Widok

Klub Przyjaciół "Tuli"

Czy kogoś dziecko uczęszcza do żłobka Klubu Przyjaciół "Tuli"? Ja się nad tym zastanawiam. Jak tam jest? Dużo dzieci? Ile opiekunek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widzę że w linku do strony wdarł się jakiś błąd dlatego podaję jeszcze raz:
http://klubwesolegosmyka.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak jak łatwo Pani Anno czy Paulo jest wyzywac sie od idiotów tak samo łatwo zniszczyć komus reputacje.Na szczęście gro ludzi to dojzałe osoby i nie wierzą kazdej wypowiedzi umieszczonej na forum bo to nie jest zetelne żródło informacji.Poza tym to jest forum przeznaczone dzieciom a nie po to żeby wylewać jad jaki nosimy w sobie.Dorosli,rozsądni i z klasa ludzie nie bawia sie w taka dziecinadę.Pani Anno i Paulo tak naprawde udeza pani w klub,byłą właścicielke i obecnąi to im robi pani pod górkę,wiec prosze sie zastanowic dwa razy zanim cos Pani napisze.schowajmy własne animozje,nieuzasadnione zale bo to do niczego dobrego nie prowadzi a raczej skłania do smutnych niestety refleksji na temat tego gdzie podziały sie nasze zasady etyczne itd.Nie powinny miec panie satysfakcji z tak nikczemnego postepowania,to nie jest powod do dumy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki Piotr za info,własnie za rok chcę wrócić na studia i zastanawiałam się co zrobić z moim Dzieciaczkiem>Nie chcę Niani,wolę żeby moje Dziecie było z innymi dziećmi.
Dzieki za link:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kocham Klub przyjaciół TULI!! Ją też kocham!!!
ale klubu Tuli już nie ma.. :)
a co z osobami które piszą z jednego zakładu pracy?
Ja i koleżanka która siedzi obok ma takie same IP. Coś kiepsko z tym wykształceniem informatycznym...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry