Widok
KIDS FOTO... zapraszamy weselnikowe mamy :)
Witamy!
Jakiś czas temu wykonaliśmy kilku trójmiejskim mamom z forum sesje ciążowe.
Obiecaliśmy poinformować gdy zdjęcia będą na naszej nowej stronie.
I dlatego informujemy, że zdjęcia są dostępne pod adresem: www.kidsfoto.pl
Jesteśmy również ciekawi czy któraś z mam na zdjęciach odwiedza jeszcze forum :-) i może pochwali się tym co na zdjęciach było jeszcze w brzuszku.
Pozdrawiamy!
Jakiś czas temu wykonaliśmy kilku trójmiejskim mamom z forum sesje ciążowe.
Obiecaliśmy poinformować gdy zdjęcia będą na naszej nowej stronie.
I dlatego informujemy, że zdjęcia są dostępne pod adresem: www.kidsfoto.pl
Jesteśmy również ciekawi czy któraś z mam na zdjęciach odwiedza jeszcze forum :-) i może pochwali się tym co na zdjęciach było jeszcze w brzuszku.
Pozdrawiamy!
**************************************** WWW : HTTP://WWW.KIDSFOTO.PL ****************************************

Do ja:
Ceny w ofercie na chrzest zaczynają się od 400 PLN. Zapraszamy :-)
Ceny w ofercie na chrzest zaczynają się od 400 PLN. Zapraszamy :-)
**************************************** WWW : HTTP://WWW.KIDSFOTO.PL ****************************************

Do bigbeat:
Niestety nie może prezentować wszystkich zdjęć na stronie z powodu częstych plagiatów naszych pomysłów.
A co do oferty zapraszam do kontaktu poprzez e-mail.
Niestety nie może prezentować wszystkich zdjęć na stronie z powodu częstych plagiatów naszych pomysłów.
A co do oferty zapraszam do kontaktu poprzez e-mail.

Do Magda Szczepańska:
W sprawię cen zapraszam do kontaktu poprzez e-mail: kidsfoto@kidsfoto.pl wyślemy cała ofertę oraz napiszemy co i jak :-)
Co do miejsca sesji posiadamy w centrum Gdańska studio fotograficzne w, którym wykonujemy sesje. Zdjęcia możemy również wykonać u Pani w domu, ale jednak w studiu dzięki zastosowaniu oświetlenia studyjnego efekt będzie lepszy.
Skoro jest Pani w 7 miesiącu ciąży to idealny moment na sesję będzie za około miesiąc.
Zapraszamy...
W sprawię cen zapraszam do kontaktu poprzez e-mail: kidsfoto@kidsfoto.pl wyślemy cała ofertę oraz napiszemy co i jak :-)
Co do miejsca sesji posiadamy w centrum Gdańska studio fotograficzne w, którym wykonujemy sesje. Zdjęcia możemy również wykonać u Pani w domu, ale jednak w studiu dzięki zastosowaniu oświetlenia studyjnego efekt będzie lepszy.
Skoro jest Pani w 7 miesiącu ciąży to idealny moment na sesję będzie za około miesiąc.
Zapraszamy...

> PS.Obiektyw spisuje się rewelacyjnie.;)
Cieszymy się bardzo ;-)
Cieszymy się bardzo ;-)

Ofertę wysłaliśmy na Pani e-mail. W razie pytań lub uwag prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny.

My też absolutnie polecamy!!! Fajna pamiątka, a przy tym dobra zabawa :)

A to "zawartość" brzucha ;)

I taka moja mała dygresja do przedmówczyni: jak sie przegląda kilka, kilkanaście stron z ciązowymi sesjami, to rzeczywiście, może sie wydawać, że wszystkie sa takie same, ale zupełnie inaczej jest jak się widzi juz na zdjeciach siebie :]

A to "zawartość" brzucha ;)

I taka moja mała dygresja do przedmówczyni: jak sie przegląda kilka, kilkanaście stron z ciązowymi sesjami, to rzeczywiście, może sie wydawać, że wszystkie sa takie same, ale zupełnie inaczej jest jak się widzi juz na zdjeciach siebie :]
Cieszymy się :-)