Widok
Manson
Sprzęt jest (choć sprzęt sprzętowi nie równy), jakby co, to dzięki za propozycje - trzymam za słowo. Ale najpierw chyba muszę popracować przez zimę nad rozwinięciem i spłętowaniem pomysłów. A na wiosne zabrać się do roboty.Na początku myslałem nad zrobieniem foto komiksu na podstawie opowiadania P.K.Dicka (jest takie jedno genialne opowiadanie) i komiksu Dylan Dog "Partia ze śmiercią", ale wczoraj rozmawiałem z kumplem i wyszło na to że lepiej coś swojego. Cóż, fani sobie życzą, więc trzeba sie dostosować, bo kto to póżniej kupi ;-)
luuuudzie
co wy na tego korwina się uparliście? owszem, słusznie facet czasem gada ale co do jego równowagi psychicznej mam wątpliwości. inna sprawa, że jak widzę popierają go zwykle studenci korzystający z możliwości bezpłatnych studiów, część kadry akademickiej, która też czerpie korzyści z socjala no i pracownicy budżetówki różnej maści. ciekawe jak młodzi fani korwina reagowali na zmianę ulgi na bilety z 50 na 37 %. ot, mała hipokryzja (dodam, że nie jestem zwolennikiem socjalizmu, wręcz przeciwnie).
czy nie lepiej zagłosować na przyzwoitego tuska i oddalić niebezpieczeństwo podziału władzy między zadufanego w sobie fuhrerka kaczora i premiera- katolicko narodowego zchnowca. wasza sprawa, ale ja naprawdę lubię nasz kraj i nie chcę być zmuszony do udania się na emigrację kiedy już zamieni się w skansen i ciemnogród. pozdrawiam i nie bluzgać proszę bo i tak nie odpowiem
czy nie lepiej zagłosować na przyzwoitego tuska i oddalić niebezpieczeństwo podziału władzy między zadufanego w sobie fuhrerka kaczora i premiera- katolicko narodowego zchnowca. wasza sprawa, ale ja naprawdę lubię nasz kraj i nie chcę być zmuszony do udania się na emigrację kiedy już zamieni się w skansen i ciemnogród. pozdrawiam i nie bluzgać proszę bo i tak nie odpowiem
konferencja
zapraszam na konferencje prasowa Stowarzyszenia Obrony Drobnych Posiadaczy w poniedzialek 03 wrzesnia o godz. 12.00 w Sopocie przy ul. Kosciuszki 64 - Dom Nauczyciela.
W programie:
-prezentacja zawiadomienia o przestepstwie popelnionym przez prezydentow Gdanska i Sopotu (obaj z PO)
-wezwanie Tuska do wycofania się z wyborów
-odpowiedzi na pytania
W programie:
-prezentacja zawiadomienia o przestepstwie popelnionym przez prezydentow Gdanska i Sopotu (obaj z PO)
-wezwanie Tuska do wycofania się z wyborów
-odpowiedzi na pytania
konferencja
prezes, sekretarz generalny i skarbnik jednoosobowego stowarzyszenia posiadaczy brązowych kapeluszy zaprasza na konferencję prasową w sopockim domu bluesa "daily blues". konferencja odbedzie się we wtorek po godzinie 20ej. w programie:
-prezentacja płyty warrena haynes'a live at bonnaroo
-wezwanie do ustąpienia ze swych stanowisk fidela castro, kim dzong ila i aleksandra łukaszenki
-odpowiedzi na wszelkie pytania
-prezentacja płyty warrena haynes'a live at bonnaroo
-wezwanie do ustąpienia ze swych stanowisk fidela castro, kim dzong ila i aleksandra łukaszenki
-odpowiedzi na wszelkie pytania