Widok

Kosz upominkowy - gdzie stacjonarnie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,
wiecie gdzie oprócz Almy można zamówić kosze upominkowe?
Musi być stacjonarnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj w Tesco widziałam.
zobacz lub przedzwoń i upewnij się, czy na miejscu też robią (myślę, że tak) http://kosze.piotripawel.pl/

w Leclercu robią :] http://www.e-leclercgdansk.pl/index.php?id_cms=31&controller=cms#

http://www.real.pl/uslugi/paczki-i-kosze/ - kiedyś miałam taki kosz z Reala :]

wiem, że Centrum Wina też miało w swojej ofercie super kosze ;) Ale nie wiem czy to cały czas, czy przy okazji świąt :P (dla miłośników dobrych alkoholi i czekolad)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzieki Dzięki:)

A Agusia,
zadowolona byłaś z tego realowskiego?
Gosiaczek - to było kilka lat temu ;) i to był taki mniejszy kosz upominkowy :] Ale byłam zadowolona :]
W Auchan są, ale jak patrzyłam na nie , to sie nie opłaca.
Dlatego kupiłam koszyk - taki np. do chleba- jakieś winko, porządne słodycze i kawę. Wszystko zapakowałam w celofan - kupiłam w kwiaciarni. I wyszło mi o połowę taniej i co najważniejsze- z sensownym "wkładem" a nie jak tam mieli- jakies żelki, groszki Milki i inne dziwolągi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić ale w Gdyni.
Jest taki sklep spozywczo-monopolowy na Morskiej na grabówku (prawie na przeciw Kauflandu) obok Zabki. Tam robią śliczne kosze.
W Tesco można wybrać sobie dowolne towary, a w punkcie obsługi zapakują to w kosz i ozdobią. Za koszyk dopłaca się parę złotych- jednak mniej niż za koszyk wilklinowy, które mają w asortymencie.
Lilith, dlatego ja nie kupiłam kosza wiklinowego- tylko coś a`la tekstylny- do chleba
ja kiedyś dostałam taki kosz z greckiego sklepu "Agora Smak Grecji". Jak dla mnie bomba ;) Oni sa w Gdyni w Orłowie i w Rivierze...nie wiem, czy gdzies jeszcze. U mnie bylo wino, chalwa, baklawa, oliwa, oliwki i jeszcze pare rzeczy.

Jak nie z greckiego, to moze byc z innego sklepu tego rodzaju. Zawsze czegos innego ktos sprobuje.
Na pewno są w Piotrze i w Pawle.

Zależy z czym chcesz te kosze prezentowe, ja preferuję kosze prezentowe z kosmetykami, ktore zamawiam zawsze z ezebry :)

też tam zamawiam . Można zrobić taki kosz samemu, zamowic kosmetyki i w celofan zapakować, albo zamówić zestaw prezentowany przygotowany przez ezebre . :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry