Widok
KONKURENCYJNY WĄTEK DO WIODĄCEGO"PIANY LEKARZ..."!!!
A ja zamieszczam nowy wątek i zapewne nie dogoni tamtego ale zaryzykuję:)))
Mimo że tam zamieściłam aż 90 %
na Nie to teraz chcę pozostałe 10% nie myląc z procentami alkoholu:)))poświęcić wspaniąłym lekarzom do których należy cały oddział wcześniaczków w szpitalu przszy Klinicznej.Dzięki tym osobom ale również wszystkim pielęgniarkom serdecznie dziekuję za swoje podejście do naszej rodziny. Dzięki nim żyję ja i nasz synek.
Ponadto
szczególenie dziękuję wspaniałym lekarzom:
Dr B. Królikowskiej
Dr hab D. Rachoń
Dr I. Jańczewskiej
Mimo że tam zamieściłam aż 90 %
na Nie to teraz chcę pozostałe 10% nie myląc z procentami alkoholu:)))poświęcić wspaniąłym lekarzom do których należy cały oddział wcześniaczków w szpitalu przszy Klinicznej.Dzięki tym osobom ale również wszystkim pielęgniarkom serdecznie dziekuję za swoje podejście do naszej rodziny. Dzięki nim żyję ja i nasz synek.
Ponadto
szczególenie dziękuję wspaniałym lekarzom:
Dr B. Królikowskiej
Dr hab D. Rachoń
Dr I. Jańczewskiej
a w którym miesiacu może nasze dzieci na intensywnej terapi lerzały ach i proszę kochani nie zamieszczajcie nic negatywnego w tym wątku chociaż w tym niech choć jeden wątek będzie poświecony wdzięczności za trzeźwe umysły:)))
Ach lekarzu ze wsi zapraszamy do tego wątku bo dla ciebie również słowa uznania...
Ach lekarzu ze wsi zapraszamy do tego wątku bo dla ciebie również słowa uznania...
Ja bardzo chciałabym podziękować pielęgniarkom z Klinicznej, które przyjmowały mój poród 30.I. 2007r. Byłam zupełnie sama, mąż na granicą, siostra za granicą, ojciec tak samo, mama nie żyje:( a one były tak pomocne że czułam się jak bym je znała kilka lat:) Pielęgniarki z powołania:) Dziękuję także dr Boćkowskiemu za bardzo dobrą opiekę w czasie ciąży i pod czas porodu także:)
Dziękuję chylę czoła:)
Dziękuję chylę czoła:)
Również dołączam się do podziękowań dla Persolenu Medycznego szpitala na Klinicznej, w tym Pań od Laktacji. Także ciepłe słowa podziękowania kieruję do Pań które przywoziły nam posiłki i sprzątały w salach. Zawsze uśmiechnięte i chętnie służyły pomocą.
W październiku br urodziłam tam Synka. Spędziłam w szpitalu ponad 2 tyg - na patologii ciąży, a po porodzie z Małym na położnictwie. Oboje z Mężem byliśmy bardzo zadowoleni z opieki szczególnie w trakcie porodu gdzie wiadomo emocje największe :)
W październiku br urodziłam tam Synka. Spędziłam w szpitalu ponad 2 tyg - na patologii ciąży, a po porodzie z Małym na położnictwie. Oboje z Mężem byliśmy bardzo zadowoleni z opieki szczególnie w trakcie porodu gdzie wiadomo emocje największe :)
popieram inicjatywę, rzeczywiście powinniśmy więcej czasu poświęcać pozytywnym aspektom naszego życia ;)
ja bardzo dobrze wspominam swój poród - poniekąd dzięki prowadzącej mój poród położnej, niestety nie znam nazwiska, wiem, że to była p. Ania i była blondynką, nie zawiodłam się też na lekarzu prowadzącym moją ciąże- dr M. Sokołowska ( była przy porodzie i pomogła mi urodzić synka )
i jeszcze szeroki ukłon dla oddziału pediatrii na Zaspie, trafiłam tam z miesięcznym synkiem i byłam zachwycona podejściem pielęgniarek i lekarzy !:)
ja bardzo dobrze wspominam swój poród - poniekąd dzięki prowadzącej mój poród położnej, niestety nie znam nazwiska, wiem, że to była p. Ania i była blondynką, nie zawiodłam się też na lekarzu prowadzącym moją ciąże- dr M. Sokołowska ( była przy porodzie i pomogła mi urodzić synka )
i jeszcze szeroki ukłon dla oddziału pediatrii na Zaspie, trafiłam tam z miesięcznym synkiem i byłam zachwycona podejściem pielęgniarek i lekarzy !:)
ja również chciałam podziękować dr Markowi Branickiemu z Zaspy! jest wspaniałym lekarzem i bardzo sympatycznym człowiekiem! dzięki Niemu całą ciążę byłam spokojna bo miałam do Niego zaufanie i byłam pod dobrą opieką :) i przy porodzie również się nie zawiodłam :) za parę dni odwiedzę Go znów, bo po raz kolejny serca mam dwa ;)
Chciałam również podziękować Paniom położnym które były obecne przy porodzie dn. 30.09.2007 :)
dzięki temu bardzo miło wspominam poród :)
Chciałam również podziękować Paniom położnym które były obecne przy porodzie dn. 30.09.2007 :)
dzięki temu bardzo miło wspominam poród :)
A ja znów pytam - czy nie ma dobrych kardiologów, dermatologów, endokrynologów, neurologów i innych specjalistów niekoniecznie zajmujących się ciężarnymi i noworodkami? Ciągle tylko chwalicie lekarzy związanych z ciążą i porodem oraz położne. A pielęgniarki - chyba też bywają dobre, zasługujące na pochwałę.