Widok

Kochający i zdradzony

A skąd wiesz, jesteś pewien? Co to dla ciebie zdrada? A może to wpływ zazdrości na postrzeganie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

paparazzi

na temat plagiata nikt nie ma dobrych i sprawdzonych wiesci.

paparazzi

Odwal sie od Plagiata!??!?!?!??! Zajmij sie kims innym a najlpiej soba i swoim zyciem!

Clarice

na temat Plagiata też??

moj dom

moj dom to gdansk
tu wracam
tu zostane:)

TEXX

j !! :)))) czy Ty jesteś Texx od tych dawnych Texxtów ????

bla bla bla

...jest super, jest super, więc o co Ci chodzi....
Taak, a potem będzie jeszcze gorzej ;)

Edgar ma racje...

Edgar ma rację ... Tyle , że zapomniał iż takie zwyczaje obowiązują w cywilizowanym świecie a nie tu w kraju kijów b. , złodziejstwa i powszechnej głupoty, -- jak widać zresztą ....

Do edgara

na miejscu tego bramkarza wkomponował bym cie w ściane, widac że chyba mało gdziekolwiek chodzisz albo wogole może fakture ma ci wystawić jeszcze mam dyskoteke za gdańskiem i nie spotkałem sie prze nie wiem ile lat żeby ktoś chciał paragon z kasy fiskalnej także dalej z rodzicami siedź w domu i nigdzie nie wychodź bo to że cały wróciłeś świadczy o tym że miałeś duuuuużo szczęścia

ROZEŚLIJ GDZIE MOŻESZ !!!!

szukamy grupy krwi ARh minus na TERAZ
NA BIAŁACZKĘ GAŚNIE DZIECKO...
nr telefonu do mamy 0604947367
prosimy o pomoc i podanie dalej

dzięki

O NASZEJ NATURZE

Można powiedzieć, że jesteśmy zwojami pamięci (nosicielami DNA zdolnymi do uczenia się) w komputeropodobnym systemie myślącym, który - chociaż prawidłowo zapisaliśmy i zmagazynowaliśmy tysiące lat doświadczeń i każde z nas posiada zestawy informacji nieco różne od innych form żywych - ma jedno uszkodzenie: zablokowaną pamięć. Na tym polega kłopot w naszym podobwodzie. "Zbawienie" przez gnozę, a właściwie anamnezę (odblokowanie pamięci), chociaż posiada indywidualne znaczenia dla każdego z nas (skok jakościowy w percepcji, tożsamości, poznawaniu, rozumieniu, doświadczaniu świata i samego siebie włącznie z nieśmiertelnością) ma daleko większe znaczenie dla systemu jako całości, ponieważ ta pamięć to bezcenne dane niezbędne dla jego funkcjonowania. System zatem jest w trakcie samonaprawy, która obejmuje odbudowę naszego podobwodu przez zmiany w czasie linearnym i nielinearnym, jak również stałe sygnalizowanie do nas, żeby pobudzić nasze zablokowane banki pamięci i odzyskać to, co się w nich kryje. Zewnętrzna informacja czyli gnosis składa się zatem z instrukcji odblokowujących, których zasadnicza treść jest w nas już zakodowana. (Jak pierwszy zauważył Platon, że uczenie się jest formą przypominania).

...

"Jednego serca! tak mało, tak mało,
Jednego serca trzeba mi na ziemi,
Co by przy moim miłością zadrżało,
A byłabym cichym pomiędzy cichemi.

Jednych ust trzeba, skąd bym wieczność całą
Piła napój szczęścia ustami moimi,
I oczu dwoje, gdzie bym patrzyła śmiało,
Widząc się święta pomiędzy świętymi!

Jednego serca i rąk białych dwoje,
Co by mi oczy zasłoniły moje,
Bym zasneła słodko, marząc o aniele,

Który mnie niesie w objęciach do nieba.
Jednego serca! Tak mało mi trzeba...
A jednak widzę, że żądam zbyt wiele!"

Lilu

Ciesze sie ze znoof slonko zaswiecilo nad Twym niebiem:))) Oby wiecej niezachodzilo chmurka.
Pozdrowionka:)))

znow na fali

Po po temporalnym dole znow jestem na fali ... zycie jest znow piekne ... bo znowu jest nadzieja ze.... ehhhh ... oby ta nadzieja przerodzila sie w fakt ... Boze jesli tam jestes ... spraw ... zycie to trwanie w przemijaniu ... jakiez cudowne jest to trwanie gdy ma sie nadzieje ....

BIG Bank Milenium - EURO SKANDAL !

Witam serdecznie!
Ostatnio próbowałem założyć lokatę terminową w BIG Banku w MOCNEJ walucie EURO i zostałem niemile rozczarowany.... Otóż wpłacając np. 503 euro odmówiono mi przyjęcia końcówki tzn. tych 3 euro.... Powiedzieli, że bilonu nie skupują... Ja nie chciałem sprzedać a wpłacić na konto! Pytam dlatego skąd takie dziwne zarządzenia??? Uważam to za bezprawie!!! Przecież bank wypłacając nam marne odsetki również używa bilonu... Dlaczego więc odmawia się nam klientom przyjęcia tak MOCNEJ EUROPEJSKIEJ waluty....?!?!?!?!? Czy takie zarządzenia są zgodne z prawem?
Może ktoś z BIG Banku wypowie się na ten temat.... Proszę o przesłanie mi również odpowiedzi na mojego e-maila...
Dziękuję!

Clemm

Niedzielne spotkania jeszcze nie dawno się odbywały, a teraz nie wiem. Ale to całkiem możliwe.

Clemm

wystarczajaco duzo by stad uciec w poplochu.
znad granicy swiatlosci swiatla

wrrrrr....

parszywe życie.

Ciekawa jestem ilu prehistorycznych gratkowiczow przewija sie przez ten Hyde Park. (no...poza Kiszczakiem, ktory nie umiera nigdy:) Moze ktos mi odpowie na pytanie, czy spotkania nadal sie odbywają?
pozdrawiam wszystkich, ktorych znam, tych, ktorych wydaje mi sie ze znam i tych, o ktorych nie mam zielonego pojęcia.

Clarice

Witam Cię słonecznie i ciepło jak przystało na tę porę roku. Tak - wykreowałem kilka postaci , pod kilkoma ksywkami przez czas pisania do HP.Taki sobie teatr , psychologiczne studium ludzkie. Tyle , że typy , ich namiętnośći , sposób postępowania , reakcje, powtarzają się. I nie bawi mnie już ten "Big Brother".Oczywiście ilość przypisywanych mi ksywek
jest przesadzona. Ale niech tam im bedzie.Kilka osób czuję się oszukanych , że nie jestem piekną "mocarną"
blondynką . W jednej sytuacji się zaplątałem i nie mając odwagi zawieść rozbudzonych nieopatrznie nadzieii
sprawiłem Komuś ból . I to mnie też boli - nadal.... . Nie znoszę kogoś ranić a tak się stało .
E....ch... rozgadałem się . Jeżeli po tych wszystkich , które otrzymałaś od kogoś tam "informacjach", nie jesteś doszczętnie przestraszona moim szwarc charakterem , - to odezwij się . A tak naprawdę nie wiem za bardzo kim jesteś
ale miło , że jesteś :)
pozdrowienia naj...

Ja maleńka dziewczynka

Cow y tak tu smecicie jakies zdania ... bez poczatku i konica czy wy myslicie ze to poezja???

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (70 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Kawa czy Herbata - rano (216 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

studia podyplomowe (11 odpowiedzi)

Gdzie można w miarę szybko i dobrze zrobić podyplomówkę z pedagogiki/przygotowania...

do góry