Widok

Kamerzyści godni polecenia! opinie klientów

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, przekopuje ostatnio forum w poszukiwaniu godnych polecenia kamerzystów i jest kiepsko, bo głównie to oni sami sie polecają...Dziewczyny, które już są po ślubie, jeśli możecie kogoś zarekomendować - piszcie! I proszę o rozwinięcie odpowiedzi, tzn. napisanie dlaczego możecie kogoś polecić. Myślę, że to pomoże wielu osobom. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=472841&t=472841

Z czystym sercem mogę polecić ci Maćka Lipowskiego pracuje od lat w telewizji i od czasu do czasu robi lewizny .zrobił nam film i jest to rewelacja zdięcia przepiękne montaż profesjonalny bez wodotrysków i za całośc skasował 15oo zł kontakt maciej.lipowski@poczta.fm
gorąco polecam Videogroszek ;)

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
up! a może ktoś coś wie na temat j-media p. Woliński??
av media - bo tak jak chcieliśmy (krótki z fajną muzyką), profesjonalny kamerzysta, kamera HD, super montaż w krótkim czasie i przyzwoita cena. coś jeszcze trzeba dodawać?

Spełnij marzenie chorego dziecka

może dodasz jaka cena

nie dodam, bo cena zależy od Twojego wyboru oferty. Zadzwoń do pana Michała, bardzo sympatyczny i otwarty człowiek poda Ci cennik. (jest złożony i zależy od wielu rzeczy)

My mielismy TBC, film i zdjecia i ksiażke albumową. Do dziś wszyscy krewni i znajomi są zachwyceni - oczywiście my też. Ale uważam, że swoje trzeba obejść po firmach i samemu się przekonać co sie wybiera. Ja na szczęście mam to juz za sobą - teraz szukamy i wybieramy imię.....:o)
ja ci mogę polecić napewno matdys.go.pl mniałam wtym roku wesele i jestem bardzo zadowolona za ta cenę z sztucznymi ogniami super
a jakieś namiary na TBC poproszę?
Oczywiscie Groszek!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaki jest orientacyjny koszt filmu u Groszka?? od przygotowań w domu do ok 2 w nocy na stronie ma tylko cene na 2007 rok a na ten ?? a najlepiej na 2009??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
najlepiej zadzwonić do Pana Marcina

czytam na forum że cena filmu jest uzależniona od wielu czynników A JAKICH to czynników a może chodzi o to na ile można orżnąć młodych
Obdzwonilam bardzo wielu kamerzystow w ostatnie dni i ceny wahają się od 900 - 1800 zł, najczęstsza cena to 1200 zł za standardowy pakiet, czyli od błogosławieństwa począwszy na oczepinach skończywszy. Za dodatki w stylu nakręcenie spaceru, pleneru, albo teledyski itp. płaci się dodatkowo. Nadal czekam na opinie o kamerzystach :)
jaci polecam matdys.go.pl dobrze robi i tanio noi za tą jakośc to cena i robota jego super poz
oksana cena zależy od długości filmu (mój trwa 1,5 godziny, a koleżanki 4 godziny- czy uważasz, ze powinny mieć taką samą cenę?) od tego, czy są kręcone przygotowania w domu, czy nie, czy chcesz mieć dodatkowo teledysk przedślubny (tzw randka), ile dodatkowych elementów film ma zawierać (teledysk z najlepszymi momentami z wesela, najśmieszniejszymi, najbardziej wzruszającymi itp) Najwięcej płacisz za montaż. i tu też masz wybór - można kręcić film w jakości HD i w tej jakości go zmontować. może być montaż w rożnej rozdzielczości. Zależy ile oryginalnych płyt z wypalonych przez kamerzystę chcesz otrzymać. Jak długo operator będzie na Twoim weselu, czy na poprawinach, tez ma być kamerzysta itd...
i nie jestem kamerzystą - to wszystko wiem po spotkaniach, na których decydowaliśmy się kto uwieczni nasz ślub. Dobrzy operatorzy mają cennik za konkretne rzeczy ( tzw pakiety) a nie przykładowy pan Zdzisiek, który w trakcie montażu dzwoni, że film za długi wyszedł i jeszcze 200 trzeba dopłacić i oddać za płatny parking. (A takie historie już tu były...)

myślę że profesjonalista podajęc cene za usługę wlicza wsztstko. a pan zdzisiek jak chce nas oskubać to zawsze sobie doliczy. 4godzinny film to chyba przesada więc wszystkie filmy pożądnych filmowców sę bardzo podobne w długości i jakości. ja sama miałam film robiony przez super fachowca na wstępie ustaliliśmy wszystkie szczegóły film miał 1.5 godziny cztery teledyski rewelacyjnie zrobiony kościół i zapłaciłam 1500zł . jestem zdania że jeśli ktoś oferuje usługę za 800 zl to będzie to chała ale 2000 zł to jest przesada!!!!!!!

A ja myslę , baaa, nawet jestem pewny ze oksana000999 to nikt inny jak pan Maciej lipowski, kichowaty pseudokamerzysta, ktory w nieudolny sposob uprawia chamska autoreklame. Wszystkie "jej" watki to polecanie Lipowskiego albo krytykowanie innych kamerzystów ...
Feee Lipowski !!! Nieładnie , rusz troche mozgiem !!!!
do góry