Widok

KTO MA WÓZEK ROAN MARITA?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie odnośnie budki...
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja nie mam ale bratowa ma
Pieczulka a możesz zapytać: chodzi o to, że ktoś wstawił do komisu u mnie taki wózek, ale ta budka jest jakaś "dziwna" tzn. jest miękka, nie trzyma sztywności gdy jest rozłożona. Inne wózki mają w budkach takie jakby pręty które powodują, że budka jest stabilna, ten nie ma nic i budka jest takim flakiem - czy to normalne?
to cos nie tak:-(nawet uzywana powinna byc sztywna.
Ale jeden pret ten przy koncu budki chyba byc musi... Bo inaczej wogole by sie nie rozkladala.
Ja w moim wozku (roan kortina) jak nie pociagne budki mooocno do konca, to tez jest taka flakowata. Trzeba mocno naciagnac,zeby sie naprezyla.
ja mialam Roana, budka byla bardzo sztywna, czuc bylo w niej druty, bardzo dobrze sie ukladala
image
image
ja miałam i była sztywna zaden flak ktos majstrowal przy budce i tyle chyba ze to jakis wiekowy wozek bo ja mialam z 2010 i budka sztywna.
dzięki dziewczyny, no ta zdecydowanie sztywna nie jest, a właścicielka uparcie twierdzi, że budka taka była...może faktycznie spróbuję ją jakoś mocno naciągnąć
moj byl kupowany w 2005 roku, takze to chyba nie ma znaczenia czy stary czy nowy. moze pani zdejmowala tapiserke z budki do prania i cos popsula przy okazji?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja swoja zdejmowalam do prania nawet w pralce pralam i dalej byla sztywna wiec cos z nia nie tak. jak nie jestes pewna to jedz kolo dworca w gdyni tam facet ma roany i Ci pokaze albo miei tez w akpolu kiedys sobie porownasz.
Roan Marita ma wszyte w materiał budki takie delikatne usztywnienie (druty, ale bardzo cienkie i miękkie-dają się wyginac na wszystkie strony), natomiast faktyczny kształt budka utrzymuje na stelażu budki,który składa się z twardych, metalowych nie wyginających się 2ch prętów(coś w rodzaju rurek metalowych w kształcie stelaża, bez którego budka to sam flak i które rozsuwają się tak jak rozkłada się budka). Jeden z prętów jest zawsze przy krawędzi budki, drugi mniej więcej w środku. Tak zaobserwowałam w moim wózku, jak zdjemowałam budkę do prania.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

do góry