Widok

Jimmy

Nie do końca masz rację- dzieci mają wrodzony mechanizm nauki języka, wiedzę o właściwościach systemu językowego w ogóle- taką samą dla wszystkich języków- tak przynajmniej uczą nas w szkole...Ale oni uczą nas tam różnych dziwnych, niekoniecznie prawdziwych rzeczy....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kisuna

"Na waterloo"? A jaki to sposób, bo nie znam?
Czy drzewa... Hm, przypomnijmy sobie, czy cos podejrzanie szelescilo. Nie pamietam! No i co ja mam teraz zrobic?! Mmmm?! No przeciez wprost nie zapytam! Juz wiem. Jak wroce do domu, to dokladnie zbadam pewien czarny sweter. A jak to nie pomoze to poddam sie hipnozie, moze ona wydobedzie szelest z ciszy mej pamieci. A jak i to nie.... zawsze moge napisac do Kasi.
;)

barbox

cze wszystkim

jak u was pozdrawiam

Stworek

Podobno robili to na Waterloo...
Kostki, ciekawe....naprawdę,
drzewa wbijaly im się w plecy?

Kisuna

cokolwiek to bylo, robili to na stole i uzywali do tego kostek.
Jesetem zazdrosna. ;)

Awari

może lepiej w to nie wnikać??

lista PLUK

lista PLUK - polsko-ukrainska lista dyskusyjna:
http://groups.yahoo.com/group/listapluk/

Kiszczak - Paszczak

Wyciagaj no wszystko z kieszeni, zaraz zobaczymy co tam w nich masz. Ciekawe czy dalej nosisz tam terrorystyczne akcesoria - żołnierzyka i pajączka. Uważaj bo tym razem wehikuł 15-71 ciebie powiezie... na Kubę, na Guntanamo;]

Pozdrawiam

A ja pozdrawiam wszystkich którzy dzisiejszy dzień spędzają w sposób aktywny czyli na rowerze.
Miłego dnia.

stworkowe skojarzenie:

kanapa=kanapka
Kanapka pełna kobiet

tekst wieczoru

A:kanapa pełna kobiet...
B:fotel pełen Kiszczaka...

A - Kiszczak
B - któraś z obecnych pań

pomyślałam sobie, że z powodu jak zwykle wiszącego blogowiska szkoda zmarnować tak piękne podsumowanie wieczoru...
pozdrawiam obecnych na dzisiejszym wieczorze filmowym.

p.s hmmm, ciekawe co też oni robili we dwóch w tym drugim pokoju.

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiszczak!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

ween

Tak, tak tam w lustrze to niestety ja. Czaję się po drugiej stronie tego szkła... pozdrawiam, wieczny i odwieczny

koncert Jacka Kuleszy

Dziś 17, 04, 04 w mechaniku zagra solo Jacek Kulesza gitarzysta Homosapiens i Von Zeit zapraszam wjazd 5 studenciaki reszta 10 godzina okolicznościowa 21. Bardzo piękne i nastrojowe piosenki....

kiszczak?

Płk kiszczak? Czy to ty jestes tym człowiekiem którego uwielbiałem czytać w HP dziennika bałtyckiego przed laty? Ale fajnie Cię odnaleźć.Pozdrawiam:)

Aube

Przepięknie...
Nie mogę przestać się nim zachwycać. Często staję obok, by po prostu napatrzeć się na Jej sukienkę...

Panowie policjanci i strażnicy miejscy chyba też się zachwycili, bo umknęła mandatom i nadal słychać cichutki śmiech dzwoneczków...

Pierwszy motyl...

... w tym roku ma czerwone skrzydła i pawie oczka uśmiechające się do mnie... wylądował mi u stóp. jakby chciał powiedzieć: nie bój się, to będzie cudowny czas... spojrzałam w ułamku sekundy na jego rozłożone skrzydła i dostrzegłam tam czekające szczęście... potem on odleciał, by i innym zwiastować radość...

kiszczak

czujemy się zachęcone! nie, żeby to obiecane winko.. chodzi nam wyłącznie o doznania artystyczne! :]
przybędziemy i zostaniemy niemal klasycznie wyniesione :))

a agentce dziękujemy za wiadomość!

pozdrawiamy i do zobaczenia

wariujacy policjanci.

slyszal ktos o tym, ze wczoraj (15.04) na zaspie cbś postrzelil kobiete w ciązy podczas szturmu mieszkania, w którym znajdowała sie ona i jej mąż? nic o tym w prasie nie slyszalem, a wiem, ze cos takiego mialo miejsce - znajomi widzieli przestrzelone zamki i syf, jaki po sobie zostawila policja. rzekomo stala za drzwiami (chciala otworzyc?) w momencie jak kretyni strzelali do zamkow... mowie wam, niedlugo afera bedzie - i dobrze bo z tymi idiotami trzeba cos zrobic... mysla ze stoja ponad prawem...
wiem tez o tym, ze kolesie z antynarkotykowej strzelali w okno na 4-tym pietrze bloku na morenie. huk sam slyszalem... (a potem reacje kumpla, ktory byl za tym oknem:)
nie wiem, czy strzaly oddano ze startera, slepakow, czy ostrej amunicji ale fakt pozostaje faktem.

pozdrawiam wszystkich!

Sprawa Łukasza Kołaka

13 kwietnia 2004

W dniu 13 kwietnia 2004 r. odbyła się kolejna rozprawa w sprawie Łukasza Kołaka. Przesłuchany został świadek policjant Mariusz Ostrowski. Z powodu nie stawienia się drugiego świadka, policjanta Marka Rogowskiego przebywającego na urlopie, Sąd wyznaczył następną rozprawę na 1 czerwca 2004 r., godz. 8.30.
wiecej:
http://www.ruchnarodowy.pl/spr_LK_001.html

Villemo

na trawniku przycupnela powiadasz ?
a srtaz miejska jej chociaz mandat wlepila ? ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry