Widok

Jimmy

Nie do końca masz rację- dzieci mają wrodzony mechanizm nauki języka, wiedzę o właściwościach systemu językowego w ogóle- taką samą dla wszystkich języków- tak przynajmniej uczą nas w szkole...Ale oni uczą nas tam różnych dziwnych, niekoniecznie prawdziwych rzeczy....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

if

Twój outlook prawdopodnie nie działa dlatego, że on ma nad nim kontrolę = ten, którego, niestety, nie leczą.

"milena to dziwka
tak mówią o nie ci
którzy jej nigdy nie mieli
a bardzo chcieliby mieć"

if

kto odbiera Twoją pocztę?

"milena to dziwka
tak mówią o niej ci
którzy jej nigdy nie mieli
a bardzo chcieliby mieć"

mój outlook działa

wyrzuciłam ochłapy i poszłooooooooooo

darinka_a.

na wypadek gdyby Twój outlook nie chciał zadziałać, maila, który wczoraj do Ciebie przyszedł, możesz przeczytać na mojej stronie www. adres do niej poniżej.

Agentko

Jeśli tam tak łatwo trafić to poproszę bliższe szczegóły. Powiedzmy że za punkt odniesienia weżmiemy dworzec główny w Gdańsku.
Ewentualnie jak dotrzeć tam spod Manhattanu we Wrzeszczu.Pracuję tam teraz i może będzie mi po drodze :-)))

Mała Żabko,

możemy się umówić pod Neptunem ok.17.40 i pójdziemy razem.Chlebnicka jest ulicą równoległą do Długiej i Długiego Targu.

Pobudka!

:):):)
Słonko świeci, nie ma moich dzieci.....

Całe popołudnie i wieczór dla mnie :)

Agentko

Jeśli możesz to podaj mi swój nr telefonu.Jeszcze nie wiem czy na 100% będę.Telefonicznie będzie nam łatwiej się dogadać.
Pozdrawiam serdecznie.

hm...

Ja stwierdzam fakt, a nie mówie że było lepiej!!!
No entschuldigung jeśli ktoś znalazł w mojej wypowiedzi ukryty podtekst, którego nie było.....a pozatym to z kontaktowniem się z Kiwdulem to wy powiedziałyście, nie ja....
A pozatym wesołych świąt!!!

Dziń dybry

co to jest - lezy i nie dycha?

--
dwie dychy

Święta .... Święta

Wszystkim tu obecnym i nieobecnym oraz gratkowym , składam najlepsze Świąteczne życzenia , wspaniałości wszelkich acz dostatnich , solidnego zająca no i oczywiście obfitego ektodermicznego wszem -- a Paniom )* i Panom )** endodermicznego dyngusa :)

)* repulsacyjnego
)** 45 % - wego

Wszystim

a zwłaszcza At, który lubi hm... nietypowe skojarzenia, życzę m o k r e g o j a j a.

Święta,Święta...

I moje dwa ukochane tegoroczne życzenia:D

W święta pocałuj ojca przy jajku :D

Mokrego podkoszulka :D

Fate-fate!

a dlaczego Ty do mnie nigdy nie mówiłaś pa ruski?szejmonju! och jak poliglocko wyszło , taka ta dzisiejsza młodzież elokwentna!:) I właściwie dlaczego Ty się na mnie obrażasz?No wiesz!?Tak bez pytania?!:)Dziś mam dzień afirmujący i uważam, że nie zasłużylam:)Tak wlaśnie jesteś typowym przykladem osoby która dostaje 6 i 4 z próbnej matury a nie rozróżnia wideło od diwidi:P ja rozrózniam, a się w ocenach nie odzwierciedla!:)Domiś zastanawiałaś się kiedyś kogo karzesz gdy milczysz?:)joj jesteś bosssska.w przeciwieństwie:)jaaaazdaaaa!wiesz co będziemy robić za miesiąc?Wesołych!:)

pozdrowienia

Witam wszystkich po baaardzo długiej nieobecności, większość z Was jak widzę świętuje w gronie rodziny i bliskich, ja w sumie też, ale udało mi się oderwać na chwilkę od stołu i dorwać do kompa, obleganego przez resztę familji...

pozdrawiam ciepło w szczególności If i Pacjenta, mam nadzieję, że mnie jeszcze troszkę pamiętacie :)

Gangsta War

Zostan gangsterem, zaloz swoj gang!
http://www.gangstawar.com/?ref=60191

czesc

jestem tu 1 raz na tym hyde parku co wogole slychac u was ludzie z trojmiasta i pewnie nie tylko . gdzie chodzicie na impreski

Koło starego Żaka...

... Wiosna przycupnęła na trawniku. Jej szafirowa sukienka faluje na wietrze główkami maleńkich kwiatków... Dzwonią cichutko kołysząc się lekko... A może to Jej śmiech?...

Oolka

dzieki za pozdrowienia :)
ktos Ty ??? ;)

Villemo

Pięknie jej w tym kolorze, prawda?

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry