku kupowaliśmy dwu częściowy i z kolekcji Dino za 290 zł ,ale w tym roku jeszcze ponosi .
a ja kupiłam nowy z coccodrillo za uwaga 89.99 ;) podaje linka do babki chyba jakaś likwidacja sklepu
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11225615
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem bardzo zadowolona z H&M,ciepły,lekki i nie przemakał a córka dużo buszowała w nim po śniegu:)
Zdecydowanie tchibo :)
reima, helly hansen
szafaPoli - dzięki za linka do allegro, rzeczywiście super te przeceny, właśnie udało mi się kupić super kurtkę dla córki :)
ciesze się :) ja też zachwycona,że udało się nowy za 90 bo licytowałam używany i sprzedał się za 91 :)
image
Polecam Tchibo jest super juz od 3 lat go kupuje dla córki i nie żałuje
http://sklep.coccodrillo.pl/product/5937/Odziez/KOMBINEZON/KOMBINEZON.html tu dosc tanio
Zdecydowanie tchibo. Kupujemy od kilku lat i zawsze jesteśmy zadowoleni.
my też tchibo :)
Kupiłam corce kombinezon z h&m jednoczęściowy i musze przyznac ze jest rewelacyjny,ciepły,dobrze sie pierze,dobrze leży,gumki przy nogawkach opinają but mocno,snieg nie wchodzi.Naprawde polecam.

dla dzieci to z Fazymazy sa bardzo dobre https://www.fazymazy.com/kategoria/kombinezon kombinezony niemowlece jesienne i zimowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry