Widok

Johnny

to blackmail... duchowy kryminal, empirycznie rozgrzeszona zorganizowana przestepczosc, bezkarnosc metodycznego sadomasochizmu, arabska bezgraniczna renitencja wbrew wszelkiej logice.
wszedzie znajda samca bez wzgledu na stopien brzydoty, czy upadku, stad ta pewnosc siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamietaj

Pamietaj zawsze ze natura nie jest Bogiem, hipoteza nie jest faktem i ze czlowiek nie jest maszyna. I wiedz ze mnie nie zrozumiales ilekroc ci sie wyda ze dostrzegaz cos przeciwnego powyzszym zasadom.

Manson

Sprzęt jest (choć sprzęt sprzętowi nie równy), jakby co, to dzięki za propozycje - trzymam za słowo. Ale najpierw chyba muszę popracować przez zimę nad rozwinięciem i spłętowaniem pomysłów. A na wiosne zabrać się do roboty.Na początku myslałem nad zrobieniem foto komiksu na podstawie opowiadania P.K.Dicka (jest takie jedno genialne opowiadanie) i komiksu Dylan Dog "Partia ze śmiercią", ale wczoraj rozmawiałem z kumplem i wyszło na to że lepiej coś swojego. Cóż, fani sobie życzą, więc trzeba sie dostosować, bo kto to póżniej kupi ;-)

prubl ( blurp ? :>)

no weź Ty sie ładnie podpisz wreszcie ;) a Ty nie lubisz jak jest Zielono? :]

DO WZIECIA !

Mowie plynnie po Angielsku, Niemiecku i nadal poprawnie po Polsku.
Jestem w poszukiwaniu pracy w Trojmiescie po 19 latach za granica; marzeniem bylaby praca w pensjonacie lub hotelu.
Sumienny, szybko wdrazam sie w obowiazki.

fate

a czasami ...
ostatnio malo zwracam na to uwage ;)

blurp

zwracasz mało uwagi na to czy jest zielono czy na to jak sie podpisujesz? :>

fate

i na jedno i na drugie widac ;)

blurp

a czemuż popadłeś w takie zobojętnienie na zieleń i własny podpis? :]

fate

a nie analizowalem ;)

b

^_^

fate

ucz sie pilnie :)

luuuudzie

co wy na tego korwina się uparliście? owszem, słusznie facet czasem gada ale co do jego równowagi psychicznej mam wątpliwości. inna sprawa, że jak widzę popierają go zwykle studenci korzystający z możliwości bezpłatnych studiów, część kadry akademickiej, która też czerpie korzyści z socjala no i pracownicy budżetówki różnej maści. ciekawe jak młodzi fani korwina reagowali na zmianę ulgi na bilety z 50 na 37 %. ot, mała hipokryzja (dodam, że nie jestem zwolennikiem socjalizmu, wręcz przeciwnie).
czy nie lepiej zagłosować na przyzwoitego tuska i oddalić niebezpieczeństwo podziału władzy między zadufanego w sobie fuhrerka kaczora i premiera- katolicko narodowego zchnowca. wasza sprawa, ale ja naprawdę lubię nasz kraj i nie chcę być zmuszony do udania się na emigrację kiedy już zamieni się w skansen i ciemnogród. pozdrawiam i nie bluzgać proszę bo i tak nie odpowiem

blurp

dobrze, będę :)

fate

i Martusie tez przypilnuj ;)

konferencja

zapraszam na konferencje prasowa Stowarzyszenia Obrony Drobnych Posiadaczy w poniedzialek 03 wrzesnia o godz. 12.00 w Sopocie przy ul. Kosciuszki 64 - Dom Nauczyciela.
W programie:
-prezentacja zawiadomienia o przestepstwie popelnionym przez prezydentow Gdanska i Sopotu (obaj z PO)
-wezwanie Tuska do wycofania się z wyborów
-odpowiedzi na pytania

Karpacz.nanoc.pl -100% bazy noclegowej

Zapraszam do Karpacza :) http://karpacz.nanoc.pl - 100% bazy noclegowej! Wyjedź dzięki nam i wygraj KOMPUTER lub jedną z innych nagród...

blurp

ale jak ja moge jej pilnowac jak Ona tu a ja tam? :(

konferencja

prezes, sekretarz generalny i skarbnik jednoosobowego stowarzyszenia posiadaczy brązowych kapeluszy zaprasza na konferencję prasową w sopockim domu bluesa "daily blues". konferencja odbedzie się we wtorek po godzinie 20ej. w programie:
-prezentacja płyty warrena haynes'a live at bonnaroo
-wezwanie do ustąpienia ze swych stanowisk fidela castro, kim dzong ila i aleksandra łukaszenki
-odpowiedzi na wszelkie pytania

Dżem

11 Listopada w Centrum Stocznia Gdańska (byłe Kazamaty)

W sprawie: "DO WZIECIA !"

Uprzejmie dziekuje za interesujaca i cenna informacje !
Pozdrowienia,

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry