Widok

Kochający i zdradzony

A skąd wiesz, jesteś pewien? Co to dla ciebie zdrada? A może to wpływ zazdrości na postrzeganie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ifcia

Faajnie... miesiac urlopu... ja tez chce ;)))
Ale kto bedzie pisal bajki...

zwierz ty palancie

czy ty musisz filozofować od razu nie możesz jak człowiek mu odpowiedzieć idź sie powieś albo napisz to ja cie powiesz,
co do zdradzanego to rzuć ją bo jak raz Cie zdradzi to cały czas bedzie zła kobieta

wsparcie

szanowna lilu, mam przyjemnosc znac LeeLuu i musisz sie z tym pogodzic, ze LeeLuu jest Jedna, Jedyna i niepoowtarzalna.
A tak na marginesie to czesc tym co znaja mnie z innego miejsca i czesc tym co jeszcze mnie nie znaja

szELMUNIA

KOchane Serce Moje wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć zawsze :)

Egzekutor baranku

Jeśli uprawiała seks z innym i on to widział to sprawa jest oczywista, niech rzuca ona nic do niego nie ma... ale jeśli widział jak sie czule wita, czy dowiedział się że spała po jakiejś imprezie w akademiku w pokoju z facetami może nawet kilkoma i w jednym łużku (najprwdopodobniej bez seksu) to sprawa jest dużo bardziej skomplikowana.
A może mu się tylko wydaje ...

A kuci kuci ty mały nerwusku

Lilu i leeluu...

Niemacie co robic czy jak? Kazda z was byla gdzies pierwsza, Lilu w hp bodajze jeszcze w gazecie... a leelu o ile sie nie myle na czacie... rozumiem gdybyscie mialy identyczna pisownie nicka wtedy ewentualnie bylby jakis problem ale przeciez wasze nicki pisze sie zupelnie inaczej tak wiec jestescie w pelni rozpoznawalne dla waszych zanjomych wiec co tu duzo mowic... zaprzyjaznijcie sie;)))
Serdecznie obie was pozdrawiam

zwierzu kretynku

Nie wtracaj sie malutki to nie twoja liga. Popracuj lepiej trochę nad ortografią. Zdrada jest zdrada a ty wybaczyłeś swojej kobiecie?

w kwesti formalnej

Droga szElmo ... ja nie smiem kwestionowac ze Leeluu jest jedyna i niepowtazalna ... chcialam tylko wytlomaczyc ze moj nick to nie plagiat jej i jak mowi Cytokinina (z ktora sie absolutnie zgadzam) nie ma sie o co sprzeczac, nicki sa rozne i raczej nikt nas nie pomyli, co innego gdybym podpisala sie tak jak ona ... ale skoro Leeluu byla oburzona no to nie omieszkalam sprostowac ...
Droga Leeluu uproscilam tak moj nick z takiego samego powodu z jakiego ty go przekrecilas ...
Ostatni raz wpisywalam sie tu jeszcze chyba przed sylwestrem ... a moze pozniej ... moze wczesniej ... i jakos Leeluu wtedy ciebie nie bylo ... hmmm
a co do mojego uwielbienia do The 5th Element ... to napisalam zgodnie ze stanem faktycznym ... spytaj Plagiata jesli potrzebujesz dowodu.
Mysle ze nie ma sie co wqzac o nicka ... moj pozostanie nie zmieniony jak w gazecie (jak jeszcze byl) i tu (o ile mnie pamiec nie myli hp w necie istnial 3 lata temu jak jeszcze siedzialam w kawiarence w moim liceum, jeszcze wtedy buka przychodzil ... niestety teraz znikl, dawno mnie tu nie bylo stad te nieporozumienia),

No chyba tu coś jest nie-hallo

Zwierzu, skarbeńq uważam, że masz rację, często jest to tylko "postrzeganie"
Co do ligi, droga/i cykuta
to masz rację, Zwierz napewno jest z tej pierwszej ligi, Ty zaś...jeszcze musisz dużo się nauczyć kultury i ogłady - prostaczko/u

A co do zdradzonego...
Jeśli jesteś pewnien zastanów się, czy to jej zachcianka (olej ją)
czy może to Twoja wina...? może szuka czegoś ... czego nie ma z Tobą ?
Poza tym, nie znajdziesz napewno odpowiedzi tu gdzie jej nie ma... pogadaj z dziewczyną, może tam się dowiesz co masz zrobić ze swoją zranioną dumą i sercem.

Pozdrawiam wszystkich moich słodkich przyjaciół :)

i jeszcze jedno.....

Jeśli chodzi o ortografię...
jest coś co nazywa się dysortografia, dysgrafia... i inne takie...

Może ten gość ma kilka fakultetów, jego IQ jest 3 razy wyższe niż Twoje... doświadczenie życiowe ogromne...itd...

Nie ma to jak zostać zaszufladkowanym przez prostaka...

Ifcia

Co prawda nie zaliczam sie do twoich "slodkich przyjaciol" (mam nadzieje ze jeszcze nie ;))) ) ale poroszylas dla mnie powazny problem. Jestem czlowieczkiem ktory wlasnie posiada ta przypadlosc (bo dysortografia jest to wada z ktora czlowiek sie rodzi, i jest niewyleczalna jak by co poniektozy sadzili), i powiem wam wszystkim ze jest to bardzo trudne, bo zawsze ludzie oceniaja po tym czy ktos pisze gramatycznie czy nie jakby to byl jakis wyznacznik inteligecji, tym bardziej ze nestety w internecie jeszcze dlugo komunikatory z mowa nie beda na tyle popularne by zastopic klawiature i czesto musze dlugo udowadniac ze jest inaczej ... jest mi czasem bardzo przykro z tego powodu bo to naprawde nie zalezy odemnie i nic na to nie poradze ze robie bledy, a ludzie nie oszczedzaja uszczypliwych uwag, .... ale nie pisze tego zeby uzalac sie nad soba tylko zeby uczulic wszstkich na to jak czasem zbyt pochopnie wyciogamy wnioski ... LUDZIE TROSZKE WIECEJ TOLERANCJI ...

Apel

Przylaczam sie do apelu Lilu, podobnnie jak Ona cierpie na ta przypadlosc i wiem co ludzie potrafia powiedziec lub w jaki sposob chocby spojrzec, bywa to bolesne...
Tak wiec ludziska kochane zanim zabierzecie sie do zakwalifikowania kogos zbierzcie duuzo informacji o danej osobie, pozory bywaja mylne...

No prosze....

A już myślałam, że wszyscy pospali, lub zajmuja się "pierdułami"
Pozdrawiam Lilu^ i Cytokinina :)

dobranoc, idę spać

Ifcia

Ifciu slodkich snoof:)))

Cykuta

Nic nie jest określone dopóki nie jest zdefiniowane w ten sam sposób przez osoby podejmujące dyskusje. Każdy ma trochę inną definicje tego samego słowa. Z własnego i moich przyjaciół doświadczenia wiem jak różna może być definicja zdrady.
Rózne rzeczy wybaczałem kobietom, lecz na szczęście nie musiałem wybierać w obliczu odbycia przez moją partnerkę stosunku seksualnego z innym mężczyzną. Ale niestety znam takie przypadki u innych.

A propo ligi.. weź se piwko i pokibicuj.

A ortografię mam gdzieś.

Ifka

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pozdrowionka od dysortografa, dysgrafa hihi

Lilu

Uwielbiam pobudzać ospałość gdziekolwiek się ona pojawi - UDAŁO SIĘ !!! Zobacz jaka fala wypowiedzi nastąpiła, obrona dla każdej ze stron...EXTRA EXTRA...ale już taki ze mnie "łobuz" z czerwono-rudymi włosami, także jak Ty uwielbiający 5the (uwaga: kocham też serce moje występujące jako 5szElement :)))) No i jak na Leeloo przystało - nie ma to jak wywołać emocje :))))))) Całuski 4All i 4U

^_^

..jeszcze nie doszłam do siebie..po przeczytaniu Hyde Parków, które pożyczył mi Ozzy...przecież to wszystko było takie niesamowite...pokochałam słowa...czy CI ludzie tak na codzień też są tacy niezwykli...?...nie mogłam oderwać się od pochłaniania na nowo i nowo tej magi która tkwi w kazdym qponie...w pewnym sensie to chore...bo ten etap życia powinien się już dla mnie skończyć, ale ja nigdy nie zapomne....

dziękuje...Mixerowi, Aspis, Tjallowi, Plagiatowi, Vilkowi, Villemo, Agentce, Kwizatowi(znowu przekręciłam ? ), Kiszczowi, wogóle wszystkim....

KIWDUL NNEB

Tobie dziękuje specjalnie...jestem zafascynowana Twoimi "teXtami" ( wiem, że to określenie nie oddaje w pełni ich wartości...) z HP...są tak niesamowite...czy mogę coś zacytować ?
" o nic nie pytam, o nic nie proszę, wszystkiego unikam, wszystkiego mam dosyć.
Kiedyś mówiłem , starałem się słuchać.
Przeszłość minęła teraz jest dzisiaj...."

..piękne....

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Klimatyzacja w biurze (70 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Kawa czy Herbata - rano (216 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry