Widok

KONKURENCYJNY WĄTEK DO WIODĄCEGO"PIANY LEKARZ..."!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A ja zamieszczam nowy wątek i zapewne nie dogoni tamtego ale zaryzykuję:)))
Mimo że tam zamieściłam aż 90 %
na Nie to teraz chcę pozostałe 10% nie myląc z procentami alkoholu:)))poświęcić wspaniąłym lekarzom do których należy cały oddział wcześniaczków w szpitalu przszy Klinicznej.Dzięki tym osobom ale również wszystkim pielęgniarkom serdecznie dziekuję za swoje podejście do naszej rodziny. Dzięki nim żyję ja i nasz synek.

Ponadto
szczególenie dziękuję wspaniałym lekarzom:
Dr B. Królikowskiej
Dr hab D. Rachoń
Dr I. Jańczewskiej

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopp...może jednak...
Witam,

Ja rowniez wpisuje wielki pozytyw dla szpitala na Klinicznej...Urodzilam tam w tym roku sliczna coreczke. Moja sytuacja nie byla latwa, narodziiny mojej corci to dla nas wielkie szczescie, do ktorego z pewnoscia przyczynil sie takze personel szpitala
a w którym miesiacu może nasze dzieci na intensywnej terapi lerzały ach i proszę kochani nie zamieszczajcie nic negatywnego w tym wątku chociaż w tym niech choć jeden wątek będzie poświecony wdzięczności za trzeźwe umysły:)))
Ach lekarzu ze wsi zapraszamy do tego wątku bo dla ciebie również słowa uznania...
super pomysł na wątek. Szkoda ze takich jest mało :( Mam nadzieję, że rozpoczęłaś nowy trend :)
tak i naprawdę proszę nie piszcie nic zgryźliwego. Może chcecie cos miłego napisać to zapraszam.
Ja bardzo chciałabym podziękować pielęgniarkom z Klinicznej, które przyjmowały mój poród 30.I. 2007r. Byłam zupełnie sama, mąż na granicą, siostra za granicą, ojciec tak samo, mama nie żyje:( a one były tak pomocne że czułam się jak bym je znała kilka lat:) Pielęgniarki z powołania:) Dziękuję także dr Boćkowskiemu za bardzo dobrą opiekę w czasie ciąży i pod czas porodu także:)

Dziękuję chylę czoła:)
a ja moge podziekowac kadrze z 4.12.2003 cale szczescie wtedy przyszla 2 zmiana o niebo lepsza od tej co mnie przyjmowala :) oraz kadrze z 21.05.2006 :)
to ja dziekuję doktorowi Łukaszowi Chmyłko za ludzkie podejście do pacjentki w trkacie porodu:)
Również dołączam się do podziękowań dla Persolenu Medycznego szpitala na Klinicznej, w tym Pań od Laktacji. Także ciepłe słowa podziękowania kieruję do Pań które przywoziły nam posiłki i sprzątały w salach. Zawsze uśmiechnięte i chętnie służyły pomocą.

W październiku br urodziłam tam Synka. Spędziłam w szpitalu ponad 2 tyg - na patologii ciąży, a po porodzie z Małym na położnictwie. Oboje z Mężem byliśmy bardzo zadowoleni z opieki szczególnie w trakcie porodu gdzie wiadomo emocje największe :)
Ja dziękuję personelowi ze szpitala w Redłowie ze wielką pomoc w szczęśliwym przyjściu na świat moich kochanych dzieci.Za wspaniałą opiekę i za wsparcie.
Również dr.Bierżyńskiemu za dbanie o bezpieczeństwo moje i moich maluszków.
A czy tylko ginekologom-położnikom możemy dziękować? A inni specjaliści ?
A ja dziękuję Paniom pielęgniarkom/położnym z oddziału położniczego w wojewódzkim, które w listopadzie 2008 walczyły ze mną o laktację (załatwiając też kapustę ;-)). Naprawdę cały personel się pod tym względem mną zajął i się udało.

krystyna w moim pierwszym pościee
1-ginekolog
2-endokrynolog
3-pani doktor od wcześniaczków
Więc masz odpowiedź:)))
Chcę podziekować Wam kochane za brak złego słowa choć w tym wątku.
Chcę też podziękować wszyskim którzy zawsze są z nami...
ja chcialabym podziekowac pani dr Annie (niestety nazwiska nie pamietam) ze szpitala na Zaspie, ktora w 2006 roku zajela sie swietnie moim 2 tygodniowym wtedy synkiem chorym na urosepse i mysle, ze uratowala mu zycie.
DZIEKUJE!!!
Ja również chciałabym podziękować Panu Dr Markowi Branickiemu z Zaspy, dzięki któremu mam dwie zdrowe córeczki.
:-)
popieram inicjatywę, rzeczywiście powinniśmy więcej czasu poświęcać pozytywnym aspektom naszego życia ;)
ja bardzo dobrze wspominam swój poród - poniekąd dzięki prowadzącej mój poród położnej, niestety nie znam nazwiska, wiem, że to była p. Ania i była blondynką, nie zawiodłam się też na lekarzu prowadzącym moją ciąże- dr M. Sokołowska ( była przy porodzie i pomogła mi urodzić synka )
i jeszcze szeroki ukłon dla oddziału pediatrii na Zaspie, trafiłam tam z miesięcznym synkiem i byłam zachwycona podejściem pielęgniarek i lekarzy !:)
cieszę się że właśnie w dopie pogoni za wsztskim znajdujecie chwilę na miłe słowa. Może poprostu podziekujcie komu chcecie.
ja również chciałam podziękować dr Markowi Branickiemu z Zaspy! jest wspaniałym lekarzem i bardzo sympatycznym człowiekiem! dzięki Niemu całą ciążę byłam spokojna bo miałam do Niego zaufanie i byłam pod dobrą opieką :) i przy porodzie również się nie zawiodłam :) za parę dni odwiedzę Go znów, bo po raz kolejny serca mam dwa ;)
Chciałam również podziękować Paniom położnym które były obecne przy porodzie dn. 30.09.2007 :)
dzięki temu bardzo miło wspominam poród :)
I ja sie dolacze :) Rodziłam na Klinicznej 18.08 i jestem bardzo zadowolona! Dziekuje poloznym i lekarzowi za cierpliwosc i usmiech!!! Wielkie podziekowania dla poloynych z oddzialu noworodkow za wspaniale podejcie do dzieci, moj sznek lezal tam dwa tygodnie!

popieram watek
ale nastrzelałam byków w ostatnim wpisie przepraszam chyba zaspana byłam;))))
A ja znów pytam - czy nie ma dobrych kardiologów, dermatologów, endokrynologów, neurologów i innych specjalistów niekoniecznie zajmujących się ciężarnymi i noworodkami? Ciągle tylko chwalicie lekarzy związanych z ciążą i porodem oraz położne. A pielęgniarki - chyba też bywają dobre, zasługujące na pochwałę.
a ja chciałabym podziękować KAMIŚ21 za to,że jest,za to,że zawsze mogę na niej polegać,bo kto inny jak nie ona,również matka,zrozumie mnie lepiej.dziękuję kochana za wszystkie słowa otuchy,za tą siłę,którą dałaś i dajesz mi zawsze w najtrudniejszych chwilach...JESTEŚ WSPANIAŁA
krystyna każdy dziękuje komu chce a już robi się niemiło że inni dziękują tym którym dziękują.
Dziękuję tobie za podbijanie tematu:)))
Dziękuję BOGU za każdy dzień pełen zdrowai dla mojej rodziny:)))
Dziękuję mojemu synkowi za każdy uśmiech...
Miłego dnia wszystkim życzę.
Ok, masz rację, pozdrawiam!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry