Widok

KONKURENCYJNY WĄTEK DO WIODĄCEGO"PIANY LEKARZ..."!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A ja zamieszczam nowy wątek i zapewne nie dogoni tamtego ale zaryzykuję:)))
Mimo że tam zamieściłam aż 90 %
na Nie to teraz chcę pozostałe 10% nie myląc z procentami alkoholu:)))poświęcić wspaniąłym lekarzom do których należy cały oddział wcześniaczków w szpitalu przszy Klinicznej.Dzięki tym osobom ale również wszystkim pielęgniarkom serdecznie dziekuję za swoje podejście do naszej rodziny. Dzięki nim żyję ja i nasz synek.

Ponadto
szczególenie dziękuję wspaniałym lekarzom:
Dr B. Królikowskiej
Dr hab D. Rachoń
Dr I. Jańczewskiej

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopp...może jednak...
Witam,

Ja rowniez wpisuje wielki pozytyw dla szpitala na Klinicznej...Urodzilam tam w tym roku sliczna coreczke. Moja sytuacja nie byla latwa, narodziiny mojej corci to dla nas wielkie szczescie, do ktorego z pewnoscia przyczynil sie takze personel szpitala
a w którym miesiacu może nasze dzieci na intensywnej terapi lerzały ach i proszę kochani nie zamieszczajcie nic negatywnego w tym wątku chociaż w tym niech choć jeden wątek będzie poświecony wdzięczności za trzeźwe umysły:)))
Ach lekarzu ze wsi zapraszamy do tego wątku bo dla ciebie również słowa uznania...
super pomysł na wątek. Szkoda ze takich jest mało :( Mam nadzieję, że rozpoczęłaś nowy trend :)
tak i naprawdę proszę nie piszcie nic zgryźliwego. Może chcecie cos miłego napisać to zapraszam.
Ja bardzo chciałabym podziękować pielęgniarkom z Klinicznej, które przyjmowały mój poród 30.I. 2007r. Byłam zupełnie sama, mąż na granicą, siostra za granicą, ojciec tak samo, mama nie żyje:( a one były tak pomocne że czułam się jak bym je znała kilka lat:) Pielęgniarki z powołania:) Dziękuję także dr Boćkowskiemu za bardzo dobrą opiekę w czasie ciąży i pod czas porodu także:)

Dziękuję chylę czoła:)
a ja moge podziekowac kadrze z 4.12.2003 cale szczescie wtedy przyszla 2 zmiana o niebo lepsza od tej co mnie przyjmowala :) oraz kadrze z 21.05.2006 :)
to ja dziekuję doktorowi Łukaszowi Chmyłko za ludzkie podejście do pacjentki w trkacie porodu:)
Również dołączam się do podziękowań dla Persolenu Medycznego szpitala na Klinicznej, w tym Pań od Laktacji. Także ciepłe słowa podziękowania kieruję do Pań które przywoziły nam posiłki i sprzątały w salach. Zawsze uśmiechnięte i chętnie służyły pomocą.

W październiku br urodziłam tam Synka. Spędziłam w szpitalu ponad 2 tyg - na patologii ciąży, a po porodzie z Małym na położnictwie. Oboje z Mężem byliśmy bardzo zadowoleni z opieki szczególnie w trakcie porodu gdzie wiadomo emocje największe :)
Ja dziękuję personelowi ze szpitala w Redłowie ze wielką pomoc w szczęśliwym przyjściu na świat moich kochanych dzieci.Za wspaniałą opiekę i za wsparcie.
Również dr.Bierżyńskiemu za dbanie o bezpieczeństwo moje i moich maluszków.
A czy tylko ginekologom-położnikom możemy dziękować? A inni specjaliści ?
A ja dziękuję Paniom pielęgniarkom/położnym z oddziału położniczego w wojewódzkim, które w listopadzie 2008 walczyły ze mną o laktację (załatwiając też kapustę ;-)). Naprawdę cały personel się pod tym względem mną zajął i się udało.

krystyna w moim pierwszym pościee
1-ginekolog
2-endokrynolog
3-pani doktor od wcześniaczków
Więc masz odpowiedź:)))
Chcę podziekować Wam kochane za brak złego słowa choć w tym wątku.
Chcę też podziękować wszyskim którzy zawsze są z nami...
ja chcialabym podziekowac pani dr Annie (niestety nazwiska nie pamietam) ze szpitala na Zaspie, ktora w 2006 roku zajela sie swietnie moim 2 tygodniowym wtedy synkiem chorym na urosepse i mysle, ze uratowala mu zycie.
DZIEKUJE!!!
Ja również chciałabym podziękować Panu Dr Markowi Branickiemu z Zaspy, dzięki któremu mam dwie zdrowe córeczki.
:-)
popieram inicjatywę, rzeczywiście powinniśmy więcej czasu poświęcać pozytywnym aspektom naszego życia ;)
ja bardzo dobrze wspominam swój poród - poniekąd dzięki prowadzącej mój poród położnej, niestety nie znam nazwiska, wiem, że to była p. Ania i była blondynką, nie zawiodłam się też na lekarzu prowadzącym moją ciąże- dr M. Sokołowska ( była przy porodzie i pomogła mi urodzić synka )
i jeszcze szeroki ukłon dla oddziału pediatrii na Zaspie, trafiłam tam z miesięcznym synkiem i byłam zachwycona podejściem pielęgniarek i lekarzy !:)
cieszę się że właśnie w dopie pogoni za wsztskim znajdujecie chwilę na miłe słowa. Może poprostu podziekujcie komu chcecie.
ja również chciałam podziękować dr Markowi Branickiemu z Zaspy! jest wspaniałym lekarzem i bardzo sympatycznym człowiekiem! dzięki Niemu całą ciążę byłam spokojna bo miałam do Niego zaufanie i byłam pod dobrą opieką :) i przy porodzie również się nie zawiodłam :) za parę dni odwiedzę Go znów, bo po raz kolejny serca mam dwa ;)
Chciałam również podziękować Paniom położnym które były obecne przy porodzie dn. 30.09.2007 :)
dzięki temu bardzo miło wspominam poród :)
I ja sie dolacze :) Rodziłam na Klinicznej 18.08 i jestem bardzo zadowolona! Dziekuje poloznym i lekarzowi za cierpliwosc i usmiech!!! Wielkie podziekowania dla poloynych z oddzialu noworodkow za wspaniale podejcie do dzieci, moj sznek lezal tam dwa tygodnie!

popieram watek
ale nastrzelałam byków w ostatnim wpisie przepraszam chyba zaspana byłam;))))
A ja znów pytam - czy nie ma dobrych kardiologów, dermatologów, endokrynologów, neurologów i innych specjalistów niekoniecznie zajmujących się ciężarnymi i noworodkami? Ciągle tylko chwalicie lekarzy związanych z ciążą i porodem oraz położne. A pielęgniarki - chyba też bywają dobre, zasługujące na pochwałę.
a ja chciałabym podziękować KAMIŚ21 za to,że jest,za to,że zawsze mogę na niej polegać,bo kto inny jak nie ona,również matka,zrozumie mnie lepiej.dziękuję kochana za wszystkie słowa otuchy,za tą siłę,którą dałaś i dajesz mi zawsze w najtrudniejszych chwilach...JESTEŚ WSPANIAŁA
krystyna każdy dziękuje komu chce a już robi się niemiło że inni dziękują tym którym dziękują.
Dziękuję tobie za podbijanie tematu:)))
Dziękuję BOGU za każdy dzień pełen zdrowai dla mojej rodziny:)))
Dziękuję mojemu synkowi za każdy uśmiech...
Miłego dnia wszystkim życzę.
Ok, masz rację, pozdrawiam!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry