Widok

KOBITKI DORADŹCIE - lakier Sally Hansen jest dobry?

Dziewczyny nie mam pojęcia bo większość czasu nosiłam na paznokciach akryl a na nim malować można wszystkim, od kilku miesięcy mam już "swoje", ale żadne lakiery się nie trzymają na nich, co sądzicie o lakierach Sally Hansen? a może jakieś inne polecicie, które są w miarę trwałe?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepszy jaki miałam to SALON od sally nansen. Procz tego za ladnie sie rozprowadzal i nie mazal na paznokciu to nie odpryskiwal tylko delikatnie ścieral. A poza tym był mega trwaly nie ciagnal sie po jakims czasie. Kupiłam w sephorze. Ale to bylo pare lat temu i nie wiem czy nadal tam sa i czy produkują.
Moim zdaniem BOURJOIS jest lepszy, teraz jest nowy taki 7 dniowy, u mnie sie sprawdza, paznokcie maluję rzadziej niż przy innych lakierach:)
Sally Hansen jest najlepsza. Stosuję lakiery i odżywki tej firmy od lat i lepszej nie spotkałam. Kupuj na Allegro. Ceny o wieeeele niższe niż w Sephorze lub gdzie indziej a oryginalne. Nigdy sie nie nacięlam.
Odżywki ok, ale moim zdaniem lakiery są bardzooo słabe. Zdecydowanie lepszy jest Inglot, a nawet zwykłe Golden Rose.
druga warstwa schnie baaardzo dlugo

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

sucha skóra (78 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry