Widok
Szczerze mówiąc to nie czytałam poprzednich postów. Chciałam dowiedzieć się tylko o wagę wózka.
Widziałam jakiś czas temu faceta na spacerze z takim wózkiem u mnie na osiedlu, ale wydawał mi się ten wózek trochę kosmiczny.
Fajnie że jest lekki, to duży atut. Dopiero teraz się nim zainteresowałam.
Widziałam jakiś czas temu faceta na spacerze z takim wózkiem u mnie na osiedlu, ale wydawał mi się ten wózek trochę kosmiczny.
Fajnie że jest lekki, to duży atut. Dopiero teraz się nim zainteresowałam.
maritiki@op.pl
Faktycznie to są dwa różne wózki, ale starszy już sprzedałam, a pomarańczowy używam i nie jest na sprzedaż, nic nie pisałam, że chcę je sprzedać:) Chcę tylko pomóc jeśli ktoś będzia miał jakieś pytania, a zdjęcia wkleiłam aby pokazać różnicę bo nie każdy ją zna,wózka używam od 2 lat i myślę,że mam dużą wiedzę i mogę pomóc jak ktoś będzie miał pytania:))))
Pozdrawiam
Pozdrawiam
To w tej chwili normalne ceny za te wózki. Spcerowki chodzą po ok 1,5 tyś a całe komplety po ok 2500 zł sama sprzedalam taki komplet i chętnych było mnostwo. Nowy komplet w sklepie to koszt 3390zł. Jest jednak firma na allegro ktora sprzedaje ten wózek za ponad 4400 z wysyłką i tu fakt przesadzili i to gruuuubo:)
Witam użytkowniczki STOKKA,
Zastanawiałam sie nad Stokkiem i mam pytanie. Gondole będziemy używać latem (od lipca do ok listopada) a później spacerówki. Obawiam się tylko czy właśnie ta spacerówka będzie mała. Zimą będzie trzeba włożyć śpiworek i może być ciasno.
Mam jeszcze jedną wątpliwość czy dziecku jest wygodnie w pozycji leżącej. Cały czas ma nóżki zgięte- nie ma możliwości rozłożenia na płasko.
będę wdzięczna za pomoc
Zastanawiałam sie nad Stokkiem i mam pytanie. Gondole będziemy używać latem (od lipca do ok listopada) a później spacerówki. Obawiam się tylko czy właśnie ta spacerówka będzie mała. Zimą będzie trzeba włożyć śpiworek i może być ciasno.
Mam jeszcze jedną wątpliwość czy dziecku jest wygodnie w pozycji leżącej. Cały czas ma nóżki zgięte- nie ma możliwości rozłożenia na płasko.
będę wdzięczna za pomoc
Hej
Zapraszam do wątku o Stokke:)
http://forum.trojmiasto.pl/STOKKE-XPLORY-POMOC-DLA-FANEK-I-NIEZDECYDOWANYCH-t67786,1,16.html?hl=stokke#hl
Zapraszam do wątku o Stokke:)
http://forum.trojmiasto.pl/STOKKE-XPLORY-POMOC-DLA-FANEK-I-NIEZDECYDOWANYCH-t67786,1,16.html?hl=stokke#hl