Widok

Kartuzy - Porodówka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z kobiet rodziła w Kartuzach??Mieszkam po za trójmiastem.Pierwszego synka rodziłam w Wojewódzkim ale że teraz są te korki i wszystkie budowy drogi martwie sie że tam nie dojade a zwłaszcza w godz szczytu.Szukam alternatywnego szpitala.Mam szybki dojazd do Kartuz ale nie znam opini.W internecie znalazłam ale z roku 2007-2009. Czy któraś z was ma akutalniejsze opinie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Radziłabym Ci Kościerzynę. Wiekszosc opini wsród znajomych rodzacych w Kartuzach są niezbyt pochlebne, w szczególności gdy pojawią sie problemy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kolezanka rodziła rok temu, mówiła że warunki słabe, ale opieka rewelacyjna
Ja rodziłam w Kartuzach. Jak i wszystkie moje znajome. Warunki są jakie są ale pod względem personelu i opieki nie miałam żadnych zastrzeżeń.
Jak coś to pytaj.
Tym się nie kieruj,moja przyjaciółka ma 3 dzieci i właśnie trzeci poród był najdłuższy i najcięższy.
No właśnie tam jest mi troche za daleko...rozmawiałam z rodziną i mówili/radzili aby sobie darować bo drugi poród zawsze idzie szybciej i moge nie zdążyć...
Aga, a nie myślałaś o Kościerzynie? Tam dość prężnie działa szpital i odz. położniczy. Nie mam własnych doświadczeń, ale może tam będzie Ci też blisko?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry