Widok

KIDS FOTO... zapraszamy weselnikowe mamy :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witamy!

Jakiś czas temu wykonaliśmy kilku trójmiejskim mamom z forum sesje ciążowe.

Obiecaliśmy poinformować gdy zdjęcia będą na naszej nowej stronie.

I dlatego informujemy, że zdjęcia są dostępne pod adresem: www.kidsfoto.pl

Jesteśmy również ciekawi czy któraś z mam na zdjęciach odwiedza jeszcze forum :-) i może pochwali się tym co na zdjęciach było jeszcze w brzuszku.

Pozdrawiamy!
**************************************** WWW : HTTP://WWW.KIDSFOTO.PL ****************************************
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja co prawda nie byłam u Państwa na takiej sesji, ale jestem w 7 miesiącu ciąży i byłabym taka sesją zainteresowana.

Czy mogę poznać szczegóły oferty? Czy zdjęcia są wykonywane u mnie w domu czy macie Państwo swoje studio?

To zdjęcie mi się bardzo podoba :-)

image

Witam!
Chciałam się dowiedzieć ile kosztuje fotograf na chrzest?
Do ja:

Ceny w ofercie na chrzest zaczynają się od 400 PLN. Zapraszamy :-)

image
**************************************** WWW : HTTP://WWW.KIDSFOTO.PL ****************************************
image
Zdjęcia fajne, super jakość... ale takie jakieś... bez pomysłu. Może akurat na stronę takie wybrano? Chętnie zobaczyłabym więcej zdjęć, zamieszczone wyglądają obiecująco.

Ciekawe jaka cena sesji dla ciężarnej z tatusiem.
Bardzo proszę o info, na stronce nie znalazłam cennika.
Do bigbeat:

Niestety nie może prezentować wszystkich zdjęć na stronie z powodu częstych plagiatów naszych pomysłów.

A co do oferty zapraszam do kontaktu poprzez e-mail.
image
Do Magda Szczepańska:

W sprawię cen zapraszam do kontaktu poprzez e-mail: kidsfoto@kidsfoto.pl wyślemy cała ofertę oraz napiszemy co i jak :-)

Co do miejsca sesji posiadamy w centrum Gdańska studio fotograficzne w, którym wykonujemy sesje. Zdjęcia możemy również wykonać u Pani w domu, ale jednak w studiu dzięki zastosowaniu oświetlenia studyjnego efekt będzie lepszy.

Skoro jest Pani w 7 miesiącu ciąży to idealny moment na sesję będzie za około miesiąc.

Zapraszamy...
image
Poproszę o ofertę na sesję zdjęciową kobiety w ciąży: basia-mrozek@wp.pl
Widzę, że zdjęcie mojego Mateuszka z chrztu pojawiło się tutaj.
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z fotogafem.
Serdecznie pozdrawiamy.

PS.Obiektyw spisuje się rewelacyjnie.;)
image
> PS.Obiektyw spisuje się rewelacyjnie.;)

Cieszymy się bardzo ;-)
image
Ofertę wysłaliśmy na Pani e-mail. W razie pytań lub uwag prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny.
image
Polecam wszystkim przyszłym mamą taką sesję, ja jestem baaardzo zadowolona z pamiątki jaką są piękne zdjęcia no i atmosfera na sesji prze-symaptyczna.

Co do płci to u mnie się sprawdziło i mam córeczkę, pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za piękne zdjęcia.

image
~~~~~~~~~~~~*Ślubowaliśmy 14 lipca 2007*~~~~~~~~~~~~
imageimage
My też absolutnie polecamy!!! Fajna pamiątka, a przy tym dobra zabawa :)

image

A to "zawartość" brzucha ;)

image
image

I taka moja mała dygresja do przedmówczyni: jak sie przegląda kilka, kilkanaście stron z ciązowymi sesjami, to rzeczywiście, może sie wydawać, że wszystkie sa takie same, ale zupełnie inaczej jest jak się widzi juz na zdjeciach siebie :]

Cieszymy się :-)
image
Agata, czemu nie zaglądasz już na 3miejskie mamcie?
Dziś byłam na sesji z moim brzuszkiem ;))) Co prawda zdjęcia widziałam tylko na aparacie ale bardzo mi się podobały.

Atmosfera i współpraca super! Polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (27 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

do góry