Widok

KOCHANI WRÓCIŁAM :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
WITAM WAS SERDECZNIE MAM NADZIEJE, ŻE JESZCZE O MNIE NIE ZAPOMNIELISCIE ;)
CHCIALAM WAS POINFORMOWAC ZE POZNAŁAM NOWEGO SUPER FACETA I ZAMIERZAMY SIE POBRAC W PRZYSZLYM ROKU W SIERPNIU:) JESTEM TAKA SZCZESLIWA I MAM NADZIEJE ZE JUZ NIE PRZYDARZY MI SIE WIECEJ COS TAKIEGO I TYM RAZEM DOJDZIE DO SLUBU!
POZDRAWIAM SERDECZNIE
PLUSZOWA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pluszowa, weź sobie odpuść i idź już stąd!!!!!!
Moonia, ale "caps lock" wyłączyła;-), trzeba jej przyznać!
Jedno musz przyznac Twoj powrot wzbudzil wielkie zainteresowanie. Nie moge uwierzyc ze tyle osob juz odpisalo na ten watek ze mna wlacznie.
Huh..ale wesoło..:))
Totalna dezorientacja, ale cooo tam, chyba właśnie o to chodzi..:P
Karolka, bo to był kiedyś gorący temat, łza się w oku kręciła, sama opowiadałam mężowi, jak strasznie "Tomek" potraktował "Magdę".
TAKI temat zawsze wzbudzi sensację, gdziekolwiek i kiedykolwiek by się nie pojawił :O mimo wszystko GRATULACJE (czy to nowego narzeczonego czy sensacji to już tylko Pluszowa jedna wie... ;P)
Jestescie bezczelni! Nikt nie wie co przezywalam co czulam w tak trudnych dla mnie chwilach a teraz wypisujecie takie rzeczy.... po co?? o co wam chodzi do cholery!WKURZA MNIE TO ZE NIEKTORZY MI NIE WIERZA! GADACIE ZE JUZ TAK KIEDYS KOMUS OPOWIADALAM BOZE A MALO JEST TAKICH HISTORII?? CZY TYLKO JEDNA JEST PLUSZOWA?? MOZE TO KTOS INNY PISAL! NA MILOSC BOSKA ZLITUJCIE SIE BO WASZA GLUPOTA PO OCZACH BIJE AZ RAZI! NIE WIERZE ABY W CZASIE MOJEJ NIEOBECNOSCI LUDZIE TAK BARDZO SIE ZMIENILI! MASAKRA
rzeczywiście masakra
Kto tu jest bezczelny?
czy naprawdę nie szkoda Wam czasu.... :((((
przecież przygotwania do ślubu do masa pracy a Wam się chyba nudzi...wszystkim!!!
Nie wyżywajcie sie na dziewczynie. Ja po 7 latach wyszłam za mojego męża, po roku się rozstaliśmy, po 3 tygodniach od rozstania pozanałam obecnego męża i tez od razu myślelismy o ślubie! Mieszkamy razem 3 lata i jest cudownie.
Pluszowa, spadaj na szczaw!!!!!
Kochani!!
Tak sie składa, że moja psiapsiółka zna Pluszową baaaardzo dobrze.
Osobiscie nie znam jej zbyt dobrze, gdyż rozmawiałam z nią tylko 3 razy ale już podczas tych rozmów zauważyłam, że coś jest z nia nie tak!
Pózniej rozmawiałam o niej z moja psiapsióła i powiedziała mi, że ta dziewczyna jest świrnieta, nie wie czego chce, oszukuje ludzi biorac na litosc i mało to już od paru osób wyciagneła spora sume pienieżna i do tej pory jej nie oddała! Nie pisze tego po to, żeby obsmarowywać ja na tym forum tylko po to, żeby Was ostrzec! Z tą dziewczyna nie ma żartów, chyba naprawde ma rozdwojenie jazni i robi wsio, żeby zwrócić na siebie uwage! Czytałam jej wczesniejsze wypowiedzi na forum i musze przyznac, że bardzo jej współczułam....na szczescie w pore dowiedziałam się co to za osoba. Powiem Wam, że ta historie o Tomku nie tylko opisywała na forum... wiele osób ze szkoły z ,,podwórka,, ja usłyszało i rownież bardzo jej współczuło... do czasu! Po ostataniej wymyslonej historyjce ( sciemnila ze jej tata zginał tragicznie w wypadku samochodowym) ludzie wytykaja ja palcami itp....dodam, że po śmierci jej ojca pare osób widziało go w sklepie i nie tylko! Ja już nigdy nie uwierze w zadna jej bajeczke i Wam radze to samo, bo chyba nie chcecie aby zrobiła Wam wode z mózgu tak jak niektórym (nie mówie tutaj o forumowiczach).Wybór należy do Was ;)
pozdrawiam Kama
Cóż za drastyczne wypowiedzi. Większość udowadnia że to nie po raz pierwsy taka historia i swoja drogą kogo to interesuje. Moim zdaniem to sie nadaje do jakiegoś kącika złamanych serc. W sumie na tym forum raczej większość zainteresowana jest sprawami związanymi ze ślubem, a ta historia niejako też związana ale mocno tez wybiega w inne sfery, smutne, i powinna być poruszana gdzie indziej, gdzie natrafiłaby by na właściwy odzew.
Taaaa Pluszowa mąci w głowach!
Poszukaj innego forum gdzie bedziesz mogla dalej opowiadac bajusie, a nam daj już spokuj.....
Pluszowa, co przeżywałaś w tak trudnych dla Ciebie chwilach wiedzą wszyscy na forum, ponieważ bardzo szczegółowo opisywałaś całą historię oraz swój stan psychiczny i fizyczny... zakrawało to na czysty ekshibicjonizm, więc nie miej teraz pretensji, że jesteś biedna i niezrozumiana.
Ludzie!!! To jest internet. Internet wszystko przyjmie ( największy śmietnik) i w wielu przypadkach dajemy się nabierac. Jeżeli nie ma
autoryzacji wypowiedzi ( nie wiem jak to zrobic), to dajmy sobie trochę luzu. :)
a wie ktos może dlaczego takie Trole forumowe robia takie rzeczy i dlaczego to ich bawi????
Gratulacje Pluszowa!!!!

Nie wazne kto ile jest ze soba najwazniejsze ze sie ludzie kochaja. Sa ary ktore pobieraja sie po miesiacu znajomosci i sa szczesliwe do konca zycia, sa pary ktore ze soba so pare ladnych latek i sie rozchodza. Na to nie ma recepty.
Pozwolcie zyc innym jak chca, to ich jest sprawa i zycie.

Owszem kazdy ma prawo zyc jak chce ale niech nie robi innym wody z mozgu! Pluszowa wcale nie planuje zadnego ślubu bo przede wszystkim nie ma z kim!! Z tego co mi wiadomo nawet ostatnio mówiła ze nie szuka faceta bo ma ich dość!
do góry