Widok

Kiwdul

Tak. Niepotrzebnie zacząłęś bawić się poleceniami w nawiasach strzałkowych. Ale byli tu już tacy przed Tobą, którzy potafili złośliwie wpsać kilka liter o wielkości prawie 300 punktów, albo tacy, którzy wklejali na Hydepark zdjęcie. Nie byłeś pierwszy, nie jesteś ostatni. Czasami jednak przyda się urozmaicenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PRZEŁOM W POLSKIEJ KYNOLOGII

POLSKI KLUB PSA RASOWEGO oficjalne polskie stowarzyszenie kynologiczne, czlonek miedzynarodowej organizacji ACE, zaprasza wszystkich chetnych ! Zapraszamy do uczestnictwa w I Wystawie Psow Rasowych i Zawodach Agility w Plocku dnia 19 maja 2002. Zapraszamy na strone http://republika.pl/klubpsa

Przełom w dziedzinie paranoi

wielki gruby byk wyprowadzony na arene nicosci zostal postawiony przed malym chlopcem. zdenerwowany iz nie podano mu do stolu lepszego adwersarza zdegustowany upadl na zad i zaczal sie smiac. w tym momencie chlopczyk zatkal mu nozdrza przez co byk nie mogac zlapac oddechu oddal ostatnie tchnienie.

hahaha

Plagiat, miła dobranocka
hiihihihi
Dobranoc

Psy (kynolodzy)

Ten Hyde park schodzi na psy.
Wrrrrrrrrrrrrrrr

Plagiat

Co ta bajka ma wspólnego z paranoją? Czyżby była ona przełomem w twojej terapii. Czy masz paranoję, a może coś jeszcze Ci dolega?
Dobrze się czujesz? Napewno DOBRZE się czujesz?

Kiwdul Nneb

Opowiesz mi te sny, których życzyła Ci Ifka?

Amena

Egzamin potrafi być poważną sprawą?
Czy napewno jesteś przygotowana?

Ifka

Czy Remik Cię prześladuje? Chcesz się go pozbyć? Dla mnie to bez różnicy kto ale wolę, śmiecie, bezużytecznych, kłopotliwych, wrednych......

Malayach

Ciekawe czy z medycznego puntu widzenia można Cię zaliczyć do psychopatów, czy może inna grupa chorobowa jest bardziej odpowiednia(bez aluzji, nie wiem jaka).

Fionn

Pojęcia nie mam co będę robił w przyszłym tygodniu. Będzie to zależało od informacji które uzyskam dziś, jutro itd.. A Twoje nie pojawienie się nie naraziło mnie na rzadne straty. Dzięki za pamięć.

Void

Jesteś tam gdzieś?

Wiosna

Zrobiło się cieplaej, zaczęło wiosennie padać, całe paskudztwo wychodzi spod ziemi. A zwierzaki linieją.

K. NN i E.I

Giń!
No giń wreszcie!
Wwrrrrrrrrrrrrr
Giń!!!

Witanko

Zawsze się uśmiecham czytając HP
Dr.'ku
Nie mam problemów z Remikiem, pracuję z nim, wiem, że wchodzi tu, możliwe, że nawet pisze...nie wiem. Dokuczam mu....
A propo's REMIK - do pracy!

Dziś mam okrutnego kaca, nie mogłam spać w nocy...więc piłam. Wzięłam juz 2 tabletki na ból głowy - nie pomaga! Czy ktoś zna sposób na ból głowy?
Tylko nie piszcie textów typu "trzeba było nie pić!"

Zwierzaku

Dawno Cię nie czytałam :)
wrrrrrrrr
podoba mi się ..."zwierzaki linieją" hihihi
Zwierz...może zmień szampon...choć faceci często w pewnym wieku zaczynają "linieć"...

Moja głowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ifka

Kwśne mleko czasem pomaga. Ale najlepsze skutki miały w takich sytuacjach tabletki na kaca, nie pamiętam ich nazwy ale w aptece będą wiedzieć. Były naprawdę skuteczne.

Ifka

Przyszło słoneczko i czas na zmiany. Nie mogę wytrzymać bez zmieniania siebie zbyt długo. A włosów będzie coraz mniej i mniej.

wirusy

Czy ktoś zna kogoś kto pisuje wirusy i rozsyła je po sieci. Podajcie jego namiary Dr. Lecterowi.

Ifka

Robię się głodny jak czytam Twoje teksty na xcom

Zwierzaku....

Widzę, że "ktoś" czyta moje wypociny...
hmmm
Cieszę się, że tak reagujesz na moje artykuły, znaczy się normalny jesteś :)
tak się wbiłam w tą tematykę, że zaniedbuję newsy polityczno-gospodarcze, ale po polityce jeszcze nikt nie zgłodniał...:)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry