Widok

Koniec pieluszek Huggies

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Usłyszałam dziś w telewizji, że Huggies wycofuje swoje produkty z Europy, w tym z Polski. Od stycznia znikną z supermarketów - podaje Dyrektor Sprzedaży na Polskę.
Jakie pieluszki teraz kupicie? Poprosze o radę :-)
A.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam huggiesów przy drugim dziecku w ogóle nie stosuję bo sie nie sprawdziły przy pierwszym
Ja kupuje pampersy bo huggiesy odparzają moją córke.
ciekawe czemu ;)

my też nie kupujemy, przy córce strasznie nam przemakały i szybko zrezygnowaliśmy
my używamy rossman, dada z biedronki i teraz mąż kupił helen harper i całkiem spoko są gaga z tesco też ok

jak dla mnie nie ma co przepłacac za pieluchy jeżeli tańsze są ok
pampersa jakos nie lubie

mojej małej różnicy to nie robi i tak służą tylko do zasłania ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moją Dady uczulają, Huggisy są dla mnie za sztywne i mało chłonne, Lidlowe też sztywne, najlepiej nam podeszły Pampersy zielone. Jeśli trafi się na promocję to wychodzą podobnie jak Dady
Miałam raz, jak dla mnie beznadzieja- nie będę tęsknić:P
Wydawały mi się sztywne jak gazeta.
Pampersy używałam wcześniej jak paczka kosztowała 45zł a nie 70zł, teraz używam tylko Dady i jak dla mnie są super:)
My używaliśmy Dady i dla mnie jakość porównywalna do Pampersa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mialam raz huggiesy bo dostalam je do przetestowania i niestety nie bylismy zadowoleni, przemokly

uzywamy tylko Pampers i sa super poza tymi pomaranczowymi w polsce bo uwaga w UK kupilam pomaranczowe i maja elastyczne boczki a w polsce nie!!!!

a teraz obecnie jedziemy na Baby DrY :)

jedynie chusteczki pampersa uczulily synka, natomiast huggies nie,bardzo je lubimy szczegolnie fajnie pachna te z aloesem i wit E:) polecam

mam nadzieje ze ich nie przestana sprzedawac
Ponoć mają 13 % rynku, więc ktoś je musi kupować :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry