Widok

Jazda z wózkiem pociągiem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie trzeba wsiadać z wózkiem do pociagu? czy stać na przejsciach pomiedzy wagonami czy w specjalnych przeedziałach? Gdzie są te przedziały? Chodzi mi o zwykłą SKMkę jężdżącą po trójmiescie. Jak z opłatami? Jakie sa opłaty za wóżek ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo. Rozwiałaś wszystkie moje wątpliwości. Teraz nie będę jechała w stresie przed kanarami, że dostanę mandat za dziecko. ;););)
Ja na bilecie "0" jechałam 600 km :) Tym co piszę się nie przejmuj. Kasujesz normalnie. Wózkiem możesz też wjechać normalnie do przedziałów, nie musisz być w tak zwanym 'luku bagarzowym". W Nowszych skm-kach, są przedziały dla niepełnosprawnych, i normalne siedzenia, tam najlepiej :)
mam bilet za 0 zł ale na nim psize "od 25 do 30 km" moja trasa wynosi 30 kilka km. Na bilecie także pisze ze kasujac u konduktora jest dodatkowa opłata ile wynosi? jak skończy mi sie te 30 km to wtedy moge skasowac u konduktora drugi taki bilet? Nie jezdze pociagami wiec sie nei znam zbytnio na tym.
Nie płacisz za wózek, ale musisz w kasie dostać bilet za 0 zł. Inaczej - przy skrupulatnym "kanarze" zapłacisz karę.
za wozek nie placisz a przedzialy sa na poczatku skladu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry