Widok

Komisy dziecięce - gdzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kiedyś był na Zaspie na ul.Hynka - nie wiem czy jeszcze jest?

Jeden, który kojarzę jest w Oliwie na Krzywoustego :) (wiem o nim tylko dlatego, że na dole jest fajny outlet w którym mają też duże rozmiary ciuszków)

Gdzie jeszcze(najlepiej w Gdańsku) można udać się na rekonesans?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest jeszcze z dziecięcymi rzeczami na Trakcie św. Wojciecha przed wjazdem na Orunię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Komis oczywiście :)
A w Gdyni moze ktos wie? :)
dopisuję komis na Pilotów (Zaspa) :)

przed chwilą rozmawiałam przez tel. z właścicielką(koleżanka mojej sąsiadki) :)

ten komis był kiedyś w dawnym "Komm-und-Kauf'ie" na pasie startowym (jest już wyburzony), później w Falcu, teraz jest na Pilotów 3 http://www.trojmiasto.pl/Baajkowy-Zakatek-o22509.html

Gd- Wrzeszcz.
Ul SLowackiego, 2 przystanek autobusowy na tej ulicy w kierunku rebiechowa jest taki 2 pietrowy pawilon handlowy. Na jego szczycie skierownym w strone rebiechowa, po schodkach w dol jest komis dzieciecy i podobno bardzo dobry second Hand. Nie bylam, widzialam z auta ze obiekt jest, i slyszalam od wielu mam iz sobie chwalily i zakupy i sprzedawanie.
na słowackiego tylko ciucholand jest, ten komis jakies 2 lata temu na orunie przeniesli
wydaje mi sie że w Gdyni w domu towarowym chylonia jest coś mi sie tak słyszało:)
hmmmm... w domu towarowym na chyloni? hmmm kurcze nie kojarze:(
byliśmy w komisie na Zaspie - o którym pisałam wyżej...

patrzyliśmy za fotelikiem - tragedia! wszystkie brudne, tapicerki ponadrywane, wyglądały jakby przeszły jakąś wojnę!

ceny śmiesznie niskie - 40-80zł za fotelik - ale stan tragiczny.

wózki - może i dałoby się coś wybrać...

a najlepsze jest to, że Pani poinformowała nas, że firma Ramatti (foteliki) jest włoska...

http://www.ramatti.com.pl/new/index.php?menu=2&lang=pol
Agusia, widziałas tam jakieś przyzwoite leżaczki?
coś tam było :P ale nie byliśmy nimi zainteresowani, więc nie zwracałam większej uwagi :)

tzn. na zasadzie - jak leżaczek będzie potrzebny, to pojedziemy zobaczyć :)

a czy któraś z was była w tym komisie na Krzywoustego koło Dworca PKP w Oliwie?
Komis dziecięcy na Morenie Dom Towarowy ul. Bulońska 16
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak tam z komisami w Gdyni? Ja mam zamiar otworzyć taki z prawdziwego zdarzenia. proszę o informacje, gdzie najlepiej, .żeby mamy znalazły i łatwo dojechały!
Witam

Zapraszam do komisu w Rumi, na wiosne otwieram Wejherowo:)..jesli towar jest fajnie dobrany i przemyślany to miejsce nie ma większego znaczenia, mamy znajdą taki wszędzie:)...całkiem jak mój...pozdrawiam i życze powodzenia.
www.ko-mis.pl
oj, ja jak zwykle polecam rumski komis :) Naprawdę ogromny wybór, całkiem atrakcyjne ceny i miła obsługa :)
Hej,
wiecie może czy ten komis we Wrzeszczu przy rynku, z angielskimi rzeczami jest jeszcze otwarty?
Bylam tam w pon i niestety bylo zamkniete.
Może otwierają tylko wtedy, kiedy jest rynek?
A gdzie ten komis w Rumi sie znajduje
w oliwie jest fajny komis. maly ale duzy wybor.
Ja zapraszam do centrum Nanice w Wejherowie.Lumpeks z markową odzieżą dla dzieci i niemowląt.http://wejherowo.olx.pl/dinus-second-hand-w-wejherowie-z-markowa-odzieza-dla-dzieci-serdecznie-zapraszam-iid-72150430 Serdecznie zapraszam
Aga, ja na tym komisie na Zaspie się sparzyłam :(((
Oczywiście jak urzędował w kaufie. Widzę, że nic się nie zmieniło, bo i 5 lat temu pani przyjmowała brudne, poszarpane jak i nie sprawne technicznie rzeczy :(((

Co do tego, że nie wie co sprzedaje to dziwne trochę :(((

Co do fotelików to ramatti mogę polecić jak najbardziej :)))
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ola - też macie Ramatti? dla Dominika czy Marcelinki? zastanawiam się czy nie kupić kolejnego fotelika też tej firmy ;) z tymi krzyżowymi pasami :P
Aga ja miałam dla Dominika ramatti :) Marcelina ma teraz x -landera bo kupiliśmy cały zestaw ale jak wyrośnie z fotelika to kupujemy na pewno ramatti :)

wygodny, bezpieczny, i estetycznie wykonany :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ola - który fotelik mieliście?

my teraz mamy Ramatti Mars z limitowanej serii Animals ;)

w marcu była promocja na foteliki Ramatti w Akpolu :/
w GDyni na ul Wolnosci jest komis.(od dworca w góre)
NOWY KOMIS DZIECIECY MUMINEK ul. Mikolaja Reja Gdansk ( przy Marynarki Polskiej). mamy rowniez wypozyczalnie fotelikow samochodowych:)
POZDRAWIAM
Bardzo fajny komis na Mikołaja Reja Gdańsk, nowo otwarty, Polecam! Wszystko czyściutkie, elegancko poukładane, bardzo miła obsługa!
bardzo fajny,szkoda tylko,że tak daleko:)ale warto miła obsługa i duży wybór ubranek:)
Niedawno otworzyli komis dziecięcy w Gdyni na Morskiej, nazywa sie Hipcio czy jakoś tak. W takich pawilonach po drugiej stronie Morskiej na przeciwko Akpolu. Jeszcze tam nie byłam, bo mi sie nie chce z wózkiem włazić tam po schodach
Jest jeszcze jeden w Gdyni Chyloni, http://komis-dzieciecy.80.pl/ jeszcze tam nie byłam ale mają kilka rzeczy pokazowych na stronie. Interesował mnie jeden chodzik i aby na darmo nie jechać, zadzwoniłam i podano mi cenę, wielkość itd. :)
na Swiętokrzyskiej w Gdańsku będzie nowy komis naprzeciw kościoła, ale nie wiem, kiedy otwarcie.
w Gdyni znam:

http://www.boboland.shop.pl/

na ul.chylońskiej bodajze nr 100 naprzeciwko stokrotki w strone dwoca

naprzeciwko akpolu i od morskiej(na pietrze) w strone gdy centrum

a w gdansku znam tylko

Komis Dziecięcy Sztruksik
Gdańsk-Oliwa
ul. Krzywoustego 49
tel. 58 558-55-40 lub 694-02-45-98
czynne 10.30-17.00 sobota 10.30-14.00
a na oruni patrzeliscie? jest na przestanku zaraz jak sie wiezdza na orunie górna byłam ta ale mnie nic nie zachwiciło tzn cenowo
Polecam w Chyloni "MILUŚ" ul. Chylońska (przy ul Puckiej) duży wybór wózków dziecięcych, chodzików, fotelików, krzesełek , zabawek i ubranek. Z racji wieku córki korzystam niestety tylko z ostatniego ;-))
A ŻAŁUJĘ, BA NIE MOGĘ WYJŚĆ Z TEGO KOMISU. GDYBY TAK DZIECIACZKI W GRATISIE DAWALI DO TYCH WSZYSTKICH GADŻETÓW ;;;-)))
~Rybucha - myślę , że jeśli ma być z prawdziwego zdarzenia to może w okolicy Centrum, w końcu każda mama co jakiś czas wybiera sie z dzieciakami nad morze, więc każdemu po drodze :)
I co ważne, jak będziesz wybierałą lokal, to zwróć uwagę by był wygodny wjazd dla wózków, to ważne :)
i też polecam komis na ul.wolności w Gdyni, fajne rzeczy, przemiła właścicielka :)
http://www.komismisiaczek.pl/

Otwarcie 1 marca dziś sie dowiadywałam :)
tak rzeczywiscie super

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry