Widok

Kappahl Kaxs - Czy to dobra kurtka na zimę?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://www.kappahl.pl/article/kurtka_320879

Kupiłam (wprawdzie trochę inny model) ale teraz naszły mnie watpliwości... Czy do dobra kurtka na zimę dla dwulatka? Czy moze lepsza watowana/puchowa, czy inna?
Szukam czegoś w czym mój syn będzie mógł się swobodnei poruszać ale przy okazji nie zamarznie.
Szukac czegoś innego czy zostawić??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Iza, one są wystarczające, na spokojnie.
Ja ubierałam Jankowi bluzę , jak był naprawdę szał z temperaturą, są fajne, nie krępują ruchów.

Janek miał na zmianę do przedszkola H&m, bo jasne szybko się brudziły, wiecznie czarne rękawki miał.
image

image
oczywiscie one sa cienkie ale maja jakies tam specjalne systemy ( napewno mialas dolaczona ksiazeczke do kurtki ), ja teraz 3 raz mam spodnie i kurtke na zime i jak najbardziej polecam :)
Też mieliśmy i mamy Kaxs'a, kurtkę plus spodnie i jak dla mnie to najlepszy z kombinezonów.
Dzieki za info ;) ostatecznie kurtke oddalam bo byla za duza i wzielam kombinezon chociaz wczesniejupieralam sie, ze tylko 2 czesciowy :p teraz poszukuje fajnej kurtki. niezbyt drogiej a podobnej do tych w kappahlu. jest szansa na cos fajnego w granicach 100-150?
Ania a co masz w tym roku dla Jacka?
tu zajrzyj :)

http://forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry