Widok

KOCHANI WRÓCIŁAM :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny, nie bądzcie naiwne, poczytajcie sobie te wątki:

http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=38376&t=38202

http://www.forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=37601&t=37555
no Pluszowa super, że planujesz ślub, niedawno miałaś miec z innym teraz z innym, ty to jesteś szybka, sądzę, że za jakiś czas a najlepiej przed ślubem znów będziemy słyszec twoje żale, że niestety nie wyszło, sorry, ale nie wierzę w te bajki.
Tamto było bajka i to też, współczuję
Zastanawiam się tylko po co ci to
szkoda, że nie mogę wkleić Wam wątku z kafeterii, może byście wtedy przejżeli na oczy
a ja sie zastanawiam co robi na tym forum mężatka z 2004 r ???? Co Monika 1????
A kto broni dziewczynie, która brała ślub w 2004 r. być na forum?A co to forum tylko dla przyszłych ślubujących. Skoro ktoś ostrzega przed fałszywymi osobami to chyba dobrze
no pewnie ze dobrze i nikt nie broni tylko pyta, ot tyle :)
Oki,zabrzmiało to bardziej jak zaczepka niż pytanie,stąd moje pytanie:)
no i co ! pluszowa nagle zamilkła!!! chyba się nie spodziewała, że ją ktoś rozpozna!!!
Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy Ewelina ;-)...
P.S.
Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.
Ta dziewczyna chyba jest niezrównoważona psychicznie,a może ma schizofrenię?
Tego nie wie nikt. W sumie, przecież tu nikt nie chce na nią napadać, chodzi tylko o to, żeby dwa razy nie płakać nad tą samą historią :-D.
Albo ma 14 lat, naczytała się Bravo Girl i pisemnie wciela swoje fantazje w życie. To jest zdecydowanie chore i drugi raz nie dam się nabrać!!!!!
actina napisał(a):

> Pluszowo, ale czegoś nie rozumiem;-) prowadzisz nadal swojego
> bloga na www.pluszowa.blox.pl ? Bo dawniej go czytałam, prócz
> forum, no i współczułam, jak inni. Miałaś wtedy na imię Magda a
> Twój niedoszły Tomek, teraz masz już na imię Ewelina a Twój
> nowy znów przybrał imię Tomasza...Blog znów działa, Ty ponownie
> na forum, niedługo ślub,a w końcu co za różnica czy Magda, czy
> Ewelina ;-)...
> P.S.
> Wyłącz "Caps locka" (na pewno wiesz, który to klawisz - uczyłaś
> przecież angielskiego), bo pisanie przy użyciu tego klawisza
> oznacza w sieci krzyk...a chyba nie to jest Twoim celem.

actina, bardzo dobrze, że to napisałaś! Teraz chyba już rozwiało to wątpliwości wszystkich! Dziewczyna ma naprawdę problem ze sobą, albo też świetnie się bawi czyimś kosztem! Co roku wychodzi za mąż i co roku facet ją rzuca... żałosne
baaaaaaaaardzo dziwna historia :/ poczytałam sobie poprzednie wątki i zgadzam się, że tu zdecydowanie jest coś nie tak...
ale jeśli to się zdarzyło naprawdę to nie zazdroszczę...
ojjj dziewczyny-przecież to widac gołym okiem, że ktoś specjalnie podszywa się pod starą Pluszową-tamta była zalogowana :)))) nie dajcie się nabrać-tamta nawet nie wie, że ktoś to napisał..no ale jak widać prowokacja się udała ! juz tyle wpisów -niektórym tylko o to chodzi:)))
Pamiętacie film "Dzień świstaka"? :-D Może tak jak w filmie, za którymś razem bohaterce uda się zmienić bieg zdarzeń (właściwie bieg ciągle tego samego zdarzenia:-) i w końcu pan młody nie zostawi panny młodej...To byłoby bardziej twórcze...
A co z nową pluszową na jej blogu, pod tym samym adresem a tylko z innym imieniem bohaterki? Ta nowa też się podszywa? :-D, o to musiała być naprawdę przebiegła, hi, hi załozyła sobie bloga pod adresem tamtej i udaje, że to dawna Magda:-D...
ktoś napisał(a):

> ojjj dziewczyny-przecież to widac gołym okiem, że ktoś
> specjalnie podszywa się pod starą Pluszową-tamta była
> zalogowana :)))) nie dajcie się nabrać-tamta nawet nie wie, że
> ktoś to napisał..no ale jak widać prowokacja się udała ! juz
> tyle wpisów -niektórym tylko o to chodzi:)))

nikt się nie podszywa, actina już pisała o jej blogu- poczytaj sobie- tam też jest napisane, że już ma nowego faceta
a prowokację to urządza pluszowa
ale chyba się nie spodziewała takiej reakcji, bo już uciekła
heh... nie widziałam tego filmu ale i tak to dobre :)
Myślalam ze moj powrot na to forum chociaz kogos ucieszy! Dziewczyny jak wy tak mozecie?? wrocilam bo sie za wami stesknilam a wy mnie tak witacie?! bardzo mile trzeba przyznac ze nie macie wspolczucia!
do góry