Widok

Jęczmien na oku u dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dzisiaj rano wstalismy z jeczmieniem na oku, nie wiem czy leciec od razu do lek., czy czekac az samo przejdzie?, macie jakies dosw. w tej kwestii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale wiem też, że jak był mały jego matka stosowała maści więc na pewno coś w aptece na to mają tylko trzeba się dowiedzieć
Mój mąz często miewa jęczmienie i po potarciu oka złotą obrączką (pierscionkiem) znikają jak ręką odjął.
Wcześniej oczywiscie obrączkę myję by nie znajdowaly się na niej zarazki np z rąk.Bo jęczmien to nic innego jak infekcja.
Opiekowałam się dziećmi także mam doświadczenie a miałam 7 mcy, 1,5 r, 2,5 i 4,5 więc różne etapy i uwierz da się :) trzeba odpowiednio podejść dziecko a moja 13 mczna córcia ma tej energii bardzo dużo :) dodam też że tak samo dobrze sobie radziłam z mierzeniem temp w pupce gdzie niektórzy uważają to za niewykonalne.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
2-latek to bardziej energiczny dzieciak od rocznego,
sama zobaczysz;-) bynjmniej moja taka jest zadne sztuczki nie pomagaja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak to nie da? moja ma roczek i dałam rade bez problemu, spróbuj jak zaśnie może, pokaż że sobie robisz tak albo niech ona Ci zrobi a potem Ty jej, złoto gdy się nim pociera wydziela jakiś składnik zabijający wirusa czy bakterię która tworzy jęczmienie.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
mala ma 2 latka, nie da sobie przejechac obraczka, robilam napar z rumianku i wacik troche trzymala. Sprobuje jeszcze z tym jajkiem. a co to ta biostymina, masc?, to jest na recepte?
wygrzewać ugotowanym ciepłym jajkiem, nie wiem ile dziecko ma ale u nas przy nawracających jęczmieniach pomogła biostymina
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja za dziecka miałam jęczmień nie raz, nigdy nie byłam z tym u lekarza, zawsze pomagały domowe sposoby: potrzeć złotą obrączką albo rogiem od poduszki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry