Widok

Johnny

to blackmail... duchowy kryminal, empirycznie rozgrzeszona zorganizowana przestepczosc, bezkarnosc metodycznego sadomasochizmu, arabska bezgraniczna renitencja wbrew wszelkiej logice.
wszedzie znajda samca bez wzgledu na stopien brzydoty, czy upadku, stad ta pewnosc siebie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ziiieeew

dużym haustem zjedz coś smacznego :)

w pracy

nic mi się nie chce i jestem głodny. konstruktywna wypowiedź, prawda? zieeeeew

STODP za Korwinem

Stowarzyszenie Obrony Drobnych Posiadaczy w dniu 27.09.2005 poparło kandydaturę Janusza Korwin-Mikke na Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej. Stowarzyszenie Obrony Drobnych Posiadaczy walczy o uwłaszczenie użytkowników wieczystych i posiadaczy innych praw i quasi-praw rzeczowych, którzy nie mogli nabyć własności w okresie komunizmu. Broni polskich posiadaczy przed nadmiernym uciskiem fiskalnym. Popiera powszechne prawo do broni na wzór II poprawki do Konstytucji USA.
Powyższe cele są zbieżne z programem JKM.

brupl ( blurp? ^_^ )

a tak jakoś bo wole jak jest Zielono niz szaro-brunatno :D

Fate

a dlaczego ?

oj

pozdrawiam serdecznie choc dosc pozno :)
kilka dobrych kilometrow zostalo za mna. Tam gdzie czasem przebywam nie ma internetu. Udanego dnia.

Totenkopf

mówisz o Goblinie ?, świat jest mały nieprawdaż.
wolę o mojej sieci nie mówić źle jako, że ostatnio tfu, tfu świetnie działa i nawet dc nie szwankuje.
pozdrawiam wzajemnie.

+++ Jabiedna +++

Miło mi bardzo :))))

hm

A kto kocha mnie ???

jeszcze kilka argumentow za Korwinem...

Przypominam ze JKM byl wnioskodawca uchwaly lustracyjnej w 1992 (wtedy gdy lustracja miala naprawde znaczenie), byl zawsze za obnizeniem i uproszczeniem podatkow (inni pomysleli o tym dopiero wtedy, gdy dokonali tego prawie wszyscy nasi sasiedzi), jest eurosceptykiem i zwolennikiem niezaleznej polityki zagranicznej...mysle ze powyzsze daje powod do glosowania na niego i pozwala wybaczyc rozne jego wady...

WYBORY PREZYDENCKIE

no to przechlapałem wybory sejmowe...ale na pocieszenie różni "wielcy" też przechlapali;-)))no i mogłem sobie trochę popluć na rządzące elity na łamach publicznych mediów;-)))
No a teraz wybory prezydenckie...idealnego kandydata nie ma...ale jedynym na którego można głosować i się nie porzygać do urny wyborczej jest chyba JANUSZ KORWIN-MIKKE...ciekawe że i on i jego partia zawsze ma dobre notowania wśród internautów, ale w "realu" nigdy się przebić nie może...może kiedyś internauci zrobią jakąś akcję pokazującą siłe "wirtualnej społeczności" i to że internet nie jest jeno zabawką dla dzieci...
a to strona Platformy JKM:
www.pjkm.pl

DarkVampire

Zgadzam sie z twoim rozumieniem ideii Hyde Parku :-)-nie kocham cie, lecz lubie hihihi :-)
Ps. Kocham POLSKE(juz nie czerwona! ) :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-)))))))))))))))))))))) :-))))))))))))))))))))))))) :-)))))))))))))))))))))))))))))

Kocham Cię!

Kocham Cię Pawełku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-_-

a mi i tak Zielono.

Dark Vampire

byle nie kosztem innych ;)

+++ Stworek +++

Prawdaaa ??? Mówiąc o wyczuciu hehehe
Czasami fajnie jest "poszaleć"

Dark Vampire

I w Hyde Parku, w którym nie-zabraniają wyczucie jest w cenie ;)

Dark Vampire

Kocham Cię Kochanie moje... :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:):):):):):):*:*:*:*:*:*:*

Stworek

mógł zwrócic Nam uwagę, ale nie musiał Nas obrażać...

+++ Stworek +++

Hmm ... Pmyślmy .... Uważam osobiście , że nie każdy tutaj piszący człowiek , skrobie ciekawe rzeczy, których wszyscy chcą czytać... Jak widać jest swobodny wybór tego o czym sie pisze . Każdy pisze o tym o czym chce , nie ma tu nakazu ani zakazu tematycznego. Stąd nie rozumiem reakcji TotenKopfa...Jesli ktoś nie chce czytać danej wypowiedzi , niech tego nie robi, nikt mu nie karze ... Po to jest ten z****ny Hyde Park aby sobie popisać rózniaste rzeczy .... Więc sorka ale nie zgadzam się z tobą Stworku;))))

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

do góry