Widok
KONKURS!! ŚWIĄTECZNY KONKURS "CHOINKOWO"!!!
Witajcie moje drogie owieczki.
Z niecierpliwością czekałem na ten dzień by móc rozpocząć ŚWIĄTECZNY KONKURS pt.: "CHOINKOWO"
Zasady konkursu:
1) Konkurs rozpoczyna się dzisiaj tj. 24.12.2012, a kończy dn. 02.01.2013.
2) Aby wziąć udział w konkursie użytkownik musi być zalogowany.
3) Przedmiotem konkursu będą zdjęcia pięknie, przecudownie ustrojonych choinek z Waszych domów. Zdjęcie należy wkleić w konkursowy wątek. Każdy użytkownik może zamieścić tylko jedną fotografię.
4) Do Wielkiego finału awansuje 10 użytkowników, których choinki uzbierają najwięcej kciuków 'w górę'.
5) Spośród dziesięciu finalistów Jury wybierze trzech zwycięzców.
6) W skład Jury wchodzą: najbardziej kulturalny dziennikarz, przedstawiciel działu reklamy oraz Wasz Admin.
7) Nagrodami w konkursie są trzy podwójne zaproszenia do kina Helios. Zaproszenia są do wykorzystania do dn. 25.01.2013.
* Listę wygranych zamieszczę w konkursowym wątku po zakończeniu konkursu
* Karnety do odebrania przez zwycięzców (bądź wytyczoną przez nią osobę po wcześniejszym uzgodnieniu z Adminem) w biurze Trojmiasto.pl Gdańsk, ul. Wały Piastowskie 1, 10 piętro.
* Karnety nie obowiązują na filmy 3d
* Karnety nie są imienne
W razie pytań proszę o kontakt na adres: j.zakowski@trojmiasto.pl
Przy okazji życzę Wam wszystkim aby nadchodzący czas (nie tylko świąteczny) był pełen miłości, ciepła rodzinnego, spokoju i radości. Przekażcie moje życzenia najbliższym i do zobaczenia po Świętach.
Wasz Admin.
Z niecierpliwością czekałem na ten dzień by móc rozpocząć ŚWIĄTECZNY KONKURS pt.: "CHOINKOWO"
Zasady konkursu:
1) Konkurs rozpoczyna się dzisiaj tj. 24.12.2012, a kończy dn. 02.01.2013.
2) Aby wziąć udział w konkursie użytkownik musi być zalogowany.
3) Przedmiotem konkursu będą zdjęcia pięknie, przecudownie ustrojonych choinek z Waszych domów. Zdjęcie należy wkleić w konkursowy wątek. Każdy użytkownik może zamieścić tylko jedną fotografię.
4) Do Wielkiego finału awansuje 10 użytkowników, których choinki uzbierają najwięcej kciuków 'w górę'.
5) Spośród dziesięciu finalistów Jury wybierze trzech zwycięzców.
6) W skład Jury wchodzą: najbardziej kulturalny dziennikarz, przedstawiciel działu reklamy oraz Wasz Admin.
7) Nagrodami w konkursie są trzy podwójne zaproszenia do kina Helios. Zaproszenia są do wykorzystania do dn. 25.01.2013.
* Listę wygranych zamieszczę w konkursowym wątku po zakończeniu konkursu
* Karnety do odebrania przez zwycięzców (bądź wytyczoną przez nią osobę po wcześniejszym uzgodnieniu z Adminem) w biurze Trojmiasto.pl Gdańsk, ul. Wały Piastowskie 1, 10 piętro.
* Karnety nie obowiązują na filmy 3d
* Karnety nie są imienne
W razie pytań proszę o kontakt na adres: j.zakowski@trojmiasto.pl
Przy okazji życzę Wam wszystkim aby nadchodzący czas (nie tylko świąteczny) był pełen miłości, ciepła rodzinnego, spokoju i radości. Przekażcie moje życzenia najbliższym i do zobaczenia po Świętach.
Wasz Admin.
> choinek z Waszych domów
Szanowne Jury będzie sprawdzać czy sfotografowana choinka stoi we własnym domu? ;)
konkurs cudowny! pomysł wspaniały! Gratuluję Drogi Milusio Adminujący! ;) najbardziej podoba mi się forma jakiej użyłeś zwracając się do nas ;)
PS. gdzie należy słodzić pozostałym członkom Jury? tu czytają? ;)
Szanowne Jury będzie sprawdzać czy sfotografowana choinka stoi we własnym domu? ;)
konkurs cudowny! pomysł wspaniały! Gratuluję Drogi Milusio Adminujący! ;) najbardziej podoba mi się forma jakiej użyłeś zwracając się do nas ;)
PS. gdzie należy słodzić pozostałym członkom Jury? tu czytają? ;)
Adminie i Forumowicze - Wesołego po Świętach ;)
Póki co nie widać chętnych do zamieszczania zdjęć ;) Mam nadzieję, że Was ośmielę ;)
Nasza choinka jest malutka, sztuczna ;) dla wielu z Was nijaka ;) A dla mnie WYJĄTKOWA :] Dlaczego? Ponieważ w jakiś 90% ubrana przez mojego 3-letniego Gabrysia ;) Który wykorzystał czas, gdy "wisiałam" na telefonie ;) i sam pozakładał bombki - czasem na kablu od lampek, innym razem na samiutkim czubku gałązki :] (z lampkami i łańcuchami-koralikami pomogła Mu Babcia)
Robił to pierwszy raz w życiu :) (zeszłorocznego podawania bombek nie liczę)
Pewnie pojawi się tutaj wiele pięknych, dużych choinek :] I nie mamy szansy na wygraną :]
ALE JESTEM DUMNA Z DZIEŁA MOJEGO SYNA! :]
I dlatego dodaję nasze zdjęcia :]
Póki co nie widać chętnych do zamieszczania zdjęć ;) Mam nadzieję, że Was ośmielę ;)
Nasza choinka jest malutka, sztuczna ;) dla wielu z Was nijaka ;) A dla mnie WYJĄTKOWA :] Dlaczego? Ponieważ w jakiś 90% ubrana przez mojego 3-letniego Gabrysia ;) Który wykorzystał czas, gdy "wisiałam" na telefonie ;) i sam pozakładał bombki - czasem na kablu od lampek, innym razem na samiutkim czubku gałązki :] (z lampkami i łańcuchami-koralikami pomogła Mu Babcia)
Robił to pierwszy raz w życiu :) (zeszłorocznego podawania bombek nie liczę)
Pewnie pojawi się tutaj wiele pięknych, dużych choinek :] I nie mamy szansy na wygraną :]
ALE JESTEM DUMNA Z DZIEŁA MOJEGO SYNA! :]
I dlatego dodaję nasze zdjęcia :]
To i my się pochwalimy naszą choineczką:)
Choinka była ubierana przeze mnie i synka 4 letniego:)
Uploaded with ImageShack.us
Choinka była ubierana przeze mnie i synka 4 letniego:)
> nawet Admina minusują.
To nie ludzie, to wilki :)
> tylko Sadyla nie ;)
Czy mogę poprosić Milusio Nam Panującego owczarka o dodanie mi kilku minusów ku zaspokojeniu Mo? ;)
I mały wniosek racjonalizatorski (Adminie137! - to do Ciebie) - proponuję, po zamknięciu konkursu, wrzucić wszystkie fotki na jedną stronę, z odnośnikiem ze strony głównej Portalu i z możliwością głosowania przez np. jeszcze 3 dni.
Po pierwsze primo: w obecnej formule, osoby które wcześniej zamieściły swojego chojaka, mają większą szansę na dużą ilość "lajków" czyli kryterium czasu może wpływać na wynik.
Po drugie primo: osoby, które czytują Portal a nie wchodzą na Forum - również dowiedziałyby się o konkursie, co znacząco mogłoby wpłynąć na ilość ocen.
To nie ludzie, to wilki :)
> tylko Sadyla nie ;)
Czy mogę poprosić Milusio Nam Panującego owczarka o dodanie mi kilku minusów ku zaspokojeniu Mo? ;)
I mały wniosek racjonalizatorski (Adminie137! - to do Ciebie) - proponuję, po zamknięciu konkursu, wrzucić wszystkie fotki na jedną stronę, z odnośnikiem ze strony głównej Portalu i z możliwością głosowania przez np. jeszcze 3 dni.
Po pierwsze primo: w obecnej formule, osoby które wcześniej zamieściły swojego chojaka, mają większą szansę na dużą ilość "lajków" czyli kryterium czasu może wpływać na wynik.
Po drugie primo: osoby, które czytują Portal a nie wchodzą na Forum - również dowiedziałyby się o konkursie, co znacząco mogłoby wpłynąć na ilość ocen.
A tak prezentuje choinka w moim domu, ubierana przez bratową z pomocą jej 2 letniego synka
"Jeżeli jakiś problem nie ma rozwiązania, to znaczy, że nie ma problemu"
Piękne te Zielone Panny :)
Sissel :)) Podwiesiłam pod choinką świeże plasterki cytrynki ;)) Moje kotałki przez 2 dni opierały się zapachowi cytryny i nie próbowały wskoczyć na drzewko :)) Potem im przeszło ;)))))
Aaaa bo Ci się nie pochwaliłam :)))) Do Fridy dołączył przecudnej urody, czarny jak noc Król Lucjan :))))
Sissel :)) Podwiesiłam pod choinką świeże plasterki cytrynki ;)) Moje kotałki przez 2 dni opierały się zapachowi cytryny i nie próbowały wskoczyć na drzewko :)) Potem im przeszło ;)))))
Aaaa bo Ci się nie pochwaliłam :)))) Do Fridy dołączył przecudnej urody, czarny jak noc Król Lucjan :))))
Cross, mam jedną prawdziwą przed domem:)
OK. Głosy zostały podliczone. Sprawa wygląda tak, że do ścisłego finału przechodzi 11 choinek - dlaczego 11 a nie 10? Poniższa lista finalistów to wyjaśni.
Lista finalistów:
mrenda (53 głosów - stan na 02.01.2013, high noon)
Modern_Lady (26)
nulka (38)
mjakmama (27)
e-mama (38)
nascimento (45)
KLAUDIAOO (20)
morderca-maskotek (45)
Agusia:) (18)
la_bruja (18)
jachad (27)
Teraz szanowne Jury przystąpi do pracy. Jak tylko otrzymam typy każdego członka Jury obwieszczę kto został zwycięzcą.
Wszystkim, którzy nie zakwalifikowali się do finału serdecznie dziękuję za udział w naszej zabawie.
Lista finalistów:
Modern_Lady (26)
nulka (38)
mjakmama (27)
e-mama (38)
nascimento (45)
KLAUDIAOO (20)
morderca-maskotek (45)
la_bruja (18)
jachad (27)
Teraz szanowne Jury przystąpi do pracy. Jak tylko otrzymam typy każdego członka Jury obwieszczę kto został zwycięzcą.
Wszystkim, którzy nie zakwalifikowali się do finału serdecznie dziękuję za udział w naszej zabawie.
Jak widzę temat jest już trochę stary, ale na przyszłość polecam zgłaszać konkurs do darmowych agregatorów konkursów jak np. https://fajnekonkursy.pl/ to informacja dotrze do dużo większej ilości odbiorców. Nagrody były fajne, więc przy podobnych konkursach jest duża szansa, że zainteresowanie będzie spore. No i ruch się tym samym zwiększy w serwisie, a to wiadomo - miód na serce każdego redaktora:D
http://forum.trojmiasto.pl/Wrzucanie-fotek-ktok-po-kroku-INSTRUKACJA-z-rys-t62975,1,16.html
Mało casu kruca bomba, mało casu zostało. 8-]
Przy okazji:
Naj Naj Naj Najlepszego, dużo miłości, jeszcze więcej zdrowia oraz multum szczęścia w nadchodzącym roku, życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna.
Ps. Co do błędów technicznych w wątku to wysłałem dzisiaj zgłoszenie.
Mało casu kruca bomba, mało casu zostało. 8-]
Przy okazji:
Naj Naj Naj Najlepszego, dużo miłości, jeszcze więcej zdrowia oraz multum szczęścia w nadchodzącym roku, życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna.
Ps. Co do błędów technicznych w wątku to wysłałem dzisiaj zgłoszenie.
nie moge wkleic przez
http://imageshack.us/
wiec podaje inaczej
http://picasaweb.google.com/103460994968392845168/Choinka#5828942283467536178
http://imageshack.us/
wiec podaje inaczej
http://picasaweb.google.com/103460994968392845168/Choinka#5828942283467536178
[/url]
[/url]
[/url]
Re: KONKURS!! ŚWIĄTECZNY KONKURS
OK. Głosy zostały podliczone. Sprawa wygląda tak, że do ścisłego finału przechodzi 11 choinek - dlaczego 11 a nie 10? Poniższa lista finalistów to wyjaśni.
Lista finalistów:
Modern_Lady (26)
nulka (38)
mjakmama (27)
e-mama (38)
nascimento (45)
KLAUDIAOO (20)
morderca-maskotek (45)
la_bruja (18)
jachad (27)
Lista finalistów:
Modern_Lady (26)
nulka (38)
mjakmama (27)
e-mama (38)
nascimento (45)
KLAUDIAOO (20)
morderca-maskotek (45)
la_bruja (18)
jachad (27)
http://imageshack.us/photo/my-images/13/dscn4262ag.jpg/
[/url]
[/url]
[/url]
http://imageshack.us/a/img13/1898/dscn4262ag.jpg
wiem ze juz po ale chcialam pokazac jaka ja mam :)
wiem ze juz po ale chcialam pokazac jaka ja mam :)
[/url]
[/url]
[/url]
wiem ze juz po ale chcialam pokazac jaka ja mam :) troche poucinało :/
[/url]
[/url]
[/url]