Widok
Ponury - http://www.reiki.warszawa.pl/swiecowanie.html :)))
mój mąż też wykonuje te zabiegi i poleca gorąco!
Moja babcia po serii zabiegów musiała odłożyć niedawno kupiony aparat słuchowy, bo zaczęła dużo lepiej słyszeć :) Najlepiej kupić konche na allegro, od producenta, są świetne, w bdb cenie. W domu łatwo wykonać taki zabieg.
A z maluchem- to bym nie ryzykowała, bo jednak 3letnie dziecko raczej nie wysiedzi tyle czasu i będzie się kręcić, wiercić..
Moja babcia po serii zabiegów musiała odłożyć niedawno kupiony aparat słuchowy, bo zaczęła dużo lepiej słyszeć :) Najlepiej kupić konche na allegro, od producenta, są świetne, w bdb cenie. W domu łatwo wykonać taki zabieg.
A z maluchem- to bym nie ryzykowała, bo jednak 3letnie dziecko raczej nie wysiedzi tyle czasu i będzie się kręcić, wiercić..
konchowanie jest bezpieczne, świece dla tak małych dzieci też są inne niż dla dorosłych, czas potrzebny do zabiegu z 1 ucha to ok 15 min., osobiście poleciłabym bańki i akupunkturę-mój synuś korzystał z tego i efekt jest rewelacyjny..., sama zresztą nauczyłam się stawiać bańki i wg potrzeb stawiam..., wierzcie pomagają na 100%