Widok
Kisuna
"Na waterloo"? A jaki to sposób, bo nie znam?
Czy drzewa... Hm, przypomnijmy sobie, czy cos podejrzanie szelescilo. Nie pamietam! No i co ja mam teraz zrobic?! Mmmm?! No przeciez wprost nie zapytam! Juz wiem. Jak wroce do domu, to dokladnie zbadam pewien czarny sweter. A jak to nie pomoze to poddam sie hipnozie, moze ona wydobedzie szelest z ciszy mej pamieci. A jak i to nie.... zawsze moge napisac do Kasi.
;)
Czy drzewa... Hm, przypomnijmy sobie, czy cos podejrzanie szelescilo. Nie pamietam! No i co ja mam teraz zrobic?! Mmmm?! No przeciez wprost nie zapytam! Juz wiem. Jak wroce do domu, to dokladnie zbadam pewien czarny sweter. A jak to nie pomoze to poddam sie hipnozie, moze ona wydobedzie szelest z ciszy mej pamieci. A jak i to nie.... zawsze moge napisac do Kasi.
;)
tekst wieczoru
A:kanapa pełna kobiet...
B:fotel pełen Kiszczaka...
A - Kiszczak
B - któraś z obecnych pań
pomyślałam sobie, że z powodu jak zwykle wiszącego blogowiska szkoda zmarnować tak piękne podsumowanie wieczoru...
pozdrawiam obecnych na dzisiejszym wieczorze filmowym.
p.s hmmm, ciekawe co też oni robili we dwóch w tym drugim pokoju.
B:fotel pełen Kiszczaka...
A - Kiszczak
B - któraś z obecnych pań
pomyślałam sobie, że z powodu jak zwykle wiszącego blogowiska szkoda zmarnować tak piękne podsumowanie wieczoru...
pozdrawiam obecnych na dzisiejszym wieczorze filmowym.
p.s hmmm, ciekawe co też oni robili we dwóch w tym drugim pokoju.
Pierwszy motyl...
... w tym roku ma czerwone skrzydła i pawie oczka uśmiechające się do mnie... wylądował mi u stóp. jakby chciał powiedzieć: nie bój się, to będzie cudowny czas... spojrzałam w ułamku sekundy na jego rozłożone skrzydła i dostrzegłam tam czekające szczęście... potem on odleciał, by i innym zwiastować radość...
wariujacy policjanci.
slyszal ktos o tym, ze wczoraj (15.04) na zaspie cbś postrzelil kobiete w ciązy podczas szturmu mieszkania, w którym znajdowała sie ona i jej mąż? nic o tym w prasie nie slyszalem, a wiem, ze cos takiego mialo miejsce - znajomi widzieli przestrzelone zamki i syf, jaki po sobie zostawila policja. rzekomo stala za drzwiami (chciala otworzyc?) w momencie jak kretyni strzelali do zamkow... mowie wam, niedlugo afera bedzie - i dobrze bo z tymi idiotami trzeba cos zrobic... mysla ze stoja ponad prawem...
wiem tez o tym, ze kolesie z antynarkotykowej strzelali w okno na 4-tym pietrze bloku na morenie. huk sam slyszalem... (a potem reacje kumpla, ktory byl za tym oknem:)
nie wiem, czy strzaly oddano ze startera, slepakow, czy ostrej amunicji ale fakt pozostaje faktem.
pozdrawiam wszystkich!
wiem tez o tym, ze kolesie z antynarkotykowej strzelali w okno na 4-tym pietrze bloku na morenie. huk sam slyszalem... (a potem reacje kumpla, ktory byl za tym oknem:)
nie wiem, czy strzaly oddano ze startera, slepakow, czy ostrej amunicji ale fakt pozostaje faktem.
pozdrawiam wszystkich!
Sprawa Łukasza Kołaka
13 kwietnia 2004
W dniu 13 kwietnia 2004 r. odbyła się kolejna rozprawa w sprawie Łukasza Kołaka. Przesłuchany został świadek policjant Mariusz Ostrowski. Z powodu nie stawienia się drugiego świadka, policjanta Marka Rogowskiego przebywającego na urlopie, Sąd wyznaczył następną rozprawę na 1 czerwca 2004 r., godz. 8.30.
wiecej:
http://www.ruchnarodowy.pl/spr_LK_001.html
W dniu 13 kwietnia 2004 r. odbyła się kolejna rozprawa w sprawie Łukasza Kołaka. Przesłuchany został świadek policjant Mariusz Ostrowski. Z powodu nie stawienia się drugiego świadka, policjanta Marka Rogowskiego przebywającego na urlopie, Sąd wyznaczył następną rozprawę na 1 czerwca 2004 r., godz. 8.30.
wiecej:
http://www.ruchnarodowy.pl/spr_LK_001.html