Widok

KTO MA WÓZEK ROAN MARITA?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie odnośnie budki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Roan Marita ma wszyte w materiał budki takie delikatne usztywnienie (druty, ale bardzo cienkie i miękkie-dają się wyginac na wszystkie strony), natomiast faktyczny kształt budka utrzymuje na stelażu budki,który składa się z twardych, metalowych nie wyginających się 2ch prętów(coś w rodzaju rurek metalowych w kształcie stelaża, bez którego budka to sam flak i które rozsuwają się tak jak rozkłada się budka). Jeden z prętów jest zawsze przy krawędzi budki, drugi mniej więcej w środku. Tak zaobserwowałam w moim wózku, jak zdjemowałam budkę do prania.
ja swoja zdejmowalam do prania nawet w pralce pralam i dalej byla sztywna wiec cos z nia nie tak. jak nie jestes pewna to jedz kolo dworca w gdyni tam facet ma roany i Ci pokaze albo miei tez w akpolu kiedys sobie porownasz.
moj byl kupowany w 2005 roku, takze to chyba nie ma znaczenia czy stary czy nowy. moze pani zdejmowala tapiserke z budki do prania i cos popsula przy okazji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki dziewczyny, no ta zdecydowanie sztywna nie jest, a właścicielka uparcie twierdzi, że budka taka była...może faktycznie spróbuję ją jakoś mocno naciągnąć
ja miałam i była sztywna zaden flak ktos majstrowal przy budce i tyle chyba ze to jakis wiekowy wozek bo ja mialam z 2010 i budka sztywna.
ja mialam Roana, budka byla bardzo sztywna, czuc bylo w niej druty, bardzo dobrze sie ukladala
Ale jeden pret ten przy koncu budki chyba byc musi... Bo inaczej wogole by sie nie rozkladala.
Ja w moim wozku (roan kortina) jak nie pociagne budki mooocno do konca, to tez jest taka flakowata. Trzeba mocno naciagnac,zeby sie naprezyla.
to cos nie tak:-(nawet uzywana powinna byc sztywna.
Pieczulka a możesz zapytać: chodzi o to, że ktoś wstawił do komisu u mnie taki wózek, ale ta budka jest jakaś "dziwna" tzn. jest miękka, nie trzyma sztywności gdy jest rozłożona. Inne wózki mają w budkach takie jakby pręty które powodują, że budka jest stabilna, ten nie ma nic i budka jest takim flakiem - czy to normalne?
ja nie mam ale bratowa ma

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry