Widok
Kogo nie polecam!!!
Nie polecam w Gdyni lek.P.Bierżyńskiego, u niego w gabinecie jest "taśma", to , że ma dobry sprzęt nie znaczy , że potrafi go dobrze wykorzystać!!
Ponadto nie polecam gabinetów , w których co wizytę wykonuje się usg, to niezdrowe dla Waszych maluszków! Sama jestem po ciężkiej tragedii związanej z moją ciążą i moim cięzko chorym maluszkiem!
Polecić mogę za to prof.Preisa (warto zrobić USG u niego w 12tyg.) oraz dr Konefkę!
Trzymajcie się wszystkie ciężarne, zdrowych pociech życzę! Mi się nie udało, ale będę jeszcze próbować!
Ponadto nie polecam gabinetów , w których co wizytę wykonuje się usg, to niezdrowe dla Waszych maluszków! Sama jestem po ciężkiej tragedii związanej z moją ciążą i moim cięzko chorym maluszkiem!
Polecić mogę za to prof.Preisa (warto zrobić USG u niego w 12tyg.) oraz dr Konefkę!
Trzymajcie się wszystkie ciężarne, zdrowych pociech życzę! Mi się nie udało, ale będę jeszcze próbować!
Tak tak USg niezdrowe .Naczytałaś sie głupawych pism dla kobiet?
To może sam porod jest niezdrowy?
A nie pisze sie o tym ilie ludzi umiera po niewałsciwym użyciu nitrogliceryny.Bo lekarze pisza jak sie żle czujesz to psiknij sobie a juz paru takich zmarlo mi na moich oczach.
To może sam porod jest niezdrowy?
A nie pisze sie o tym ilie ludzi umiera po niewałsciwym użyciu nitrogliceryny.Bo lekarze pisza jak sie żle czujesz to psiknij sobie a juz paru takich zmarlo mi na moich oczach.
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Wiesz co Tediku? Studiuję fizykę biomedyczną. Przeszłam przez przedmiot nazywający się techniki obrazowania. Owszem, USG jest niezdrowe zwłaszcza w pierwszym okresie ciąży... Co gorsza wielu lekarzy wypisuje skierowanie na USG na życzenie matek jesli moga na tym zarobic. Więc: USG tak, ale najrzadziej jak się da i najpóźniej jak się da.