Widok

Kamerzyści godni polecenia! opinie klientów

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, przekopuje ostatnio forum w poszukiwaniu godnych polecenia kamerzystów i jest kiepsko, bo głównie to oni sami sie polecają...Dziewczyny, które już są po ślubie, jeśli możecie kogoś zarekomendować - piszcie! I proszę o rozwinięcie odpowiedzi, tzn. napisanie dlaczego możecie kogoś polecić. Myślę, że to pomoże wielu osobom. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dawno mnie tu nie było :)

tu masz cos o nas :)

http://forum.trojmiasto.pl/videofilmowanie-videotom-ktos-korzystal-t65474,1,11.html

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mogę polecić Bergman Studio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kogo możecie z czystym sumieniem polecić teraz?
My mieliśmy happy-day i jestesmy bardzo zadowoleni :)
tu masz linki na you tube do naszych ( ich) filmów
http://www.youtube.com/watch?v=oJsiaBZAZiw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_U2I9sYmC9g&feature=mfu_in_order&list=UL
a jakiego kamerzyste możesz polecić aby był dobrym zamiennikiem camer film studio - bo oni nie maja na moją datę terminu wolnego

tel. do camer film studio 660 466 221 .Z tego co wiem to na 2012 lipa z wolnymi terminami mi i kuzynce sie nie udało szkoda Pan Grzegorz był u nas w rodzinie juz 3 razy i nie zawiódł .szkoda ze nie wypaliło.polecam.
macie namiary na camer film ? jakaś stronka internetowa bądz linki do filmików .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bergman studio , Camer film studio i Wideo Groszek te firmy POKAZUJĄ Filmy Inaczej JAK CHCECIE MIEC FILM KTÓRY SIE OGLĄDA JAK FILM TO WARTO.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
kazdy tylko nie groszek !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bartek, nie możesz zaraz odrzucać innych firm. Każdemu podoba sie coś innego. Kiedyś były gołąbki i animacje, teraz jest moda na durne teledyski i pseudoartystyczne filmy. A ja uważam, że krótki ,zwięzły dobrze zrobiony reportaż w stylu "telewizyjnym", bez wodotrysków to nie podlega przemijającej modzie. Także każdy ma swoje preferencje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robiłem rozeznanie biorąc pod uwage hd jak i styl filmowania i na 20 firm znalazłem tylko 3 godne uwagi to jest : Bergman .video groszek i camer film .Nowoczesny styl widac po filmach. Zupełnie coś co odbiega od zwykłych filmów. Zostaje tylko kwestia terminów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
WITAM! Z CAŁEGO SERCA POLECAM KAMERZYSTĘ I TAKŻE FOTOGRAFA Z PRZEMYŚLA TOMVID, NAPRAWDĘ WIEDZĄ CO ROBIĄ JEST TO MAŁŻEŃSTWO, NIE BIORĄ DROGO, ROBIA BARDZO SZYBKO, MI ZALEZAŁO NA CZASIE TO W 4 DNI ZROBILI ALE JAK PIĘKNIE FILM I ZDJĘCIA SĄ CUDOWNE, JA SZCZERZE DZIĘKUJE IM,A PRZYPADKOWO DOWIEDZIAŁAM SIĘ O NICH, NIE ŻAŁUJE ZE ICH ZATRUDNIŁAM.
My mielismy videogroszek i polecam serdecznie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prosze Bardzo Camer film studio 660 466 221 i Rag time zespół 509278997. Poszukaj w gogla.tez są
Gregor a podasz jakieś namiary do nich?
A ja polecam Camer film studio z Wejherowa. + zespól Reag time jak by co!! Zgrana Paczka wiedzą co i jak.:))
wież mi skarbie, niektórzy za 2500 robią hałę.
Chwila moment - dobry kamerzysta ma cennik na wszystko? Owszem nie należy zmieniać ustalonej ceny. Ale wideoclip może być kosztem 200zł albo 2000, wszystko zależy od wymagań klientów i profesjonalizmu realizatora zlecenia. Oczywiście po to rozmawia sie wcześniej żeby nie było niespodzianek.
A odnośnie długości filmu to kompletnie nie ma to wpływu na cenę, wierzcie mi Państwo ja kręcę około 5 godzin materiału, z chęcią oddałbym te 5 godzin na drugi dzień po weselu i miał z głowy. Ale chcąc zrobić coś dla innych tak jak dla siebie ciężko pracuję na to żeby nie stworzyć chałtury tylko profesjonalną produkcję filmową. 2 godziny świetnego filmu - artystycznego dzieła, które będzie się oglądało z zaciekawieniem wzruszeniem i nostalgią. Wideoclip, wspomnienia reportaż z całości, plener - nad takim filmem pracuje się kilka tygodni ale efekt jest widoczny. Najłatwiej i najszybciej montuje się długie i nudne filmy, których i tak nikt nie obejrzy od początku do końca. Czas pracy operatora nie powinien mieć wogle wpływu na cenę. Operator ma pracować tyle czasu ile potrzeba mu na realizację zdjęć do zaplanowanego z Państwem filmu i jest to pestka w porównaniu do pracy montażowej w profesjonalnym TV programie, która często trwa kilka tygodni.
pozdrawiam
www.kamerzysta.lublin.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ich realizacje są na www.kamerzysta.lublin.pl
ja mam kamerzystę z wejherowa kilku moich znajomych miało ich i bardzo mi się spodobały ich filmy
http://www.fototeresa.pl/Dane/adres.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry