Widok

Kiedy najwcześniej dodatni wynik testu ciążowego?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy zdazyło Wam sie, ze wynik byl dodatni przed terminem miesiaczki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kupiłam test o czułości 10 i dwa dni przed okresem zobaczyłam dwie kreski :)
image
image
lepiej przejdź się do przychodni i zrób test z krwi - beta hcg - jest wiarygodniejszy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem, chyba zrobię. Chociaż do poniedziałku z ciekawości zbaranieje :/
Nie możesz na Zaspie zrobić?
tydzień
można na Zaspie oznaczyć betę w weekend?
Mi kiedyś zrobiły glukozę jak ładnie poprosiłam, to myślę, że tą betę też by mogły:)O ile to nie jest bardziej skomplikowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdyni w Brussie nal. powst. styczniowego w sobote jest czynny punkt pobran
[url:]http://lilypie.com/">
sprawdź na Zaspie http://forum.trojmiasto.pl/bhcg-szpital-zaspa-t100772,1,16.html ,

i w laboratorium Akademii Medycznej http://www.uck.gda.pl/content/view/303/493/ (tutaj wg cennika 15zł http://www.uck.gda.pl/images/cennik/centralne_laboratorium.pdf pozycja 116)
Ja kupiłam zwykły test w Rossmannie i już tydzień po zapłodnieniu pokazał mi drugą, słabiutką kreskę. Ale może nie ma sensu się tak nakręcać. Ja po prostu nie wytrzymałam :)
image image
ja po 2tyg mialam negatywny albo i dluzej a dokladnie wtedy gdy mialam miec miesiączke wyszedł pozytywny wiec jak widać róznie to bywa
w dniu planowanej miesiączki. dwie jasne kreseczki :) 3 dni wczesniej nic...
image
A ja 3 testy, pierwszy 5 dni przed spodziewaną miesiączką (jedna kreska), w dniu spodziewanej miesiączki (jedna kreska), pięć dni "spóźnienia" (upragniona druga blada kreseczka).
A za każdym razem inny test podobno wykrywający ciążę 7 dni po zapłodnieniu.
Także jak widać, różnie to bywa:)
Mi w dzień spodziewanej miesiączki wyszedł.... negatywny dopiero tydzień póxniej słabiutka druga więc raczej radzę bete.
mi po 6 dniach po zapłodnieniu pokazała się bledziusieńka druga kreska ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana:)

image
Nam druga kreseczka pojawiła się 12 dni po zapłodnieniu (nie wytrzymałam i zrobiłam test po południu), a następnego dnia rano nic nie było. Gruba kreska pojawiła się z rana dzień przed planowaną miesiączką (mąż kupił na allegro chyba z 20 testów bo planowaliśmy dzidziusia więc mogłam sobie robić je codziennie ;D) No a teraz od 9 miesięcy Kubuś jest z nami :)
image

Robiłyście testy o jakiej czułości?
ja zwykle z allegro i takie z apteki ale to jak juz wykazalo ze jestem i byly bardzo wyrazne kreski. przed miesiaczka ani jednej dodatkowej dla niecierpliwych najlepiej badania krwi najczulsze chyba i nie drogie az tak

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

do góry