Widok

Kochanka

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że jest ta zła bo rozwala małżeństwo. Przecież facet też jest winien.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
>Masz ochotę powiedzieć "tak", ale jeszcze chwilę się z nim podroczysz;)

Klapouchy - no ręce mi opadły, faceci naprawdę tak myślą o kobietach??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pontianac...popieram....wina leży po obydwu stronach,płeć nie ma znaczenia,jeżeli komuś przysięgam wierność to dotrzymuję tej przysięgi bez względu na to czy jestem żoną czy mężem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli facet staje się zwierzyną i brakuje mu zasad, pryncypialności i przysłowiowych moralnych i etycznych jaj, to co z niego za dojrzały facet, skoro kawałek cycka potrafi przewrócić mu w głowie? o_O

Oczywiście, że obejrzę się za ładną kobietą, kątem oka spojrzę w dekolt, czy zmierzę dyskretnie wzrokiem damską pupę, to normalne^_^ Ale...to nie oznacza, że mam z mężatki zrobić swoją kochankę, rozbić rodzinę, li tylko po to, aby zaspokoić swoje najniższe instynkty. Także do patologizowania związków damsko-męskich niestety są potrzebne dwie osoby i obydwie są winne w równym stopniu, bo to one wrzucają do rynsztoka podstawy moralne i etyczne, którymi powinniśmy się kierować.

I powyższe nie jest jakoś skrajnie pryncypialne, bo zwyczajna ludzka przyzwoitości. Nikt z nas nie chciałby być na miejscu osoby zdradzanej. NIKT!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem Kochanką od 18-tu lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
,,przyzwoitość,, tak wiele.. a zarazem tak niewiele ;( towar deficytowy :(
Halewicz....nic dodać,nic ująć:)...oby wszyscy którzy noszą się z zamiarem dokonania "skoku w bok" przeczytali te nasze uwagi i wzięli sobie do serca:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To prawda, ale czy ludzie zdradzają tylko i wyłącznie z potrzeby zaspokojenia najniższych instynktów?
A uczucia? Myślicie, ze gdzie one są? Czy ktoś zdradza bo nie czuje się kochany, potrzebny itd?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to nie jesteś kochanką tylko jesteś z bigamistą :)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Rondel - po co trollujesz wątek? Jeśli chcesz się przyłączyć do dyskusji, to wnieś coś ciekawego do niej, własne przemyślenia czy uwagi, a nie "wstawki", sugerujące że 18 lat jesteś kochanką własnego męża. Nie wiem...to miał być żart? Mają na uwadze Twoje wcześniejsze wystąpienia, mamy biegunowo odległe poczucie humoru. Niemniej jednak oczekuję, że intelektualnie wejdziesz wyżej, ponad "wstawki" i napiszesz jakiś ciekawy komentarz w tej dyskusji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeżeli decyduje się na zdradę, bo potrzebuje uczucia i nie czuje się kochany, to powinien rozstać się z osobą z którą w danej chwili jest - powiedzieć jasno, wyraźnie, uczciwie KONIEC-ODCHODZĘ. I może szukać nowego uczucia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To jest czysta teoria, odejście nie zawsze jest takie proste.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Manson....cóż za ekshibicjonizm;)
Nic wtedy nie jest proste. Ale istnieje coś takiego jak odwaga cywilna. Albo jest się emocjonalnym tchórzem albo potrafi się stawić czoła i zachować godność do końca.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozstać się nie jest łatwo, chyba,że.......Trafi się na M........................
Przyszła mi w tej sekundzie tylko jedna osoba na M i uśmiałem się do łez. Oczywiście nie będę wymieniać z nicka, żeby nie być posądzonym o prowokowanie zbędnych awantur na forum^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Koniec związku to zawsze jest dramat,nie ma wygranych.
jest wiele sytuacji gdzie nawet odwaga cywilna nie pomaga, zresztą co tu dużo ukrywać wiele osób boi się własnie prania brudów, wywlekania trudnych tematów i dlatego nie robi nic w tym kierunku tylko szuka miłości na boku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Halewicz...nie prowokuj:D...taki piękny dzień dzisiaj,szkoda go na kłótnie:)
no jak nie ma dzieci to czasem jest wygrany i przegrany ;) a czasem oboje wygrani :))

Inne tematy z forum Towarzyskie

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (184 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...

do góry